Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dr Moreo nun Adası okunacak kitaplarımın arasında. Yakın zamanda okuduğum Maymun Gezegenine çok benzettim ana fikrini.

Bu kitap da benim listemde. Filmdeki gibi maymunların başkaldırısından ziyade maymunların uygar olduğu farklı bir gezegen bulunuyor sanırım. Merak ettiğim kitaplardan. Sizin yorumunuzdan sonra elimdeki kitap bitince ona başlamayı düşündüm.

Nihan kaya kirginliki selomla ortak okuduk m yazarın kendisi de çok naif ınstadan bir şey yazmış anında geri dondu ve takip yolladı:)) uygunsanız yarın 2 de modada aksi kafede ekşi edebiyat yerli kitap kulübüyle yazarimizin söyleşisi var beklerim efendim

Başınız sağolsun .Allah rahmet etsin inşaAllah

Seninle birlikte okumak çok büyük keyif

Başınız saolsun canım. Rabbin sizlere sabırlar versin, amcanın da mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun canım
Allah sabrınizi artırsın
Mekanı cennet olur insaallah.

Başınız sağolsun canım.
Allah sizlere sabır versin.

C Calcifer başın sağolsun. Mekanı cennet olur inşallah

Başınız sağ olsun, Allah sabır versin.

Başınız sağ olsun canım, Allah sabır versin.

Başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesin

Başınız saolsun

C Calcifer basiniz sağolsun canim

Mekanı cennet olsun inşallah.

Ayyyy çok tatlısın sen
Kocaman teşekkür ediyorum sana Tavsiyen için

C Calcifer başınız sağolsun
hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden

Kızlar iyi akşamlar, dün akşam geldik tatilden.Eşimle Roma'ya aşık olduk resmen herşey çok güzeldi Kitabımı da okudum epey Germinal sayfa 250
hoşgediniz o zaman....
Ayyyyy Roma çok güzel değil mi ya. Biz de tekrar gitmeyi isteriz ama kimbilir ne zaman olur? Belki de hiç Olmaz... bir de kar vardı galiba. Haberlerde dinledim.

hoşgediniz o zaman....
Ayyyyy Roma çok güzel değil mi ya. Biz de tekrar gitmeyi isteriz ama kimbilir ne zaman olur? Belki de hiç Olmaz... bir de kar vardı galiba. Haberlerde dinledim.
Hoşbulduk :) evet ilk gittiğimiz günün gecesinde kar yağdı, 6 yıldır yağmıyormuş. O yüzden yerli halk da turistler de çok sevindi kara, manzara çok güzeldi. İnşallah tekrar gitmeye fırsatınız olur.

Günaydınlar.
George Orwell, 1984 bitti.
Çok beğendiğim, severek ve heyecanla okuduğum bir kitaptı. Tıpkı Hayvan Çiftliği gibi..

Eskimeyen, eskimeyecek olan ve dünyanın, iktidar hırsının insanı nereye götüreceğini gözler önüne seren mükemmel bir eserdi.
Herkese mutlu ve bol eğlenceli pazarlar

Başınız sağolsun..Amcanızın mekanı cennet olsun..

C Calcifer başınız sağolsun canım

Başın sağolsun,allah sabırlar versin

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.
Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…