Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
(Alacağımı aldım artık, ne hizmet edeceğim size)
Hadi yine seviyorum hepinizi son bi tostumu da yiyin madem(Kendi günlerinizde tek tek görüşeceğiz sizlerle
)
Eki Görüntüle 1944606
bu yeni gelin de ne nazlı çıktı arkadaşşşş
bir tost yapmaya üşenmeler
dedikoducu teyze mode on![]()
İnsan ayvalık tostu yapar bu yeni gelin de ne nazlı çıktı arkadaşşşş
bir tost yapmaya üşenmeler
dedikoducu teyze mode on![]()
Selam kızlar. yoğunum pek gelemiyorum. İkramlar nasıl. memnunmusunuz![]()

Ohhh mis
Hem ikram ederim hem başınıza kakarım diyor ama seviyoruz işte. Katlanacağız![]()
Yeni gelinde beceriksizmiş.İnsan ayvalık tostu yapar
![]()
O kitapların hakkını vereceksin.Artık gün sıramın__giz__ e devredilmesini talep ediiyorum. Ben efendice köşede kalan son kitabımı beklerim
![]()
Artık gün sıramın__giz__ e devredilmesini talep ediiyorum. Ben efendice köşede kalan son kitabımı beklerim
![]()
Kitapları alıp gider bu cesmiAaa bizi evinden kovuyor , hiç yakıştıramadım cık cık cık.
O kitapların hakkını vereceksin.![]()
Aaa bizi evinden kovuyor , hiç yakıştıramadım cık cık cık.
Kitapları alıp gider bu cesmi![]()

Kitapları alıp gider bu cesmi![]()

Sana devretmeyim mi yani günü;? Senin kitapların da yine bana mı gelsin![]()
Devret ama sanki bir daha evine almayacakmışsın gibi dedin.![]()
Seneye alırım tabiki evime, ama bu senelik bu kadar yeter. Yoksa hepinizin kitaplarını toplayabilirim![]()
Bana gel ama olur mu ? Kitaplarınla eve kapanma sakın.![]()
Tabi ki de seni ziyarete geleceğim kuzu, böyle güzel bir daveti hiç kaçırır mıyım![]()
sonra da mutfağa koşayım. 
Olley
Hemen hazırlıklara başlamam gerek, evi temizleyeyim öncesonra da mutfağa koşayım.
![]()

Seneye de ocak ayını kimseye kaptırmazSeneye alırım tabiki evime, ama bu senelik bu kadar yeter. Yoksa hepinizin kitaplarını toplayabilirim![]()
Gelmeyenlere kitap göndermeyelim.bu topiğe gelmeyenlere iğne mi yapsak ceza![]()
ya da gelmeyenler biz gelenlere kitap göndersinGelmeyenlere kitap göndermeyelim.![]()
Bu daha iyi olduya da gelmeyenler biz gelenlere kitap göndersin![]()