• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın
Liseden Arkadaşlar
Sayfa 200. Son 20 sayfam kaldı.

Son 50-80 sayfa daha keyifliydi.

@_Lavin_ sağlıcakla kucağına al bebeğini _meLinDa_ _meLinDa_ ben kaçırmışım, bugün bebek ile ilgili bir şey mi olacak? Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberler alırsın.

@kalinkaselin ellerine sağlık
Trasnfer oldum canım

Cicoretti Cicoretti başınız sağolsun canım.
gibi gibi gibi gibi oluşturduğun listeyi bana da verirsen memnun olurum.Oğlum 7. sınıfa gidiyor ona kitap seçerken zorlanıyorum benim için de fikir olur. Macera fantastik kitaplar okumayı seviyor. Şu an Pery Jackson olimposlular serisini okuyor. Charlinin Çikolata Fabrikası, Dedemin Bakkalı kitaplarını sevdi.

_asmunikal_ _asmunikal_ nickelanjelo nickelanjelo iyiyim kızlar çok şükür
Şimdi sadece beklemek kaldı geriye
Rabbim emeklerimin karşılığını versin inşallah

Bilmediğimden soruyorum kusura bakma. Transfer dediğimiz döllenmiş yumurtanın rahime yerleştirilmesi değil mi?

Yani normal gebelik gibi 10-15 gün sonra gebelik testi pozitifleşecek tuttuysa?

Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşun bebeğinize,

Bilmediğimden soruyorum kusura bakma. Transfer dediğimiz döllenmiş yumurtanın rahime yerleştirilmesi değil mi?

Yani normal gebelik gibi 10-15 gün sonra gebelik testi pozitifleşecek tuttuysa?

Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşun bebeğinize,
Embriyo transferi evet, 23 Eylül'de test günüm
İnş tutunur :KK200:

Cicoretti Cicoretti başınız sağolsun canım.
gibi gibi gibi gibi oluşturduğun listeyi bana da verirsen memnun olurum.Oğlum 7. sınıfa gidiyor ona kitap seçerken zorlanıyorum benim için de fikir olur. Macera fantastik kitaplar okumayı seviyor. Şu an Pery Jackson olimposlular serisini okuyor. Charlinin Çikolata Fabrikası, Dedemin Bakkalı kitaplarını sevdi.
Tabiki listenin son halini paylasirim tamamlar tamamlamaz :)

Back
X