kıyafet alışverişi

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
merhaba kızlar

bebişimin cinsiyeti dün kesin belli oldu. kızım geliyo %100 inşalla =) daha henüz kendim hiçbişi almamıştım akrabalardan falan hediye alanlar olmuştu ama ben daha yeni bebişime kıyafet almaya başladım bugün. 3er alt 3er üst bir cam biberon bir emzik bir sünger ve burun aspiratörü 10lu zıbın set ve silgi havlu siparişi verdim. daha önceden de 1 tane 7li 1 tane 10lu yeni doğan zıbın seti 2 tane de çıtçıtlı zıbın hediye gelmişti. eminim daha başka çok kıyafet hediye gelecektir ama sizce daha kıyafet alınmalı mı yenidoğan olarak (geniş bi ailemiz var eşimin de benimde eminim baya bi hediye gelecektir die umuyorum açıkçası)

Bize de çok geldi daha doğmadan ben yinede aldım çünkü kendin seçip almak çok güzel oluyor, çok heyecan verici :)

çok alma =) çok çabuk buyuyorlarmış =) hastane çıkışı yeterli gelır saydıkların zaten yeter =)gelenlerde olunca=)

Yenidoğan olarak ben çok bişey almayı düşünmüyorum. Çok çabuk büyüycek zaten. E gelecek hediyeleri falan da düşünürsek kıyafete çok masraf yapmaya gerek yok. Hatta özel olarak kıyafet alışverişine bile çıkmayı düşünmüyorum, rast gelir beğendiğim bişey olursa alırım sadece.

Bize de çok geldi daha doğmadan ben yinede aldım çünkü kendin seçip almak çok güzel oluyor, çok heyecan verici :)
aynen kendim almak istiorm zaten ama iste bide hediye gelecekler olacagi icn cok fazla da abartmak istemiorm kendimi nasi olsa artik buyudukce alirim falan die avutuorm cnk simdi alip bide cabuk buyur de giydiremezsem faalan daa cok uzulurum

çok alma =) çok çabuk buyuyorlarmış =) hastane çıkışı yeterli gelır saydıkların zaten yeter =)gelenlerde olunca=)
bi yanim tamam bu kadar yeter dur dio bi yanimda aldikca alasi gelio o kadar guzel seyler var ki o yuzden zaten netten ve magazalardan bakmaktan vazgectim kiyafetlere

ben netten bakiorm cok fazla begendikce siparis veressim gelio zor tutuorm verdiim siparisler bi elime ulassin belki biraz onlar elime gecince rahatlarim da fazlasini almam die umut ediorm ama insan gordukce alasi gelio cidden cok cici seyler var cnk. ya da kendimi buyudukce almaya devam ederim die avutmaya caliscam artik

Yok yok çok alma canım ya. Biliyorum heves ama engel ol kendine, boşa masraf valla :)

Bence kıyafetten çok diğer ihtiyaçlarına yönelin, bizde 7.ay almıştık beşiği :)
Cok begendiim bi besik var zaten onu gözüme kestirdim ama puset icn kararsizim travel sistem mi alsam yoksa ana kucagi ve puset ayri mi alsam die daha gerci bunun oyun parki yuruteci mama sandalyesi vs vs vs cok seysi var ama simdilik cok ayrıntılı düşünüp kendimi yormamaya calisiorm :)

Biz normal puset alıcaz, ana kucağını kuzenim vericek yepyeni onunkide, o yüzden bir daha almaya gerek duymadık.Mama sandalyesini de aldık birde gardrop aldık

Biz normal puset alıcaz, ana kucağını kuzenim vericek yepyeni onunkide, o yüzden bir daha almaya gerek duymadık.Mama sandalyesini de aldık birde gardrop aldık
mama sandalyesi icin erken die dusundum ben hep hani daha sadece sut iccek falan ama simdi bisi diicem vaay arkadas sen nasi anne adayisin diceksiniz bebek mama yemeye sutum yeterse 6 aydan sonra baslamaz mi gerci garantiside yok sut verebilceimin tabiki hersey olabilir ama bilemedim bak simdi

vay arkadaş sen nasıı anne adayısın yok cnm ya o belli olmaz ama bende 6. aydan sonra sütte versen ek mamaya geçilebiliyor diye biliyorum

vay arkadaş sen nasıı anne adayısın yok cnm ya o belli olmaz ama bende 6. aydan sonra sütte versen ek mamaya geçilebiliyor diye biliyorum
bak iste bu eksik olduum bi konu demekki ki ogrenmem lazim. isin acikcasi ayrintili tarama yaptirana kadar bi cok seyi hep geri planda tuttum iste kiyafet alisverisi ne lazim olur ne almak gerekli falan hic bakmamistim ama artik bebisimin yuzunu de daha aytrintili gordum ya iyice sekillenmeye basladi hersey. boylelikle eksiklerimi bilmediklerimi de farketmeye basliorm en azindan. mama konusu da bunlardan biriymis demekki

Kimse doğuştan bilmiyor inan bana hepimiz birbirimizden öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…