- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #9.401
Babamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsunBabamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallahBabamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
basiniz sagolsun.Babamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.Babamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Allah rahmet eylesinBabamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.Babamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Başın sağolsun. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun inşAllah.Babamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.