• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhaba kızlar. moralim çok bozuk. paratoner gibi bela çeken olduğumu bilirdim ama bu kadarını beklemezdim.

öğleden sonraki saatim boştu, mis gibi elimde çayım kitabımı açtım koridora kıyamet koptu. son sınıflardan birkaç kişi tekme tokat kavgaya etmeye başladı. birkaç öğretmenle ayıralım dedik ve ben birinin bana çarpmasıyla merdivenlerden yuvarlandım. ilk başta anlamadım ama sol kolum kırılmış. hem de iki yerinden.

ve ben 2 hafta sonra nişanlanacaktım. benimki zorla izin denk getirebilmişti. aynı gece geri dönecekti. her şeyimiz hazırdı. ne bileyim. bunda da vardır bir hayır diyorum ama üzüldüm işte. bu hafta evdeyim haftaya yeniden çalışmaya başlayacağım.

öyle işte.

Cok cok gecmis olsun.Yakin zamanda elini de catlatmistin sanirim.Kemiklerin kirilmaya musait mi acaba?Kalsiyum falan baktirdin mi hic?
Nisan icin de inan her iste bir hayir vardir.Erteleyemezseniz de fotolara bakip gulersinoz ilerde.Herkese anlatacak degisik bir hikaye olur.Kac kisi kolu kırık nisanlanmistir ki?Di mi ama;)

bir civciv annesi bir civciv annesi canim gecmis olsun agrin ilk gun cok olur 15 gune coktan alciya ve askiya ( sanirim omuz destegi verdiler) alismis olursun. Nisanin da cok guzel gececek insallah. Bozma sakin moralini.

evet şu an bile kıvranıyorum ağrıdan. alışırım inşallah. erkek arkadaşıma da ulaşamadım. bakalım ne yaparız...

Cok cok gecmis olsun.Yakin zamanda elini de catlatmistin sanirim.Kemiklerin kirilmaya musait mi acaba?Kalsiyum falan baktirdin mi hic?
Nisan icin de inan her iste bir hayir vardir.Erteleyemezseniz de fotolara bakip gulersinoz ilerde.Herkese anlatacak degisik bir hikaye olur.Kac kisi kolu kırık nisanlanmistir ki?Di mi ama:KK66:

herhangi bir kemik sorunum yok aslında tamamen tesadüf. bacağımın biri de kırılmıştı 4 sene önce :KK12:

valla bayağı büyük nişan yapmak istedik oynarız bol bol dedik. kendimi alçıyla misket oynarken düşünemiyorum :KK70:

bir civciv annesi bir civciv annesi geçen ay benim bir arkadaşim ayaginda alciyla düğün yapmak zorunda kaldı, başka bir tanidiğim da ayağına batan iğne ile düğün yapmisti. İğneyi almak icin ameliyat olması gerekiyormuş, o ara firsat yoktu, yazık ilk dans için egitim falan almislardi yavas yavas dans etti. Sana da çok gecmis olsun.

bir civciv annesi bir civciv annesi geçen ay benim bir arkadaşim ayaginda alciyla düğün yapmak zorunda kaldı, başka bir tanidiğim da ayağına batan iğne ile düğün yapmisti. İğneyi almak icin ameliyat olması gerekiyormuş, o ara firsat yoktu, yazık ilk dans için egitim falan almislardi yavas yavas dans etti. Sana da çok gecmis olsun.

beterin beteri varmış :olamaz:
geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma da çok teşekkürler.

merhaba kızlar. moralim çok bozuk. paratoner gibi bela çeken olduğumu bilirdim ama bu kadarını beklemezdim.

öğleden sonraki saatim boştu, mis gibi elimde çayım kitabımı açtım koridora kıyamet koptu. son sınıflardan birkaç kişi tekme tokat kavgaya etmeye başladı. birkaç öğretmenle ayıralım dedik ve ben birinin bana çarpmasıyla merdivenlerden yuvarlandım. ilk başta anlamadım ama sol kolum kırılmış. hem de iki yerinden.

ve ben 2 hafta sonra nişanlanacaktım. benimki zorla izin denk getirebilmişti. aynı gece geri dönecekti. her şeyimiz hazırdı. ne bileyim. bunda da vardır bir hayır diyorum ama üzüldüm işte. bu hafta evdeyim haftaya yeniden çalışmaya başlayacağım.

öyle işte.
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyi olursun çok üzüldüm :(

öyle işte.

Ay çok geçmiş olsun. Daha ağır bir şeyler de olabilirdi koca koca oğlanlar ergen irisi neyse ki bununla kalmış. Ergenlerle uğraşmak çok zor yahu, kıyamam. 2 haftaya alçı çıkmaz ama iyi tarafından bak, belki ileride nişan fotoğraflarında gülersin, çocuklarına anlatacağın trajikomik bir anı olabilir. :)

Ay çok geçmiş olsun. Daha ağır bir şeyler de olabilirdi koca koca oğlanlar ergen irisi neyse ki bununla kalmış. Ergenlerle uğraşmak çok zor yahu, kıyamam. 2 haftaya alçı çıkmaz ama iyi tarafından bak, belki ileride nişan fotoğraflarında gülersin, çocuklarına anlatacağın trajikomik bir anı olabilir. :)
vallahi hepsi iri yarı bizimkilerin. en hareketli yaşları hiç uğraşılmıyor.

nişan büyük ihtimalle ertelenecek bakalım. henüz konuşmadık :olamaz:

öyle işte.
Çok geçmiş olsun ya kötü olmuş nişana denk gelmesi.
Ama en azından bir kirikla atlatmissin daha kötüsü olmamış şükür.
Sen lisede mi çalışıyorsun ? Lise öğrencileri çok fena...

Çok geçmiş olsun ya kötü olmuş nişana denk gelmesi.
Ama en azından bir kirikla atlatmissin daha kötüsü olmamış şükür.
Sen lisede mi çalışıyorsun ? Lise öğrencileri çok fena...

evet lisedeyim canım. şükür ki kafama gözüme gelmedi merdiven kenarları. ben de kırıkla atlattığıma seviniyorum cidden.

Back
X