- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #5.781
1Q84 2.kitap s.177
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sümerli ludungirra çooook güzeldo iki öğretmen arkqdaşima hediye ettim:)
Şimdi kitap aldım bunu farketmemişim. Alışveriş listeme ekliyorum önümüzdeki ay için.
Tatlim aklima geldi ama ben uzun sure pc ekranina bakamuyorum gozlerim bozuk. Hatta kitabi bile 1 saatten fazla okumamam lazim sabah gozlerim kipkirmizi kalkiyorum. Bilgisayardan okursam bas agrisindan duramamKitabın pdfini bulabilirsin belki. En azından kalanı okur bitirirdin yarın![]()
Tatlim aklima geldi ama ben uzun sure pc ekranina bakamuyorum gozlerim bozuk. Hatta kitabi bile 1 saatten fazla okumamam lazim sabah gozlerim kipkirmizi kalkiyorum. Bilgisayardan okursam bas agrisindan duramam
Evet benim de favorilerimden o.
Keyifle okursun umarım. Tarihi bilgi seviyorsan, beğeneceğini düşünüyorum.![]()
nsıl cnm kitap bende yrn yada öbürgün ona başlayacağım haftasonu eşime aldırdım o kitabıgünaydın kızlar
Benim Hüzünlü Orospularım syf 25
ilk 25 sayfa okuduğum kadarıyla kitap karakterinin yaşamının özeti gibi müstehcen şeyler karşımıza çıkacak gibi (yanılıyor da olabilirim) ama ne kadar ayrıntılı olur orasını okuyunca göreceğiz. ama dilini anlatım şeklini beğendim Stefan Zweigten sonra yadırgamadım sanki o yazmış gibinsıl cnm kitap bende yrn yada öbürgün ona başlayacağım haftasonu eşime aldırdım o kitabı![]()