• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese Merhaba :KK200: Mutlu günler...

Hoş geldiniz. En Büyük TÜRKİYE

Dalida, hoş geldin. :KK15: Sana aklıma geldikçe dua ediyorum. Rabbim gönlünün muradını versin. :KK37:

Hoş geldiniz. :KK25:
ve aleyküm selam NAR, selam getiren sağ olsun. :KK60:

P PembePaltolu nasılsın? Bebeğini güle güle sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim. :anne:
Teşekkür ederim, hoşbuldum:KK54:

merhabalar
yeni gelen arakdaşlar hoşgeldiniz :KK200: umarım her biriniz kalıcı okursunuz
iş görüşmesine geldim ben bugün kızlar haftaya neticelenecek dua edin de olsun :dua:

korkuyu beklerken kitabımda son üç öykü yanıma almayı unutmuşum yolda boş boş geri dönüyorum :bicak:
P PembePaltolu gözünüz aydın minik kelebeği sağlıkla büyütün inşallah :KK200:

Günaydın :)

Bir p.vengin notları bitti.

Kitap biraz ağır ilerliyor, kitabın neredeyse yarısına geldiğimde hala elle tutulur bir konu yoktu ortada. Olaylar birdenbire gelişip hızla ilerliyor. Ve hızlıca son buldu :KK53:
Polisiyede ufak bir parçadan kendimce kurgulama yapmayı çok seviyorum, ama bu kitapta onu pek yapamadım.

Çok fazla betimleme var.
Çok severek okumadım ama neden bu kitaba vakit ayırdım da demedim.

Erkekliği elinden alınmış bir adama terör , rüşvet , mafya bağlantılı cinayetlerin üzerine yıkılmaya çalışılmasını, adamın bu cinayetlerden nasıl sıyrıldığını anlatıyor.
bir civciv annesi bir civciv annesi

Bence yorumlama özürlüyüm, hatam varsa affola :KK45:

estağfurullah ne hatası :hamarat:
betimleme severim aslında, konusu da polisiye gibi. sanki okunabilir :kahve:

Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.:emir_bebek::emir_bebek: Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım:21:

Allah analı-babalı büyütsün size de hayırlı uzun ömürler versin. çok sevindim :nazar::nazar::nazar:

merhabalar
yeni gelen arakdaşlar hoşgeldiniz :KK200: umarım her biriniz kalıcı okursunuz
iş görüşmesine geldim ben bugün kızlar haftaya neticelenecek dua edin de olsun :dua:

korkuyu beklerken kitabımda son üç öykü yanıma almayı unutmuşum yolda boş boş geri dönüyorum :bicak:
P PembePaltolu gözünüz aydın minik kelebeği sağlıkla büyütün inşallah :KK200:

hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah :KK200:

Selamlar.
Pazartesi günü minik kelebeğim dünyaya geldi. İki bebeyle çok meşgulum tahmin edersiniz.:emir_bebek::emir_bebek: Her şey biraz yoluna girince tekrar aranıza katılacağım:21:
Canım mis gibi bizim içinde kokla bebeğini :KK200:
Allah hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah:dua:
Benim kızımda 8 yıl önce bugün doğdu kaç gündür doğduğu günü ilk hallerini tekrar tekrar yaşıyorum çok özlüyorum bebekliklerini zaman çok çabuk geçiyor :KK51:

Canım mis gibi bizim içinde kokla bebeğini :KK200:
Allah hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah:dua:
Benim kızımda 8 yıl önce bugün doğdu kaç gündür doğduğu günü ilk hallerini tekrar tekrar yaşıyorum çok özlüyorum bebekliklerini zaman çok çabuk geçiyor :KK51:

iyi ki doğmuş ufaklık :KK36:

estağfurullah ne hatası :hamarat:
betimleme severim aslında, konusu da polisiye gibi. sanki okunabilir :kahve:
Evet polisiye, dediğim gibi okunmayacak bir kitap değil. Ki bu lafı hiç sevmem. Ne olursa olsun emek barındırıyor. Sadece bana diğer okuduğum polisiyelerdeki zevki vermedi

Kitabı buldum sevgili Astoria Astoria ! Ne zaman istersen başlayabiliriz, şu an başka bir kitap daha okuyorum ama aynı anda iki kitap okuyabilirim :KK19:

Aaa tamam ben de o zaman bugün yarın satın alırım, alınca size yazayım. Ben de aynı anda iki kitap okuyabiliyorum, sıkıntı yok. :)

benim de yillardir aklimda olan bir kitap. Elimde yok gun belirlerseniz yetisebilirsem ben de katilirim.

Tamam sizi bekleyelim o halde madem. kirmizi oje kirmizi oje kitabı almış, ben de bugün yarın alırım diyordum. Siz de aldığınızda haber verin, beraber başlarız okumaya.

hoşgeldiniz :KK49:posta kutusundaki mızıka kitaplığımda ama birkaç defa niyet etsem de elim hiç gitmedi. nasıl ilerliyor? :kahve:

HosbuulduukHoppa benimde hep kitapligimda oylece kalmisti bu kitap, sonra yakin bir arkadasim gorunce "aa bu benim basucu kitabim, bayiliyorum hemen oku" deyince bi heveslendim basladim:KK51: daha henuz kitabin ortalarindayim..Alti cizilecek bircok cumle var. Fakat beklentimin altinda kaldi ama yine de keyifli bir kitap, yolculukta keyif verir mesela..Hoppa

Back
X