• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İYi akşmlar
Şeker Portakalı bitti. Sıradaki kitabım Kuşlar Yasına Gider
Evde okumadığım bir sürü kitap var ama seçerken zorlanıyorum, karar veremiyorum hangisini okuyacağıma bir yandan yeni kitaplar da almak istiyorum. Okunmamış o kadar çok kitap varken içim ona da el vermiyor.
Kura ile mi seçsem diyorum bundan sonra hangi kitaba başlayacağımıo_O
Seçenek yaz biz secenelim:))

Merhaba sevgili baykuşlar,

Epeyden beri beklettiğim Uğultulu Tepeler kitabına başladım bugün. İngiliz edebiyatına aşığım, o yüzden ona başlamaya kıyamamıştım. Tam depresif hissettiğim bugünde iyi gelir dedim. Hem de Koridor yayınlarının bez kapak serisinden, ara ara sarılasım geliyor kendisine. :anne:

Sevgili Astoria Astoria 'nın tavsiyesi. :KK200:

Evet canım bir sonraki kitabım Beni ödülle cezalandırma olacak sonraki de Astoria Astoria nın tavsiyesi Çocuklara sınır koyma olacak hadi bakalım ben niyetine girdim inşallah işe yararlar

Ya ne güzel iki güzel kitabın okunmasına vesile olmuşum çok mutlu oldum. İnşallah beğenirsiniz de size karşı mahcup olmam. :KK200:

Goriot baba bitti

Fransız klasikleri Rus ve Alman klasiklerinden göre bana biraz daha ağır geliyor bunu bir kez daha teyit ettim:) kitap çok iyiydi hatta fazla iyiydi iş yerine götürdüm iki gün okuyamadım çünkü kitabı anlamak için çaba sarf etmek gerekiyor ... Balzac insanı yoruyor , düşün istiyor ... İstekleri hiç bitmiyor:) kitabı 30 sayfadan fazla okuyamadım 20 sayfa okuyup ara verdim 25 sayfa okuyup ara verdim bu yüzden biraz uzun sürdü ama gerçek bir klasik kitap gibi kitap... Sakin bir zamanda okunabilir hatta eğlenceli kolay bir kitapla eş zamanlı bile okunabilir bence... Teşekkürler _meLinDa_ _meLinDa_

İncecik, görseniz çerezlik diyeceğiniz (sadece 72 sayfacık) ancak oldukça kaliteli bir eseri okumaya karar verdim. Hem de konusu tam buradaki baykuşlara uygun, adından da tahmin edeceksiniz şimdi. :)

Gustave Flaubert - Bibliyomani

Ayberk Erkay çevirisiyle okumanızı öneririm. :)

Kabuk 100. sayfadayim beklentimin uzerindeymis kitap.

Ben de sevmiştim kitabı. Yazar Çılgın Bediş te oynayan kızlardan birisi, duyunca şaşırmıştım.

1984 tam hatırlamıyorum ama 100. sayfada falanım. 90 küsürler de olabilir.

Bir taraftan da Adem Güneş- mahremiyet eğitimi okuyorum. Konu güzel ama anlatım tarzını sevemedim. Ama sırf konusu için okuyacağım. Biraz dini kitapları anımsattı bana. Pek sevemedim.
Zaten ilk kez Adem Güneş okuyorum

2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ

nikelanjelo ==> 45
melinda ==> 50
cesminaz ==>60
minerva1988 ==> 72
Cassandra==>60
bloom ==>45
kardelen_08 ==> 50
sabine==>25
bibliophile==> 120
serenita90 ==> 50
TUNA80==>36
kirmizi oje ==> 50
Geveze_kelebek ==> 50
Loliss ==>36
Mavisu27==>50
Skosnob==>40
DonukPudra ==>70
Lavin ==>40
Algernona çiçekler ==> 52
orkide1453 ==> 50
Axelia ==> 80
Papatya ==> 35
KalinkaSelin ==> 60
natsume ==> 50
filozof__prenses ==> 50
melekeskisi ==> 50
hayatin_anlami ==> 50
IRMAKK70==> 50
Truman Show ==> 40
sermin 1982 --->85
N-A-R ---> 50
AykiriKadin---->10

Bir taraftan da Adem Güneş- mahremiyet eğitimi okuyorum. Konu güzel ama anlatım tarzını sevemedim. Ama sırf konusu için okuyacağım. Biraz dini kitapları anımsattı bana. Pek sevemedim.
Zaten ilk kez Adem Güneş okuyorum

Kişiden kişiye değişiyor muhakkak ama ben pek tasvip etmiyorum önerdiği yöntemleri. Ortama ayak uydurduğu için seviliyor, ya da tribünlere oynuyor da denebilir. Onun yerine mahremiyet eğitimi ise Bengi Semerci'nin kitaplarını okuyabilirsiniz. Mesela "Çocuklarımızla Cinsellik Hakkında Nasıl Konuşalım" ı.

Seçenek yaz biz secenelim:))
Bana uyar :) yarın evdeki kitapların bir listesini yapacağım :KK51:

Henüz okumadığım Kitaplarım Yanyana dizili. Oğluma bir sayı söyletiyorum. Bir de sağ mı sol mu diye soruyorum. Ona göre seçiyorum. Bazen de özellikle okumak istediğim bir kitap oluyor. Ona çaktırmadan istediğim kitaba başlıyorum
Yönteme bayıldım :KK54:

Kişiden kişiye değişiyor muhakkak ama ben pek tasvip etmiyorum önerdiği yöntemleri. Ortama ayak uydurduğu için seviliyor, ya da tribünlere oynuyor da denebilir. Onun yerine mahremiyet eğitimi ise Bengi Semerci'nin kitaplarını okuyabilirsiniz. Mesela "Çocuklarımızla Cinsellik Hakkında Nasıl Konuşalım" ı.

Teşekkür ediyorum. Tavsiyeni dikkate alacağım

Back
X