• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masum yüzüme kanıp kendileri teslim ediyorlar bana ilk günü :KK45:
Geçen sene dediğim gibi oldu kuzu, bu sene de ilk değildim aslında ama lanetim kovaladı galiba ilk sıraya çökmüş oldum yine :KK53:
Olsun ben kıskandım. Gizemi acana bu akşam kandırsamda şubatı alsam mı :rolleyes: kandırabilirmiyim ki:ukala: Çok konuşursam kafası karışır kanar belki:deli:

Olsun ben kıskandım. Gizemi acana bu akşam kandırsamda şubatı alsam mı :rolleyes: kandırabilirmiyim ki:ukala: Çok konuşursam kafası karışır kanar belki:deli:

Bence yemez ama sen yine de bi şansını dene istersen :KK53:
Seneye eğer kurada ilk aylar bana çıkarsa sana veririm söz :KK15: Hem senin ayın da çok güzel ki doğum günü ayı, değiştirebilirdik isteseydin :KK49:
Keyifle oku Canım. Kesenize bereket kızlar.

:KK60:

Bence yemez ama sen yine de bi şansını dene istersen :KK53:
Seneye eğer kurada ilk aylar bana çıkarsa sana veririm söz :KK15: Hem senin ayın da çok güzel ki doğum günü ayı, değiştirebilirdik isteseydin :KK49:

:KK60:
Takılıyorum kuzum. Olayların gelişme aşamasını biliyorum. Ama ballısın diye kıskanmayayım mı:D
Şimdi şubatı alsam martta aklım kalır sıramı bekleyeyim en iyisi :D

güle güle oku canım bende burda dört dönüyordum yoksa kargom bugün yetişmeyecek mi diye :skandal:

MNG Kargo geldi, adamı gördüm camdan elinde kitapyurdunun paketlerine benzer paket tutuyor hemen zıpladım koridora. 1 tane beklerken 2 tane geldi bir de :rolleyes:
Ama tahmin etmemiştim bu kitapları, daha doğrusu hep tek kitap üzerine yoğunlaştım iki kitap olacağını hiç düşünmedim :-) Seçimlerin için çok teşekkür ederim :KK36::KK36:

MNG Kargo geldi, adamı gördüm camdan elinde kitapyurdunun paketlerine benzer paket tutuyor hemen zıpladım koridora. 1 tane beklerken 2 tane geldi bir de :rolleyes:
Ama tahmin etmemiştim bu kitapları, daha doğrusu hep tek kitap üzerine yoğunlaştım iki kitap olacağını hiç düşünmedim :-) Seçimlerin için çok teşekkür ederim :KK36::KK36:
güle güle oku canım ben ikisini de çok beğenmiştim, sende seversin umarım:KK200:

Sanırım ben adımı yazmayı unuttum ama bence kargonun benden olduğunu anlayacaksın.İpucu verdim sonuçta :D

Back
X