- 18 Nisan 2015
- 2.248
- 6.064
- 358
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.901
Dr Moreo nun Adası okunacak kitaplarımın arasında. Yakın zamanda okuduğum Maymun Gezegenine çok benzettim ana fikrini.
Ben ettim ortmenim:)Güvercine ağıt a başladım bugün. Bu seriyi kim tavsiye etti bilmiyorum ancak her kim ise çok teşekkür ederim. Çok sevdim kitabı
Başınız sağolsun .Allah rahmet etsin inşaAllah
Seninle birlikte okumak çok büyük keyif
Başınız saolsun canım. Rabbin sizlere sabırlar versin, amcanın da mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağolsun canım
Allah sabrınizi artırsın
Mekanı cennet olur insaallah.
Başınız sağolsun canım.
Allah sizlere sabır versin.
Başınız sağ olsun, Allah sabır versin.
C Calcifer başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Auri Sineklerin Tanrısı çok beğendiğim bir kitaptı, bunu da not edeyim.
Eragon 200. Sayfadayım. Bir sürü kştabım var ama Şairin Romanı kitabında çok aklım kaldı, aylar önce burada bir yorumda okumuştum. E-book olarak okuyorum ama hala kitabın bu versiyonu yok sanırım gidip alacağım :)
Başınız sağ olsun canım, Allah sabır versin.
Başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesin
Başınız saolsun
Mekanı cennet olsun inşallah.
hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden
Amcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
harikasınben de şekersiz 13. günümdeyim canım
Başın sağolsun,allah sabırlar versinAmcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
hoşgediniz o zaman....Kızlar iyi akşamlar, dün akşam geldik tatilden.Eşimle Roma'ya aşık olduk resmen herşey çok güzeldiKitabımı da okudum epey Germinal sayfa 250
Hoşbulduk :) evet ilk gittiğimiz günün gecesinde kar yağdı, 6 yıldır yağmıyormuş. O yüzden yerli halk da turistler de çok sevindi kara, manzara çok güzeldi.hoşgediniz o zaman....
Ayyyyy Roma çok güzel değil mi ya. Biz de tekrar gitmeyi isteriz ama kimbilir ne zaman olur? Belki de hiç Olmaz... bir de kar vardı galiba. Haberlerde dinledim.
Amcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Başınız sağolsun..Amcanızın mekanı cennet olsun..
Başın sağolsun,allah sabırlar versin
Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizdenBaşınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.
Başınız sağ olsun canimHepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?