Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Alıntı yapamadım teskkurler kızlar. Bu güzel havalarda yatmak zor gelse de yapacak bişey yok . Sağlıklıyken farkında olmadığımız her şey ne kadar kıymetli.
Kedi mektupları sayfa 150

Günaydın kızlar. Güzel dileklerniz için teşekkür ederim.

Bayan peregrine 130. sayfa güzel ilerliyor ve akıcıda ama vakit bulup okuyamıyorum çok yoğunum bu aralar. Bugün il dışına hacize çıkıyorum yoldayım ve 1 buçuk saatim var , dönüştede 2 saat okurum ohh belki biter kitabım

Günaydın.
1q84 evde devam. İş yeri kitabı olarak ta Mutluluk Kürleri ni okuyorum. Bugün yoğun olmazsam bitiririm. Sağlıkla alakalı başla okuyacağım bir kitap kalmıyor.
Ay bir de bağırsak kitabım var Ama o şu an Sevdiceğimde olduğu için uzun süre okuyamam.

Alper Canıgüz bana, Hasan Ali Toptaş da loliss kankama reklam parası vermeli
yalnız cümlede çok güzel anlatım bozukluğu yaptım

Mutlu yıllar oğluna
Sağlıkla neşeyle huzurla nice yaşları olsun. Benim minnoşum da önümüzdeki ay 1 yaşında olacak. Zaman su gibi.

Çok sağol gerçekten zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor.
Maşallah senin minikte büyümüş rabbim hepsine sağlıklı huzurlu ömürler versin.

Çok teşekkür ederim canım

Günaydın

Mürebbiye 59. Sayfadayım. Son bir öyküm kaldı, bitmesin istiyorum, yarına bıraktım onu.
Bayan Peregrine ise 209. Sayfadayım. Artık konunun içindeyim nasıl ilerleyeceği hakkında bir fikrim yok, merak ediyorum. Fotoğraflarla karakterlerin desteklenmesi çok güzel olmuş. Önce hayal edip sonra zihnimdekiyle karşılaştırabiliyorum.

Bugün son keyif günüm. Yarın ders çalışacağım. Sabahları kitap okuyup sonrasında da makale okuyup canımı sıkacağım.

Üçüncü öyküye bayıldım
İkinci öykünün konusuna gıcık oldum ya sevemedim bi türlü. Adamı boğasım geldi hatta
Birinci öykü de tam Türk filmi gibiydi. Yalın anlatımını seviyorum sanırım ben Zweig'ın
Dördüncü öykü ile ilgili yorumlar da yarın olur artık

Selam kızlar.
1q84e devam.

..................................

Kızlar genel bir hatırlatma yapmakta fayda var.
Birinci sayfa da genel kurallar var.
Sayfaya düzenli uğramak, bildirim yapmak gibi.
Önce ki aylarda okuduğumuz kitapları yazmıyoruz. Dilerseniz siz kendiniz farklı yerlerde bunları yazabilirsiniz. Konuya dahil olduğunuz günden itibaren bildirimleri alıyoruz.
kalinkaselin selin her ay listeyi düzenliyor. Onu da yormamış oluruz.
Keyifli okumalar

.....................................................

1- Sayfaya düzenli uğrayıp, X kitabı okuyorum, X sayfadayım gibi bildirim yapmanız gerekiyor.. Dilerseniz kitabı bitirince kitap hakkında ki görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.

2-Baykuş olabilmek için, en az 2 ay "Kitap Severlerin Buluşma Noktası Bildirim" topiğine düzenli bildirim yapmanız ve "Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥" topiğine düzenli uğramanız, mazeretiniz var ise belirtmeniz gerekmekte.

3-Her ay ilk üçe girenler ilk sayfada yayınlanacaktır.

4- Yılbaşında yıllık hedefler belirlenip, sene sonuna doğru bu hedefleri ne kadar gerçekleştirdiğimizin analizi yapılacaktır.

5-Polemiğe girmemek şartı ile, her türlü kitabı okumak serbestir..

Keyifli okumalar. Kitapla kalın ♥

Birebir aynı hisleri paylaşıyoruz canım. Sıralamamız aynı. 2. Öyküdeki bencillik uyuz etmişti beni. Bu ne rahatlık dedim. İlk ve son öyküdeki kırılganlık, ifade ediş biçimi çok güzeldi. Çok üzüldüm, duygu aktarımını çok güzel yapmış yazar.
Son öykü de etkiler bizi umarım böyle.

Umarım kuzum
Bu akşam yatmadan keyifle öyküyü okuyup kitabı bitireceğimi umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…