Saç Kesim Şekilleri Kıvırcıklara keratin yüklemesi yardımmm:((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

thesmurfs1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
42
15
88
Sevgili kk üyeleri hepinize merhaba, boya ve ısı işlemlerinden sonra saçlarımın kıvırcığı bozulmuş durumda :((( eskiden buklelerim daha düzgün saçlarım daha hacimliydi ancak saçımda beyazlama durumu çok çok fazla oldugundan boyamak zorunda kaldım:(( bu seferde kıvırcıklarım bozuldu. İnternette keratin yüklemesinin saça iyi geldiğini okudum ancak bu işlem saçları düzleştirmek için diyorlar. Acaba bu keratin yüklemesi denen şey kıvırcık saçlara bakım için uygulanmıyormu acaba? İlla saçlarını düzleştirmek isteyenlere yönelik bir uygulama mıdır? Şimdiden çooook teşekkür ederim :)

her iki işlemde de keratin uygulanabiliniyor
arada uygulama farkı var

her iki işlemde de keratin uygulanabiliniyor
arada uygulama farkı var

Peki kıvırcık olanlar için bu uygulamanın adı nedir bilginiz varmı sevgili sdktm. Yani düzleştirme için brezilya fönü oluyor da kıvırcık bakımı için olanının adını biliyormusunuz

Peki kıvırcık olanlar için bu uygulamanın adı nedir bilginiz varmı sevgili sdktm. Yani düzleştirme için brezilya fönü oluyor da kıvırcık bakımı için olanının adını biliyormusunuz
keratin bakımı sanırım özel bir adı olduğunu duymadım

Benim saçlarım da kıvırcıktı boyadan önce. Keratin ile kalıcı dalga ve bukle yapılabildiğini duydum yalnız yaptıran kimseye ulaşamadım. Araştırmalarım devam ediyor. Eğer bu konuda başarıya ulaşmış bir yer bulursam yaptırmayı düşünüyorum.

Benimde arayışlarım hala devam ediyor ozushen. Bulabildiğim ilk fırsatta yaptırcam. Kim bulursa haber versin madem:) sonuc alamazsam perma yaptırmayı düşünüyorum. Saçlarımın eski lüleleri için. :(

ben de aynı problemi yasıyorum ama ben saçlarımı hiç boyamadım.kendi kendine acıldı kıvırcıkları.ara sıra düzleştirdim onun zarar verdiğini sanmıyorum.kıvırcıkları azaldı jöleyle uğrasmayım diye 1 kez su dalgası yaptırdım yaptığım dönem güzeldi saçlarım ama etkisi bittiğinde daha da düzleşti

ben düzenliii olarak keratin yaptırıyorum benim henüz şikayetim yok ama şu yanında satın aldığım ona özel şampuanlar şart mı ? yapan veya benim durumumda olan biri varsa yardımcı olablir mio_O

ben düzenliii olarak keratin yaptırıyorum benim henüz şikayetim yok ama şu yanında satın aldığım ona özel şampuanlar şart mı ? yapan veya benim durumumda olan biri varsa yardımcı olablir mio_O
Sevgili tuanna yaptığınız keratin bakım eğer kimyasal bir keratın bakım ise, ileride faturası size pahalıya patlar. Çunku saçı adım adım aşındırıyor. Fark ettiğinde ise çok geç olabılıyor. Zaten şu anda Turkıyede doğal katkısız keratinden başka hiçbir bakım doğal değil ve muthiş tehlıkeli. Bence saçı yıprananlar varsa düzleştirme içeren keratın bakımlardan uzak durun. Aynı zamanda keratın bakım deyip saçınızı düzleştiren ürünlere daha da dıkkat edin tam bir aldatmaca var. Bulabılırsenız doğal katkısız keratin bulun ve evde kendınız yükleyın. Mükemmel bir onarım yapıyor.

muhtemelen benim kimyasaldır önerileriniz için çok teşşekürler biraz ürktüm açıkcası bu bahsettiğiniz doğal kreatini nerden bulabilirim?:110::110:

Back
X