Saç Bakım Ürünleri Kıvırcık saçlarım için tavsiye lütfen...

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Merhabalar

Benım doğal saçlarım kıvırcık ama saclarıma sureklı işlem yapmaktan artık saçlarım özünü yitirdi sürekli düzleştirici,maşa ve röfle yuzunden güzel buklelere sahıp değilim artık,çok tüleriyor.

Jöle veya köpük haricinde banyolardan sonra kullanabileceğim saç serumu ya da spreyi olabilir (buklelerımı belırgınleştirsin kabarmasını önlesin ve sert yapmasın yanı doğal yapsın ıstıyorum) bir ürün önerebilir misiniz?
Artık düzleştirmek ıstemıyorum saçlarımı doğal kullanmak ıstıyorum.
Bu arada saçlarım ince telli.

Umarım yazımı görenler olur . Teşekkürler...

Saçlarını banyodan sonra kurutmazsan kuruttuğundaki kadar kabarmaz. Sen kurutuyor musun bilemiyorum...

7/24 kullan sür ve kendi halinde kurumaya bırak,bukleler güzel görünüyor,ben pantene kullanıyorum tavsiye ederim...

Ben de kıvırcık saçlıyım. Ancak düzleştirme maşa falan hiç yapmam. Sadece küçük yaştan beri açık renk sevdasına boyuyorum. :) Güçsüz düştü haliyle saçlarım. Bakım yağları haftada 1 kullanmalısın. Eğer senin de boyalıysa saçların tiplere yağ bakımı uçlara keratinli bakımlar yapmalısın. Ve düzenli olarak uçlarından almalısın. Banyodan çıktıktan sonra kurumadan tarayıp magicare sürebilirsin. Bu sert görünüm vermiyor. Ancak tüm gün kalıcı değil. Ben saçlarımın diplerine gelmeyecek şekilde gliserinli bebe yağlı bi su hazırladım onu sürüyorum. İyi geliyor kıvırcıklarım da sönmüyor :) Tavsiye ederim.

7/24 kullan sür ve kendi halinde kurumaya bırak,bukleler güzel görünüyor,ben pantene kullanıyorum tavsiye ederim...
canm teşekkür ederım pantenın sonradan yıkamak gerekmıyor deil mi o kremı
Ben de kıvırcık saçlıyım. Ancak düzleştirme maşa falan hiç yapmam. Sadece küçük yaştan beri açık renk sevdasına boyuyorum. :) Güçsüz düştü haliyle saçlarım. Bakım yağları haftada 1 kullanmalısın. Eğer senin de boyalıysa saçların tiplere yağ bakımı uçlara keratinli bakımlar yapmalısın. Ve düzenli olarak uçlarından almalısın. Banyodan çıktıktan sonra kurumadan tarayıp magicare sürebilirsin. Bu sert görünüm vermiyor. Ancak tüm gün kalıcı değil. Ben saçlarımın diplerine gelmeyecek şekilde gliserinli bebe yağlı bi su hazırladım onu sürüyorum. İyi geliyor kıvırcıklarım da sönmüyor :) Tavsiye ederim.
canım işaretledğim yer krem gibi bir şey mi.
yılan yagı susam yagı felan aldım bakım ıcın ama yıkamam gerekıyor ben yıkamayacagım banyo sonrası sacıma süreceğim krem yada serum tarzı bişi düşündüm tatlım tavsıyelerın ıcın teşekkürler.sarı röflem var benımde tatlım kendımı bildim bileli sarısın yaptım iyice yıprandı

hürroş benimde saçım kıvırcık ve ben her türlü malzemeyi kullandım bu güne kadar
öncelikle ben artık banyodan sonra saçlarımı kurutmuyorum (kışları hariç) havluyla kururtup bırakıyorum çünkü farkettim ki saçlarımı makinayla kuruttuğumda nemini kaybediyor ve bukle olmadan tiftik gibi kabarıyor
ve banyodan sonra da krem 7/24 ler işe yarıyor ben panten de kullandım elidor da ama şuan elidor kullanıyorum
bir de saçını çok düzleştirme ben mesela düzleştiricim kıvırvık saçlar için özel olmasına rağmen kırkta yılda bir düzleştiriyorum
ve bacım şu kadarını söyleyebilirim ki kıvırcık saçını kabarmadan kullanman imkansız gün içinde mutlaka kabarıyor o yüzden jöle en iyisi ama kaliteli bir markanınkini kullan ve sert olmayanından
yalnız krem 7/24 sürüp dışarı çıktığımda da fazla kabarmıyor saçlarım:34:

ben genelde duşu uyumadan önce alıyorum banyodan sonra saçımın ıslaklığını havluyla alıp at kuyruğu yapıyorum sonra örüyorum kabarmıyor

ve saçımı sadece banyodan banyoya tarıyorum
ilk önce iri dişli sonra orta kalınlıkta tarakla tarıyorum

zaten kıvırcık saç düz saç gibi kuruyken taranamaz ki kırılır saçlar yani
bende duştan duşa tarıyorum perma tarağıyla tarıyorum birde çok seyrek ve iri dişli bir tarak buklelerimi bozmuyor böylelikle:34:

hürroş benimde saçım kıvırcık ve ben her türlü malzemeyi kullandım bu güne kadar
öncelikle ben artık banyodan sonra saçlarımı kurutmuyorum (kışları hariç) havluyla kururtup bırakıyorum çünkü farkettim ki saçlarımı makinayla kuruttuğumda nemini kaybediyor ve bukle olmadan tiftik gibi kabarıyor
ve banyodan sonra da krem 7/24 ler işe yarıyor ben panten de kullandım elidor da ama şuan elidor kullanıyorum
bir de saçını çok düzleştirme ben mesela düzleştiricim kıvırvık saçlar için özel olmasına rağmen kırkta yılda bir düzleştiriyorum
ve bacım şu kadarını söyleyebilirim ki kıvırcık saçını kabarmadan kullanman imkansız gün içinde mutlaka kabarıyor o yüzden jöle en iyisi ama kaliteli bir markanınkini kullan ve sert olmayanından
yalnız krem 7/24 sürüp dışarı çıktığımda da fazla kabarmıyor saçlarım:34:

aynen ben de makine ile kurutunca daha kuru ve kabarık oluyor. elidor 7 24 kıvırcık saçlar dene jöle gibi sert olmuyor.

bir de bebek yağı deneyenler var. ben de alıp deneyecem. fakat fazla kullanırsan yağlı oluyomuş. fazla kullanmamak gerek. kabarmayı önlermiş.
istersen siteden araştırıp yorumları okuyabilirsin

Canm en güzeli sarıkız marka boyalı saçlar için serum var o kabarmasını ve elektriklenmesini engelliyor
saçların doğal halinde kalyor yapıskanlık hissi olmuyor birde üstüne saçların yumusak oluyor tavsiye ederim 7/24 lere pek
inanmıyorum ben açıkcası.(pantene markasının dısındakilere )

Son düzenleme:
benim saçlarım da kıvırcık ben de yıllar önce çok düzleştirmekten çok yıpratıp buklelerimi bozmuştum sonra bir kestirdim omuzdan canlandı düzeldi saçlarım ve düzleştiriciyi bıraktım. ben banyodan sonra hiç kurutmuyorum ve avonun durulanmayan bakım kremi kullanıyorum. bukleler daha belirgin canlı gözüküyor ve hacimli hafif oluyor kesinlikle çok doğal oluyor bitmeden hep ısmarlarım bu kremi :)

Merhaba kızlar benimde saçlarım Kıvırcık kuru ve kabardiginda biçimsiz kabariyordu böyle tiftik tiftik oluyordu... Sonra harika bir şey buldum. Dustan önce argan yağını saçlarıma sürüp 1-2 saat bekletiyorum ne kadar duracağı önemli değil ne kadar uzun kalırsa o kadar emer sonra saçlarını yıkayın once suyla sonra sampuanla saç kremi kesinlikle kullanın kremliyken tarayin saclarinizi yoksa kirilir taramadan gecmeyin daha sonra saclariniz sekilsiz ve dugum dugum oluyor dustan sonra işte şimdi fotoğrafını da atıyorum onu sürün saçlarınıza harika bukleleriniz oluyor saçlarınız parlaklik doğallık kazanıyor müthiş bir şey herkese tavsiye ediyorum

Eklentiler

• 1420367347647201852541.webp
    1420367347647201852541.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Back
X