- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.501
Alper Canıgüz bana, Hasan Ali Toptaş daAlgernon'a Çiçekler sayfa 178'deyim. Merakla okuyorum, sanki bilim kurgu filminin içindeymişim gibi
Mürebbiye'de ise 59. sayfadayım, yani son öyküye geçtim. Akşamları dizi izlemeye takılıyoruz şimdi, uykum gelince yatmadan istediğim gibi okuyamıyorum kitabı. Ama bu akşam azmettim bitireceğim ve sevgili_meLinDa_ cığımın hediyesi Alper Canıgüz kitabıma başlayacağım sonunda
Alper Canıgüz bana, Hasan Ali Toptaş daloliss kankama reklam parası vermeli
yalnız cümlede çok güzel anlatım bozukluğu yaptım
Mutlu yıllar oğluna
Sağlıkla neşeyle huzurla nice yaşları olsun. Benim minnoşum da önümüzdeki ay 1 yaşında olacak. Zaman su gibi.
Seni okurken ben yoruldum kolaylıklar diliyorum
@_DaLiDa_ Umarım her şey yolunda gider her şey gönlünce olsun
nickelanjelo Bebisinin doğum günü kutlu olsun canım hayirli,uzun,güzel bir ömrü olur inşaallah
Yekta Kopan,Bir De Baktım Yoksun
50 sayfa falan kaldı sanırim.
@mambur Canım sana da çocuklara da başarılar dilerim inşaallah emeğinizin karşılığını alırsınız
Günaydın
Mürebbiye 59. Sayfadayım. Son bir öyküm kaldı, bitmesin istiyorum, yarına bıraktım onu.
Bayan Peregrine ise 209. Sayfadayım. Artık konunun içindeyim nasıl ilerleyeceği hakkında bir fikrim yok, merak ediyorum. Fotoğraflarla karakterlerin desteklenmesi çok güzel olmuş. Önce hayal edip sonra zihnimdekiyle karşılaştırabiliyorum.
Bugün son keyif günüm. Yarın ders çalışacağım. Sabahları kitap okuyup sonrasında da makale okuyup canımı sıkacağım.
Üçüncü öyküye bayıldım
İkinci öykünün konusuna gıcık oldum ya sevemedim bi türlü. Adamı boğasım geldi hatta
Birinci öykü de tam Türk filmi gibiydi. Yalın anlatımını seviyorum sanırım ben Zweig'ın
Dördüncü öykü ile ilgili yorumlar da yarın olur artık
Birebir aynı hisleri paylaşıyoruz canım. Sıralamamız aynı. 2. Öyküdeki bencillik uyuz etmişti beni. Bu ne rahatlık dedim. İlk ve son öyküdeki kırılganlık, ifade ediş biçimi çok güzeldi. Çok üzüldüm, duygu aktarımını çok güzel yapmış yazar.
Son öykü de etkiler bizi umarım böyle.
Umarım kuzum
Bu akşam yatmadan keyifle öyküyü okuyup kitabı bitireceğimi umuyorum
Ben de yarın sabah okurum, uzun süren ortak okumamızın sonuna gelmiş oluruz.
Bundan sonra her ay gerçekleşmesini temenni ettiğimiz Stefan Zweig ortak okumalarımızın daha kısa fakat çok daha keyifli olması dileklerimle
Peregrine'lar bitsin mutlaka okuyalımAy evet Nisan ayı için de Korku'yu okuyalım olur mu ? Geçen ay aklım onda da kalmıştı.
Ay bende aynı şeyi düşündüm. Gerçekten çok ince düşünüyor @RuhimucerretBayılıyorum sana ya her cümlenin arkasına bir soru ekliyorsun
Herkesle ilgilenip değer veriyorsun ne güzel
Hakan günday da bana versin mi basganAlper Canıgüz bana, Hasan Ali Toptaş daloliss kankama reklam parası vermeli
yalnız cümlede çok güzel anlatım bozukluğu yaptım
Bi tur ortak okuma yaptık biz :)Anladım ben sıkıntı yok
Kuşlar Yasına Gider'i ne zaman okuyacağız acabaElimdeki kitapların hepsini hemen okumak istiyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?