Kitapkurdu'nun Diyet Günlüğü

kitapkurdu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
146
45
323
42
İstanbul
Kısaca özetlemek istiyorum kilo serüvenimi.Hayatım boyunca hep balık etli oldum.evlendiğimde 52 kiloydum.60 kilo ile hamile kaldım 78 doğum yaptım.67 de kaldım.yediklerime dikkat etttim-etmedim 58 e kadar düştüm.ama dün kararlı bir şekilde diyete başladım.en kısa zamanda vermek istiyorum bu kiloları.boyum 1.58
kendimi 52 kiloda mutlu hissediyorum.burada yediklerimi yazmayı planlıyorum.aslında diyet yapmak kolay ama şu akşamları çekirdek olayını yok edebilsem:(eskiden her öğün bir ekmek yerdim.şimdi günde bir dilim belki yerim yada hiç yemem.ekmeksiz yemek yemenin .tadına vardım.neyse dün itibariyle tartıldım 57.7 gördüm.
dün ekmeksiz kahvaltımı yaptım - öğlen yoğurt yedim - akşam ızgara köfte ve salata yedim-2 litre su - 2 kupa yeşilçay-1 kupa tilaks karışık bitki çayı içtim.
sabah tartıldığımda 57.3 düm.
bugün sabah kaltığımda yeşilçayımı içtim.yarım simitle domates salatalık kahvaltımı yaptım.şu saate kadar 2 litre su içtim.artık yediklerimi paylaşacağım.kendime kolay gelsin :)

evet akşam yemeğimi de yemiş bulmaktayım
yarım porsiyon bulgur pilavı
ızgara tavuk baget-1 adet
yayla çorbası bir kase
bir bardak ayran

bugünlük bu kadar.....

günaydın diyet günlüğüm :=)

sabah uyanır uyanmaz tartıldım 56 olduğumu gördüm.ayyy inşallah şu 55 i de görürüm.ve sonra 52 yi.

uyandım suyumu içtim.şimdi yeşilçayımı demledim.onu içeceğim bebiş uyanmadan.şimdilik bye

ayyy kaç gündür yazamadm.benim diyet 2 gündür güme gitti.2 gündür misafir ağırlıyorum yemekli :(o nedenle 56 dan 57 oldum tekrar.bugün pirinç lapası diyetine başladım.üç öğün lapa -2.5 lt.su 2 fincan yeşilçay içtim.ufff yarın sabah tartıda eksilme görürüm umarım.çarşamba günü itibariyle 5 günde 5 kilo diyetine başlıcam bakalım :(

merhabaaaa günlüğüm.
sana ne zamandır yazmadım.bugün tekrar yazmak geldi içimden.58 kiloyken yazmaya başladım.53 kilo olmuşken kullandığım ilaç beni 55 e kadar çıkardı.
azmedeceğim ve ilacın bana kilo aldırmasına izin vermeyeceğim.nisan 15 e kadar ne kadar verirsem kar.tatile gidiorum.
sabah uyandım yeşilçayımı içtim.
kahvaltımı bir dilim kepek ekmekle yaptım.
bir kupa daha yeşilçay içtim.
yarım lt.su içtim.
şimdi ev işleriyle uğraşmak üzere ayrılıyorum.....
başlangıç kilom tam olarak 55.1 olarak kaydedeyim...

işe ara verip öğle yemeğimi de yedim.
bir kase şehriye çorbası
brüksel lahanası haşladım 7-8 adet
2 tane sivri biber
bir kupa yeşilçay...

evet akşam yemeğimi de çıkardım aradan.aslında bir tabak bulgur vardı yarısı oğluma yarısı bana diye planladım.kuzucuk yumurta istwyince dökmeye kıyamadım.
bir tabak bulgur pilavı
iki yemek kaşığı yoğurt.
bu akşamlık bu kadar.şimdilik 2 lt.su içtim.o kadar.

günlğüm sabah tartıldım 53.9

dün ne fazla su nede bitki çayı içtim.
p.tesi tekrar tartılacağım.
bu arada verdiğim ödem felan dğil.
diyetten önce iki gün detoks yapmıştım

kafayı yemem an meselesiydi günlüğüm.
o kadar diyet boşa mı gidiyor.bu ilaçlar ben yemedikçe kilo aldırıyor.
p.tesi tartıda 56 yı görünce çok kötü oldum.
3 gündür 4 lt su içiyorum hemen hemen.
yeşilçay-5i biryerde çayı 2şer kupa.
p.tesi tekrar tartıda en az 53 görmeliyim kendimi.
görüşürüz tekrar günlük......

günaydın günlüğümmmmmmm

53 kilo ile ve yeni hedefim ile merhaba...
hedef 1 kilo daha atmak...

sabah 20 dk. plates ve 20 dk.pedal çevirme den sonra bir kupa kahve şekersiz-bir kupa yeşilçay...
yarım saat sonra kahvaltı yapıcam..

günaydın günlüğm güzeell haber getirdim sana

önce dünkü yediklerimi toparlayayım.
öğlen:

1 porsiyon yaz türlüsü
1 kase yoğurt
5 minnacık lahaha dolması yedim

simit AKŞAM:
1 kase yoğurt
salata
çeyrek simit

3 lt su içtim.
1 saat kondüsyon bisikleti çevirdim.
bütün gün temizlik yaptım.

sabah şookkkk
53 kiloyaya kadar indim ama daha altına inememiştim.
ama bugün 52.200 oldum.
mayısın 5 ine kadar 50-51 olmalıyım.memlekete gidiyoruz.:))

gürüşürüz günlüğüm..bugüne geleceksek sade kahvemle keyfim sona erdi.kahvaltı için aç değilim.evi toparlayıp oğluşumla sahil turu yapıcam.mis gibi hava var dışarda

Back
X