• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

2018 Listemle Geldiiim :)

1) Drina Köprüsü-İva Andriç

2) Çanlar kimin için çalıyor-Ernest Hemingway

3) Audrey’ i Bulmak-Sophie Kinsella

4) Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği-Milan Kundera

5) Açlık-Hasan İzzettin Dinamo

6) Kara Kitap-Orhan Pamuk

7) Yeni Hayat-Orhan Pamuk

8) Kar-Orhan Pamuk

9) Homo Deus-Yuval Harari

10) Türlerin Kökeni-Charles Dawkins

11) Budala- Dostoyevski

12) İstanbul-Orhan Pamuk

13) İmkansızın Şarkısı-Haruki Murakami

14) Kadınsız Erkekler-Haruki Murakami

15) Anna Karenina-Tolstoy

16) Kurtlarla Koşan Kadınlar- clarissa p. Estes

17) Tehlikeli Oyunlar-Oğuz Atay

18) Havva’ nın Üç Kızı-Elif Şafak

19) Savaş ve Barış- Tolstoy

20) Körlük-Jose Saramago

21) Görmek-Jose Saramago

22) Dava-Kafka

23) Adriana Mater-Amin Malouf

24) Cennetin Doğusu-John Steinbeck

25) Muhteşem Gatsby-Fitzgerald

26) Bir Düğün Gecesi-Adalet Ağaoğlu

27) Psikanaliz ve Uygulama- Freud

28) Yorgun Savaşçı-Kemal Tahir

29) Oyunlarla Yaşayanlar- Oğuz Atay

30) Batı Cephesi ve Dönüş yolu- Erich Maria Remarque

31) Kiralık Konak-Yakup Kadri Karaosmanoğlu

32) Sinekli Bakkal-Halide Edip Adıvar

33) Yalan-Tahsin Yücel

34) Usta ile Margarita-Mihail Bulgakov

35) Saatleri ayarlama enstitüsü-Ahmet Hamdi Tanpınar

36) Middlesex-Jeffrey Eugenides

37) İnce Memed-Yaşar Kemal

38) Gazap Üzümleri- John Steinbeck

39) Profesör ve Hizmetçi-Yoko Ogawa

40) Oğullar ve Rencide Ruhlar- Alper Cangöz

41) Kanadı Kırık Kuşlar-Ayşe Kulin

42) Sözde Kızalar-Peyami Safa

43) Bülbülü Öldürmek-Harper Lee

44) Kumarbaz-Dostoyevski

45) Semaver-Sait Faik Abasıyanık

46) Mahalle Kahvesi- Sait Faik Abasıyanık

47) Hamlet-Sheakspeare

48) Kayıp Aranıyor- Sait Faik Abasıyanık

49) Şahmat- Mario Mazzanti

50) Psikopat Keith Ablow

51) Beşinci Tüp-Michael Palmer

52) Kanlı Masallar-Craig Russel

53) Kara Büyü- Maxime Chattam

54) Kutsal Meclis-Ted Bekker

55) Ölü Ruhlar ormanı-Grange

56) Kötü Ruh- Maxime Chattam

57) Hiçlikten Gelen Kız-Justin Cranin

58) Fırtına Kokusu-Nancy Pickard

59) Ölüm Meleğinin Şarkısı- Craig Russel

60) Senarist- Thomas Enger

61) Aşık ve Gururlu-Melissa Nathan

62) Ölümsüz ve Bekar-Mary Janice Davidson

63) Numaran Bende Var-Sophie Kinsella

64) Vadideki Zambak-Balzac

65) Babalar ve Oğullar-Turgenyev

66) Ana-Maksim Gorki

67) İki şehrin Hikayesi-Charles Dickens

68) Kırmızı ve Siyah-Stendhal

69) Yüzüklerin Efendisi-J.R.R. Tolkien

70) Silmarillion- J.R.R. Tolkien

71) Hobbit- J.R.R. Tolkien

72) Beni Hatırladın mı- Sophie Kinsella

73) Lolita- Nabokov

74) Gösteri Peygamberi-chuck Palahniuk

75) Siddharta-Herman Hesse

76) Mülksüzler-Ursula K. Le Guin

77) Veba-Albert Camus

78) Kedi Beşiği-Kurt Vonngut

79) Döşeğimde Ölürken-William Faulkner

80) Martin Eden-Jack London

81) Yüzbaşının Kızı-Puşkin

82) Beni Asla Bırakma-Kozuo Shiguro

Liste yapma fikrine bayıldım. Bende yeni yıl için kitap listesi oluşturayım bari kendime.
Buarada listende bu kadar çok sophie kinsella olduğuna göre mutlaka daha önce okumuş ondan diğerlerini almaya karar vermişsindir ama kinsella'nın bana göre bir numaralı kitabı 'sır tutabilir misin?' İki numaralısı da '20'ler kızıdır' okumadıysan özellikle 'sır tutabilir misin'i mutlaka tavsiye ederim.

Gösteri peygamberi benim en sevdiğim chuck palahniuk kitabı, kanlı masallar da keyifli bir polisiyeydi grimm kardeşlerin orjinal hikayelerinden bahsedildiği kısımlar ilginçti. Alper canıgöz'ün oğullar ve rencide ruhları da güzel ama ben tatlı rüyalarla şuan hatırlayamadığım ajanslı bir adı olan kapağında kedi olan kitabı daha çok seviyorum sanırım.

Listenin çoğunluğu zaten ya klasik ya alanında kült yazarlardan oluşuyor, tek tek iyidir diye yorum yapsam destan olur ama genel olarak benim okuma zevkime çok yakın bir liste olmuş. Eğer zevklerimiz benzeşiyorsa kitap açısından çok keyifli geçireceksin 2018'i.

Günaydın. Mutlu haftalar..
2017 ye dönüp baktığımda durumum kitap okumak açısından ne yazık ki hiç iç açıcı olmadı. Hatta okuduğum az sayıda kitabın içerisinde aklımda kalanlar dahi çok az. Bazı okuduklarımı yeniden okumayı düşünüyorum 2018 de. Ve bol bol okuyabilmek istiyorum.
Şeker portakalına başlamıştım bugün bitirip, güvercine ağıta başlamak istiyorum bir an önce. Başlayan var mı?

Srlam,
Keyfim pek yok arkadaslar. Hepinize guzrl bir hafta diliyorum.
Zihin Girdabi syf 272
İyi geceler hanımlar,

Muhteşem Gatsby kitabını okuyan var mı? Bugün filmini izledim ve bayıldım. Romanı eminim çok daha güzeldir :KK200:
ben okumustum guzel bir kitap 60li 70 li yillarin filmleri tadinda.

Liste yapma fikrine bayıldım. Bende yeni yıl için kitap listesi oluşturayım bari kendime.
Buarada listende bu kadar çok sophie kinsella olduğuna göre mutlaka daha önce okumuş ondan diğerlerini almaya karar vermişsindir ama kinsella'nın bana göre bir numaralı kitabı 'sır tutabilir misin?' İki numaralısı da '20'ler kızıdır' okumadıysan özellikle 'sır tutabilir misin'i mutlaka tavsiye ederim.

Gösteri peygamberi benim en sevdiğim chuck palahniuk kitabı, kanlı masallar da keyifli bir polisiyeydi grimm kardeşlerin orjinal hikayelerinden bahsedildiği kısımlar ilginçti. Alper canıgöz'ün oğullar ve rencide ruhları da güzel ama ben tatlı rüyalarla şuan hatırlayamadığım ajanslı bir adı olan kapağında kedi olan kitabı daha çok seviyorum sanırım.

Listenin çoğunluğu zaten ya klasik ya alanında kült yazarlardan oluşuyor, tek tek iyidir diye yorum yapsam destan olur ama genel olarak benim okuma zevkime çok yakın bir liste olmuş. Eğer zevklerimiz benzeşiyorsa kitap açısından çok keyifli geçireceksin 2018'i.
Değerli fikirlerin için teşekkürler. Uzun zamandır listelerimde, evimde tuttuğum kitapları eriteyim düşüncesi ile oluştu bu liste. Emin olduğum yazarlar ve kitaplar var ama hiç bilmediklerim de var. Umarım güzel bir yıl olur.

Günaydın
Shantaram 150.sayfa
Y Kuşağı Anneyim Ben 50.sayfa
İyi geceler hanımlar,

Muhteşem Gatsby kitabını okuyan var mı? Bugün filmini izledim ve bayıldım. Romanı eminim çok daha güzeldir :KK200:
Geçen yıl tam da bu aralar Doğum öncesi ve sonrası günlerimde okumuştum :KK53:
Tam da film izler gibi ama filmi daha etkileyiciydi

bdvye yazacagim bu gidisle :)) kadinlar beni bi elestirip iyice moralimi bozsunlar diye :))) tesekkur ederim canim sorman bile yeter
Kendini üzme, inşaAllah herşey düzelir. Allah yardımcın olsun :KK200:

bdvye yazacagim bu gidisle :)) kadinlar beni bi elestirip iyice moralimi bozsunlar diye :))) tesekkur ederim canim sorman bile yeter
Ahaha bdv den gelecek muhtemel cevaplar. Bence boşan . Adam seni ıyi çekmiş. Senin yeirnde olsam o adami vururum.

Böyle patron mu olur . Sen gibi çalışan mi olur . Kimi ne olursa olsun cevaplar fazla uc :) ha bir de doktor olacaksin

selam baykuşlar. duydum ki beni çok özlemişsiniz :KK53::KK53::KK53:

muhteşem bir haftasonu geçirdim. Allah bir sıkıntı vermediği sürece bu mutluluk bana nişana kadar yeter :KK70::KK70:

birkaç yeni kitap aldım. okunacaklarım bitmeden almayacaktım güya ama dayanamadım :işsiz:

yeni kitabım Teneke. :kahve:

iyi haftalar kızlar
cicom inşallah tadın en kısa zamanda yerine gelir, anlatmak istersen de dinleriz

ben de çok saçma yoğun ve stresli başladım haftaya, hayır olsun inşallah
Goriot Baba 230, bugün bitirebilsem ne güzel olur

Bu ay Sapiens, Güvercin'e ağıt ve Romeo ve Juliet okuyacağım.. okuyabilirsem grange da eklemek istiyorum
elinde bu kitaplar olanlar takılın peşime

Back
X