Kıvırcık saçlar!!

pembemaviii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
661
1
0
Bursa
Aranızda kıvırcık saçlı olanlar vardır diye düşünerek böyle bir konu açıyorum.
Sürekli saçlarımı duzlestirmekten(4 yıldır) saçlarım öyle yıprandı ki.. Simdi banyo yaptım saçımı doğal haline bıraktım çok kotu duruyor.. Siz nasıl şekil veriyorsunuz? Veya bukleler için kullandığınız saç bakım ürünleri varsa neler? Elimde para varken gidip alayim diyorum. Bu saçlarla başım belada:85:

Canım bence bu kadar kendini üzme,,
saçlarını yıpratma,,bundan başka bir önerim yok sana
ama eminim doğal hali daha güzeldir....

http://www.kadinlarkulubu.com/kivircik-saclara-ozel-f621/

Verdiğim linkteki konuları incelerseniz belki sizin için daha faydalı olur...

Benimde kivircik. Yikadiktan sonra islak haline köpük uyguluyorum. Bu beni hem bir iki gün idare ediyor hem kabarmiyor. Tavsiye ederim

bende sprey jöle briyantin vaks hepsini kullandım
en iyisi köpük
banyodan sonran nemli saçıma uyguluyorum hiç kabarmıyor

Çok fazla düzleştiriyorsan kel kalma ihtimalin bile var. Aslında köklere zarar vermiyor sanıyoruz ama acayip zarar veriyor. Ben yaklaşık 4 yıldır kurutma makinesi dışında makine kullanmıyorum. Düzleştiricimi ve maşamı kaldırdım. Hem saçlarım daha güzel uzuyor, hem gürleşti hem de az dökülüyor. Ayrıca çok canlı ve parlak.

Eminim doğal halin daha güzeldir, sen düz saçlara alıştığın için sana kötü görünüyordur. Yerinde olsam hemen bırakırdım düzleştirmeyi. Güzel görünmek için saçlarına eziyet etmene değer mi?

konu sahibi arkadaşım saçlarına bu kadar eziyet etme emin ol doğal olan şeyler daha güzeldir saç düzleştirici yada maşa tarzı aletler saçlara çok zarar veriyor benim bir arkadaşım hergün düzleştirici kullanıyordu ve şuan şaçları dökülmeye başladı hemde ne dökülme doktor yasakladı böyle aletleri kullanmasını onun saçlarıda kıvırcık ve çok güzel yakışıyor aslında ama o buna bi türlü inanmıyordu

Sen kıvırcık saçlarınla güzel olmalısın.
Düzleştirmeye çalışacağına kıvırcık modelini belirlemelisin.

Eğer düz saç seviyorsan brezilya fönü yaptırabilirsin.Gerçekten çok kullanışlı,ben 6 ayda bir yaptırıyorum.Hatta 1 kere kendim evde yaptım.Bu forumda kılıçbalığının konusu var canım''evde brezilya fönü yapmanın incelikleri'' idi galiba ismi.
İncelemeni tavsiye ederim.

bende sprey jöle briyantin vaks hepsini kullandım
en iyisi köpük
banyodan sonran nemli saçıma uyguluyorum hiç kabarmıyor

Bsy yapma akiliysan.. Ne kopuk nede jole sur cunku ben zamaninda cok kulandim .. Belirli zmanda cok doktu sacimi..
Sac cok onemli ve bil ki dokulen sac yerine gelmez

ahh sen birde bana sor mahvettim saçlarımı kıvırcıklıkları bukle bukleydi yüzük gibi küllü bi kestane rengide vardı çok tatlıydı saçlarım boyadım, düzleştirdim, yaktım ettim sonunda banyodan çıkınca artık rengi solmuş tiftik keçisi kıvamına gelmişti, boyayı bıraktım ilk arada boyama krizi gelsede boyamıyorum ,düzlestirici ise haftada 1 defa kullanıyorum onun dışında tek tek örüp açıyorum tost gibi şekli oluyo o haliyle ensede topuz yapıyorum, önleri topluyorum falan öyle kullanıyorum kendine gelmeye başladı şükür

pembemavii bende senin gibi çok düzleştirdim fönledim okıvırcık saçlarımı ahh ahh..
ama dediğin gibi çok çok yıpratıyoruz farkında değilmişiz....
ben arada düzleştiriyorum. sürekli değil 2 ,3 ayda 1 neredeyse oda sadece değişkllk istememden..
sanırım saç tipimiz hemen hemen aynı sana önerim,banyodan çıktıktan sonra hiç tarak sürme ,hatta çok uçuştururak kurutma, jöle sprey hepsini denedim hiçbirisi doğal görünümündeki o hali vermedi. ben hiç bir ürün kulanmıyorum saçlarım tüleriyorsada ellerimle rastalıyorum geçiyor.kıvırcık saçlıyken ben hem cinslerimde dahil saçlarıma çok övgüler aldım bugüne kadar. bu mutlu ediyor. yolda çevirip sorarlardı düşün.eminim sende o halinle çok güzelsindir. bi süre dene kullan sonra düz halini beğenmiyceksin bak buraya yazıyorum

bakımı en zor saç ya, nefret ediyorum saçlarımdan kökünden kazıyasım var
nolurdu şöyle dümdüz pırasa gibi saçlarım olsaydı

Kızlar çok haklısınız ya. Zenci kıvırcığıdı benim saçlarım,düzleştire düzleştire o kıvırcıklık kalmadı dediğiniz gibi. Kendime yakıştırsam kıvırcık saçı,asla düzleştirici kullanmam çok istiyorum kıvırcık kullanmak ama ne bileyim bir tuhaf geliyor. Çevredekiler düz halimi daha çok beğeniyorlar, ama kıvırcıkkende çok şekersin diyorlar. bilemedim:26: Bile bile saçlarımı yakıyorum yıpratıyorum ama bende hiç istemiyorum. Bakalım alışmaya çalışacağım. Biraz önce tekrar düzleştirdim,dışarıya çıkacağım diye. Sanki herkes bana bakacakmış gibi pskolojimi bozdu bu saçlar Saçlarımın düz olması için her şeyimi verirdim vallahi..

Ama dediklerinizi göz önünde bulunduracağım,çok teşekkür ederim hepinize

saclarim kivircik ayda yilda bir duzlestirirm kafama eserse normalde baglarim topuz felan yaparim ama actigim zaman kopukluyorum gayet guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…