Saç Kesim Şekilleri kivircik saclar icin bakim yagi/kremi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

athenenoctua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
5.452
5.134
168
Ankara
Hanimlar merhaba,

Sacim normalde duz, ince telli ve cok yagli!
Su an permali.

Daha once de yaptirmistim bonus gibiydi gayet memnundum.
O zaman kullandigim urunler yeterli gelmisti.

Bu sefer su dalgasi yaptirdim. Orta yagli normal bi sacim oldu.
Fakat bukleler ve bakim icin dogru urunu bulamadim hala :((

Ek: hacmini kaybetmeden bakim yapacak bir urun ariyorum.
Sampuanla birlikte olan onerilere de acigim.

Son düzenleme:
Athencigim benim de severek kullandigim bisey su perma ama cok fazla ozel urun kullanmadim ben ya. Sanirim saclarim normalde de cok dumduz olmadigindan ihtiyacm olmadi. Umarim bilen birileri cikar. Su bloglarda yazanlarda denk gelmedin mi hic? Ben her seyde onlara bakiyorum :)

Athencigim benim de severek kullandigim bisey su perma ama cok fazla ozel urun kullanmadim ben ya. Sanirim saclarim normalde de cok dumduz olmadigindan ihtiyacm olmadi. Umarim bilen birileri cikar. Su bloglarda yazanlarda denk gelmedin mi hic? Ben her seyde onlara bakiyorum :)

Tesekkur ederim dans. :)
Blog derken kk dan bahsetmiyorsun degil mi? Farkli sitelerden birkac yazi okudum da bulduklarim bana yaramadi.

Ince telli oldugu icin ve yari kivircik yaptirdigimdan dolayi kuruyunca ya tuleriyor ya da bukleleri de belirgin olsun derken sac kafama yapisiyor.

Goruntusu tam dogal kivircik oldu,
ama ne sekillendirici ne bakim... bulamadim cozumu hala :))

Tesekkur ederim dans. :)
Blog derken kk dan bahsetmiyorsun degil mi? Farkli sitelerden birkac yazi okudum da bulduklarim bana yaramadi.

Ince telli oldugu icin ve yari kivircik yaptirdigimdan dolayi kuruyunca ya tuleriyor ya da bukleleri de belirgin olsun derken sac kafama yapisiyor.

Goruntusu tam dogal kivircik oldu,
ama ne sekillendirici ne bakim... bulamadim cozumu hala :))

He yok canim kozmetik bloglarindan falan bahsediyodum. Ama olsa cikardi zaten. Bigo kullaniyo musun kuruturken?

He yok canim kozmetik bloglarindan falan bahsediyodum. Ama olsa cikardi zaten. Bigo kullaniyo musun kuruturken?

Arada kullaniyorum. Cok kuruttugum da oldu, direkt nemli biraktigim da. Hacim biraz farkediyor ama asil fark kalinti kalip kalmasi oldu. (Evet boyle bi sorun da var)

Anlayacagin aldim "basima" bi dert, ugras dur... :))

Sehirde olsam danisir alip denerim de, pilimi pirtimi toplayip uzaklastim kafa dinleyecektim guya...
burdan gelen onerilerin bulunurluguna gore int.ten siparis vercem iste :)

Arada kullaniyorum. Cok kuruttugum da oldu, direkt nemli biraktigim da. Hacim biraz farkediyor ama asil fark kalinti kalip kalmasi oldu. (Evet boyle bi sorun da var)

Anlayacagin aldim "basima" bi dert, ugras dur... :))

Sehirde olsam danisir alip denerim de, pilimi pirtimi toplayip uzaklastim kafa dinleyecektim guya...
burdan gelen onerilerin bulunurluguna gore int.ten siparis vercem iste :)

Oyyy sen daha donmedin mi ankaraya canimm:) neyse konunu da dagitmiyim. Umarim kurtarirsin bukleleri :)

Oyyy sen daha donmedin mi ankaraya canimm:) neyse konunu da dagitmiyim. Umarim kurtarirsin bukleleri :)

Bu sicakta gidemem oraya :))
Zaten sacimi hava da etkiledi, ankaranin kurusunda kalinti olmuyordu... yoksa bulurdum alternatif birseyler. Aah ah!

Sabah sabah iyi geldin, nese verdin ama :) opuyorum, tesekkuler canim

Back
X