- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #18.721
Kitapligimdan bakarak ya da listemden yapmistim benVikitapa ben de yeni üye oldum. Okuduklarimi ekleyeceğim ama tek tek akliniza nasil geliyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitapligimdan bakarak ya da listemden yapmistim benVikitapa ben de yeni üye oldum. Okuduklarimi ekleyeceğim ama tek tek akliniza nasil geliyor ?
Canim evdeki kitaplari ekledim, yazarlari gördükçe ekledim ama üniversitedeyken okul kütüphanesinden bir cok kitap okumuştum, hiç yazmadimKitapligimdan bakarak ya da listemden yapmistim ben
Bir de agatha ve stephan king kitaplari çok çok birbirine benziyor hangilerini okuduğum uçmuş gitmiş 
Hiç kiskanmadim kalanları günde tamamlariz:)
Hemen hemen hepimizin vikitap üyeliği var... Benim Nikim kupakızısinekvalesi :)arkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı
Tamam takibe aliyorum birazdanHemen hemen hepimizin vikitap üyeliği var... Benim Nikim kupakızısinekvalesi :)
Tabiki eklerim:)Tamam takibe aliyorum birazdanBen listeye henüz girmedim ama beni de ekler misin ?
Ben 2018 icin buyuk oynucam![]()
Kutumda büyük görüyorumBen 2018 icin buyuk oynucam![]()
Şimdi sen böyle diyince biz merak ettik:))Ben simdiden 80 kitabi sepete attim. Hepsini alamicam gerci ama dursun bakalim. Peyderpey mi alsam toplu mu alsam karar veremedim.
2017 hedefim 65'ti.Kızlar yavaş yavaş sene bitiyor:)
Okuma hedeflerimizi yeniyilda belirledik mi?
1 Aralık'ta okuma hedeflerimizi yazmaya başlayalım yavaş yavaş...
Bildirim topigindeki listede olanlari yeniyilin ilk listesine yazacağım listede hiç olmayanları not alip listeye girmeye hak kazanınca hedeflerini yazarım :) yılın en güzel zamanları bence.... 2018 kitap hedeflerimiz neler ben düşünmeye başladım bile:)
Ben simdiden 80 kitabi sepete attim. Hepsini alamicam gerci ama dursun bakalim. Peyderpey mi alsam toplu mu alsam karar veremedim.
Kızlar yavaş yavaş sene bitiyor:)
Bildirim topigindeki listede olanlari yeniyilin ilk listesine yazacağım listede hiç olmayanları not alip listeye girmeye hak kazanınca hedeflerini yazarım :) yılın en güzel zamanları bence.... 2018 kitap hedeflerimiz neler ben düşünmeye başladım bile:)
Kızlar yavaş yavaş sene bitiyor:)