- Konu Sahibi hurremland
-
canm teşekkür ederım pantenın sonradan yıkamak gerekmıyor deil mi o kremı7/24 kullan sür ve kendi halinde kurumaya bırak,bukleler güzel görünüyor,ben pantene kullanıyorum tavsiye ederim...
canım işaretledğim yer krem gibi bir şey mi.Ben de kıvırcık saçlıyım. Ancak düzleştirme maşa falan hiç yapmam. Sadece küçük yaştan beri açık renk sevdasına boyuyorum. :) Güçsüz düştü haliyle saçlarım. Bakım yağları haftada 1 kullanmalısın. Eğer senin de boyalıysa saçların tiplere yağ bakımı uçlara keratinli bakımlar yapmalısın. Ve düzenli olarak uçlarından almalısın. Banyodan çıktıktan sonra kurumadan tarayıp magicare sürebilirsin. Bu sert görünüm vermiyor. Ancak tüm gün kalıcı değil. Ben saçlarımın diplerine gelmeyecek şekilde gliserinli bebe yağlı bi su hazırladım onu sürüyorum. İyi geliyor kıvırcıklarım da sönmüyor :) Tavsiye ederim.
hürroş benimde saçım kıvırcık ve ben her türlü malzemeyi kullandım bu güne kadar
öncelikle ben artık banyodan sonra saçlarımı kurutmuyorum (kışları hariç) havluyla kururtup bırakıyorum çünkü farkettim ki saçlarımı makinayla kuruttuğumda nemini kaybediyor ve bukle olmadan tiftik gibi kabarıyor
ve banyodan sonra da krem 7/24 ler işe yarıyor ben panten de kullandım elidor da ama şuan elidor kullanıyorum
bir de saçını çok düzleştirme ben mesela düzleştiricim kıvırvık saçlar için özel olmasına rağmen kırkta yılda bir düzleştiriyorum
ve bacım şu kadarını söyleyebilirim ki kıvırcık saçını kabarmadan kullanman imkansız gün içinde mutlaka kabarıyor o yüzden jöle en iyisi ama kaliteli bir markanınkini kullan ve sert olmayanından
yalnız krem 7/24 sürüp dışarı çıktığımda da fazla kabarmıyor saçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?