• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba hanımlar,

Bugün Filin Yolculuğu - Jose Saramago bitti. Bir de Grapon Kağıtları - Didem Madak'ı okudum.

Şiir kitabını pek beğenemedim.. Sanırım bana hitap etmedi..

Okuduğum diğer kitap Mağaradakiler - Cemil Meriç ise elimde adeta sürünüyor. 10 sf daha deneyip beğenmezsem bırakmayı düşünüyorum.

Herkese mutlu akşamlar :)
 
merhaba kızlar. moralim çok bozuk. paratoner gibi bela çeken olduğumu bilirdim ama bu kadarını beklemezdim.

öğleden sonraki saatim boştu, mis gibi elimde çayım kitabımı açtım koridora kıyamet koptu. son sınıflardan birkaç kişi tekme tokat kavgaya etmeye başladı. birkaç öğretmenle ayıralım dedik ve ben birinin bana çarpmasıyla merdivenlerden yuvarlandım. ilk başta anlamadım ama sol kolum kırılmış. hem de iki yerinden.

ve ben 2 hafta sonra nişanlanacaktım. benimki zorla izin denk getirebilmişti. aynı gece geri dönecekti. her şeyimiz hazırdı. ne bileyim. bunda da vardır bir hayır diyorum ama üzüldüm işte. bu hafta evdeyim haftaya yeniden çalışmaya başlayacağım.

öyle işte.

Yeni gördüm çok geçmiş olsun hemşerim , umarım bir an önce iyileşirsin.
 
Bir genç kızın gizli defteri -8 in yarısına geldim sayfa:200

Bugün loliss loliss le birlikte Hasan Ali Toptaş in heba kitabına basladik:) Hasan Ali den okuduğum ilk kitap kuşlar yaşına gider di çok beğenmisti. büyülü gerçeklik türünde bir kitapti bu nasıl bir şey hiçbir fikrim yok sörf Hasan Ali Toptaş diye Dr indiriminden fiyatı uygun diye almıştım :) ama loliss loliss de sectiyse eminim çok güzel bir kitaptır:)
 
Ben de aynı kitabı okuyorum ama daha 180. sayfadayım.
Reyhanlı kısmını okuduğumda metrodaydım ama tutamadım kendimi, ağladım :KK43:
Kitap çok güzel. Bir bölümü okuduktan sonra internete sarılıp araştırma yapma ihtiyacı hissediyorum çoğu zaman. Bilgi yüklü. Daha birçok dokunaklı,
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim:KK66:
Son okuduklarımı çok beğenmiştim;
Çizgili Pijamalı Çocuk
Ben Bir Gürgen Dalıyım

Ayrıca hoş geldiniz. :)
 
Kitap çok güzel. Bir bölümü okuduktan sonra internete sarılıp araştırma yapma ihtiyacı hissediyorum çoğu zaman. Bilgi yüklü. Daha birçok dokunaklı,

Son okuduklarımı çok beğenmiştim;
Çizgili Pijamalı Çocuk
Ben Bir Gürgen Dalıyım

Ayrıca hoş geldiniz. :)
Teşekkür ederim hoşbuldum ☺️
 
4 gözle bekliyorum listeni ☺️
merhaba aramıza hoş geldin
selin bizim listeci başımız, her ay okuduğumuz kitapları sayıyor sağolsun, listeliyor, böylece kim ne kadar okumuş, hedefine ne kalmış görebiliyoruz
ben de naçizane birkaç kitap önereyim, yakın zamanda okuyup sevmiştim
Middlesex
Golem ve Cin
Unutma Dersleri
Körlük
Aşık Papağan Barı
Kamelyalı Kadın
 
Back
X