Kıtlıktan çıkmış gibiyim..

citlenbikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
4
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben 9.sınıfta 1.50 boyunda 76 kilo duba gibi birşeydim sonra 3 aylık tatilde hırslandım hiçbir kıyafet olmuyor diye kendi çabalarımla diyet ve sporla aç kalarak 20 kilo verdim hedefim 50 kiloydu 55tim o son 5 kiloyu vermeye uğraşırken nasıl olsa zayıfım diye yemeye başladım herkesin çok güzelsin çok zayıfsın iltifatlarıyla beraber.. Şu an 11.sınıftayım 12ye geçiyorum boyum 158 ve verdiğim kilolarıda aldım tartıya çıkmaktan korkuyorum sanırım 69 kilo civarındayım artık eski irademde yok eskiden önüme ne gelirse gelse Hayır demesini bilirdim.. Şimdi eski kıyafetlerimde olmuyor ne giysem yakışmıyor ve artık çevrem bile ZAYIFLA diyor kısacası kendime bile küstüm sanki aylardır yemek yemiyorum gibi yiyiyorum sirkelenmek ve geçen seneki halime dönmek istiyorum yardıma ihtiyacım var 17 yaşındayım arkadaşlar..:(

gecen seneki zayıflayan sendin, başarılmış bişey var ortada..demekki yapabiliyosun.tekrarı neden olmasın..neden zayıfla diyenler utanmasın ?? hadi diyete başla her hafta buraya verdiğin kiloyu yaz ;) destekliyorum

Bir kere yapmışsın, bir kere daha yapabilirsin canım. Yeterki kendine güven :34:
Bak ben senin yaşlarını kilolu geçirdim, çok pişmanım bu yüzden. bir an önce at o fazlalıkları üstünden :16::16:

gecen seneki zayıflayan sendin, başarılmış bişey var ortada..demekki yapabiliyosun.tekrarı neden olmasın..neden zayıfla diyenler utanmasın ?? hadi diyete başla her hafta buraya verdiğin kiloyu yaz ;) destekliyorum

Çok teşşekür ederim ama geçen seneki iradeyi kendimde bulamıyorum nasıl zayıfladığımı bile hatırlamıyorum nasıl besleneyim? kafam çok karışık..

kesinlikle öyle çok teşekkürler:) ama ben başlıyorum ertesi gün bozuyorum onu ne yapıcaz?:(

bu noktada geçen yıldaki o ince halini düşün mesela :)
şu anda içinde kötü göründüğün güzel kıyafetlere bak. benim ince bi halim yok mesela, benim bu şansım yok ben aldığım ama küçük gelen kıyafetlerime bakıyorum :9::9::9:

Canım hemen hemen aynı sorunları yaşamışız bende bunda 3 yıl önce tam 25. 30 kilo verdim sonra süpriz bi hamilelik gelişti bırakmak zorunda kaldım bebekti emzirmedi derken eski kiloma ulaştım bi ara çok uğraştım olmadı diyet yöntemleri bile denedim 3 sene öncene yaptığımı unutmuş gibiydim bu sene sanki yeni baştan hiç kiloyu vermemiş almamış gibi diyetisyenime başladım kendimi sıkmadan kasmadan hersey sil baştan yaptım 3 hafta oldu sonuç çok güzel 3 kilo yağdan vermişim şimdi :nazar:bençe arkana bakma bir hata yaptık ama telafisi var kendine gel toplan bence vucudun buna karşı koyuyor açlık krrizleri geçireçeğini bilyor savunmaya geçiyor biraz pskolajik bence piskolojik tesdekle başla ben öyle yaptım :34:

Son düzenleme:
Back
X