kıyafet alışverişi

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar yakında evleneceğim bunun için iç çamaşırı ve normal kıyafet alışverişi yapıyorum ama hala ne almalym bilemiyorum etek elbise bluz off kafam basmıyo yeni evlenenler evlenecek olanlar nası hazırlık yapıyosunuz yanlış yere açmış olabilirm yeni üyeym daha

Belki bi kac suslu ic camasiri ama evlenmeden once ne giyiyorsaniz ne alisverisi ypaavaksaniz yine aynisi oluyor bir farki yok ki.

Ben de yeni evliyim sana birkaç önerim olacak nacizane. En az üç tane kışlık pijaman olsun.kışın yıka kurut dönüşümlü giyersin. Yaz için çok güzel pamuklu gecelikler var birkaç tane onlardan al. Sortlu atletli pijamalar var yazın onlar çok rahat. Bol bol iç çamaşırı al ne kadar çok alırsan o kadar rahat edersin. Esofman altları al birkaç tane.ayrıca olası özel günlerde giyinmek için günlük olmayan şık kıyafetler al. Kombinler yap kıyafetlerini uyumlu olmasına dikkat ederek seç. Ve bir önerim daha olacak yatak örtüsünü mümkün olduğunca hafif ve gosterıssız al. Benimki çok şık kırık beyaz çok beğenerek aldım fakat kaldır indir o kadar zor oluyoki misafirden misafire bile zorlanıyorum.görüntüsü çok güzel ama bunuda söylemeden geçmek istemedim:)

Evet o gösterişli örtüler çok güzel de kullanımı zor biraz yaa her gece kaldır sabah topla 😊 kıyafet olarak hem kendine hem eşine günlük kullandığın çamaşırları al. Özel günlerde kullanmak için bir kaç parça daha al. Aslında bana kalırsa bu tip kıyafet tercihinde eşine de sor. Ne tarz istiyorsa ona göre alabilirsin ☺

Tam istediğim cevap çok teşekkürler bunları alıcam yatak örtüsünü ben de sade aldm onlar tamam da kendime anca başlıyorum

Tamam canım zaten öyle fazla değil de temel gereksinimleri alıcam nişanlımla konuşuyoruz zaten beyefendinin fikri olmadan olur mu :)

Tam istediğim cevap çok teşekkürler bunları alıcam yatak örtüsünü ben de sade aldm onlar tamam da kendime anca başlıyorum

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu:) şuanın ki heyecanını çok iyi anlıyorum insan bildiğini bile unutuyor kafa karışıyor çünkü kafanda binbir şey:) bir de aklıma gelmişken ekleyeyim. Saten gecelik takımı malum kaçınılmaz hepimiz aldık onlarda sıkıntı yok fakat günlük giymek için saten pijama almaman daha doğru olur sakın gaza gelme yazın terletıyor kışın üşütüyor. Gecelikleri biz eşimle seçmiştik çeşit çeşit al güzel güzel giyersin:) Eğer tesettürlüysen farklı renklerde şallar al yada eşarp hangisini kullanıyorsan. Başka sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

Evlenmeden once disarida giymek icin kiyafet almadim. Ne begenirsem onu aliyorum, yani denk geldikce. Kiyafet almanin sonu yok. Evlendim hala aliyorum. :)

Bol bol pamuklu ic camasiri ve en az 3er tane yazlik kislik pijama al. Bir de evde giymeye birkac kisa elbise ,etek ,sort ,esofman ve t-shirt gibi seyler al. :) ozel ic camasiri ve gecelik ihmal etme.

evlenmeden once illa alincak diye bir sey yok. Simdi 1 tane alsan evlenince de alirsin. Her yer kiyafet magaza dolu. Surekli yeni seyler cikiyor. Gozumuz kaliyor. :)

Saten düşünmüyorum pijama evet gecelik var zaten ama ben 3 tane aldm dağda yaşamıcam sonra da alırm diye düşündm yeterli mi zaten günlük almaya dikkat ediyorum ama şort askılı aklmdaydı şimdi söyleynce hatırkadm insan bildiğini de unutuyo valla :)

Haklısın canım ben de alıp doldurma taraftarı değilm zaten ama bunun balayı var el öpmeye gidilmesi var diye düşündüm zaten bolca alıcam iç çamaşırı rahat olur

Mutlaka dağda yaşamayacaksın fakat belli bir süre kafan rahat olur sonra beğendiğin şeyler oldukça evliyken tabiki alabilirsin. Ilk etapta ihtiyaçlarını göz önünde bulundurursan rahat edersin yoksa kıyafet her daim alınabilen birşey.

evlenmeden önce kıyafet alınması bana tuhaf geliyor.Sanki evlenince alamayacak mısınız ki? Öncesinde ne giyiyorsanız yine öyle giyeceksiniz zaten.Belki bir kaç gecelik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…