- Konu Sahibi kitapkurdu
Kısaca özetlemek istiyorum kilo serüvenimi.Hayatım boyunca hep balık etli oldum.evlendiğimde 52 kiloydum.60 kilo ile hamile kaldım 78 doğum yaptım.67 de kaldım.yediklerime dikkat etttim-etmedim 58 e kadar düştüm.ama dün kararlı bir şekilde diyete başladım.en kısa zamanda vermek istiyorum bu kiloları.boyum 1.58
kendimi 52 kiloda mutlu hissediyorum.burada yediklerimi yazmayı planlıyorum.aslında diyet yapmak kolay ama şu akşamları çekirdek olayını yok edebilsem
eskiden her öğün bir ekmek yerdim.şimdi günde bir dilim belki yerim yada hiç yemem.ekmeksiz yemek yemenin .tadına vardım.neyse dün itibariyle tartıldım 57.7 gördüm.
dün ekmeksiz kahvaltımı yaptım - öğlen yoğurt yedim - akşam ızgara köfte ve salata yedim-2 litre su - 2 kupa yeşilçay-1 kupa tilaks karışık bitki çayı içtim.
sabah tartıldığımda 57.3 düm.
bugün sabah kaltığımda yeşilçayımı içtim.yarım simitle domates salatalık kahvaltımı yaptım.şu saate kadar 2 litre su içtim.artık yediklerimi paylaşacağım.kendime kolay gelsin :)
kendimi 52 kiloda mutlu hissediyorum.burada yediklerimi yazmayı planlıyorum.aslında diyet yapmak kolay ama şu akşamları çekirdek olayını yok edebilsem

dün ekmeksiz kahvaltımı yaptım - öğlen yoğurt yedim - akşam ızgara köfte ve salata yedim-2 litre su - 2 kupa yeşilçay-1 kupa tilaks karışık bitki çayı içtim.
sabah tartıldığımda 57.3 düm.
bugün sabah kaltığımda yeşilçayımı içtim.yarım simitle domates salatalık kahvaltımı yaptım.şu saate kadar 2 litre su içtim.artık yediklerimi paylaşacağım.kendime kolay gelsin :)