- 15 Ekim 2016
- 22.765
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.141
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #15.721
Ben bulurum oniişöyle uzun boylu Trabzonlu biri mi hanfendi? şu tarafa kaçtı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bulurum oniişöyle uzun boylu Trabzonlu biri mi hanfendi? şu tarafa kaçtı![]()
bulunmayacak gibi de değil haniBen bulurum onii![]()
Bilmem görmedimbulunmayacak gibi de değil hani![]()
Sağol canımvalla bi şey yapmıyorum
ben de seni seviyorum kianneciğin nasıl oldu
![]()
Geçmiş olsunSağol canım
Daha iyi ,ama bazen sancıları oluyor, uzun süre oturamıyor.
Kaç gündür misafirler vardı, pek dışarı çıkamadık .
InşaAllah öğrencilerin seni pek yormuyordur. Sana kıyamam![]()
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun![]()
Önemli birşey değildir umarımÇok teşekkür ederim canım![]()
Annemin yaklaşık bir ay önce rahmi alındı. Ben yurtdışındayım. Ailem Türkiye'de. Anneciğim iyice iyileşmeden buraya ziyarete geldi. O nedenle biraz zorlanıyor. Şekeri de var.Önemli birşey değildir umarım
Kaç yaşına gelirsek gelelim bu hiç değişmeyecekki :)Annemin yaklaşık bir ay önce rahmi alındı. Ben yurtdışındayım. Ailem Türkiye'de. Anneciğim iyice iyileşmeden buraya ziyarete geldi. O nedenle biraz zorlanıyor. Şekeri de var.
Ama çok şükür evimde annemi ağırlamak kısmet oldu. Benim çocuklarım kocaman oldu ama anneciğimi çok özlüyorum
Kaç yaşına gelirsek gelelim bu hiç değişmeyecekki :)
Çok geçmiş olsun tekrardan canım
Sağol canım
Daha iyi ,ama bazen sancıları oluyor, uzun süre oturamıyor.
Kaç gündür misafirler vardı, pek dışarı çıkamadık .
InşaAllah öğrencilerin seni pek yormuyordur. Sana kıyamam![]()

Çok teşekkürler canım... aaaaa neresi ki senin memleket. Buralara yakın demek ki....Fotolara bayıldım az daha gitseydin benim memleketimden de gececektin:) iyi gezmeler canım
Günaydın kızlar
Çok teşekkürler canım... aaaaa neresi ki senin memleket. Buralara yakın demek ki....
hayatin_anlami çok geçmiş olsun annene. Hem de gözün aydın...

günaydınlar, herkese iyi haftalar
Halen Korkuyu Beklerken'i bitiremedim, evde de Göçebe okuyorum sözde ama bayadır okuyamadım tabi