Kıyafet ilişkide bu kadar önemli mi

Selamlar herkese

Daha önce sevgilimin karıştığı bir kaç şey için konu açmıştım. Kıyafet konusunda iyice anlaşamamaya başladık. Sürekli bir müdahale ve diken üstündeyim hissediyorum, biraz onun istediği gibi alışveriş yapmaya başlarken buldum kendimi. Psikolojik olarak beynime işlemiş ne yapacağımı bilmiyorum ama mağazada hoşuma giden şeyleri laf edecek diye almaya elim gitmiyor. Boşa para vermiş olurum giydirmez diye. Kendime yakıştırdığım şeylere illa bi küsur buluyor. Ha birde şu deniz mevzusu var. Bugün yaz için kotora gidelim dedim olmaz falan dedi o zaman ben kardeşimle gideceğim dedim Onada olmaz dedi. Askılı bir elbise alacaktım boydan uzun onun da aslısına laf etti sadece kotorda giyerim dedim. Gidemeyecğein yer için niye alıyorsun diyor. Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz. Sabahlara kadar hiç sıkılmadan telefonda sohbet edebiliriz. Yani bütün iyi huylarına karşı bu kıyafet işini sizce ben mi fazla abartıyorum. Ne yapayım benzer şeyleri yaşayan varsa yol gösterebilir mi. Şimdiden teşekkürler
Ayrıl. Sizi sevmiyor sizin onun kafasındaki halınızı seviyor. O siz degilsinizki. İlişkiler sevgi böyle meşakkatli birşey değil. O kendisine g9re birini bulsun siz de kendinize göre birini bulun

Pazar kahvaltısına gece eğlenmeye gider gibi giyinip mi gittiniz de size ne giyeceğinizi anlatıyor? Askılı elbise giyilmesini istemiyorsa gitsin giymeyen birini bulsun. Sadece Kotorda giyerim diye açıklama yapmanız bile sizi ne kadar bastırdığını gösteriyor. Gören de iç çamaşırıyla sokağa çıkıyorsunuz sanacak.

Merhaba

Uzun süredir forumu üyeliksiz takip ediyorum. Bende üyelik açıp bir sorunum için sizlerden fikir almak isterim. 3 senelik bir ilişkim var güzel gidiyor. Birbirimizi seviyor güveniyoruz. İlgiliyiz. Ancak bazen hayatımın sürekli onu memnun etme üzerine olduğunu düşünüyorum. İşin kötü tarafı onu memnun etmediğimde bende memnun olmuyorum yada sanki eskisi gibi olmayacağız aramız bozulacak diye korktuğum için onu mutlu etmeye çalışıyorum ama bu beni artık çok yoruyor. Sürekli kendimden ödün verdiğimi hissediyorum. Tatil anlayışımızı birbirinden farklı örneğin bu konuda çok çatışıyoruz. Giyim konusunda da öyle. Birde çok darlayan biri. Ben işteyken uzun süre yazmazsam sürekli ne oldu ne den bakmadın mesaja neyle uğraşıyorsun tarzında mesajları oluyor. Kendimi sürekli ona açıklamaktan yoruldum. Uzun süren toplantılarım oluyor. Bunlara hoş görülü değil. Uzun süre onu yanıtsız bırakmamdan hoşlanmıyor. Kız arkadaşlarımla buluşmalarıma gitme demez. Ama nereye gideceksiniz kaçta gidip kaçta döneceksin diye çok sorgular. Belli bir saatte evde olmamı ister o saati geçirirsem daralmaya başlar o ortamda sürekli mesaj arama vs. Diğer arkadaşlarımda bu durumu gözlemlemiyorum veya bana yansıtmıyorlar. Ancak ben geriliyorum gün sonuna doğru koştur koştur eve varmaya çalışıyorum. Onunlada tartışmamak istiyorum. Yani bilmiyorum. Ne giydiğimi iş yerinde falan soruyor kıyafetlerimi genelde o seçiyor tatile gidemiyorum zaten evlendiğimizdede genelde yurtdışı tatili yada kültür turu gibi gideriz diyor çok deniz meniz tatili istemiyor. Nasıl ikna edebilirim onu bana karşı biraz daha anlayışlı olmasına. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum gerekli fedakarlığı da yapıyorum. Evlenirsek istekleri karışmaları artar mı bilmiyorum. Böyle olup değiştirebilen var mı?
Ayyyyu, bu mu iyi anlaştığın adam. Adama köpek lazım sevgili değil. Daha şu anki konunu okurken anlamıştım böyle bir model olduğunu. Dünyada tek erkek o değil. Ayrılınca yalnız kalacaksın diye korkun var bence, sevgi değil bu, evlendikten sonra işi bıraktıracak sana, evden çıkamayacaksın, kendine bir şey alamayacaksın. Sosyal hayatın iyice sıfırlanacak. İşi bıraktırmazsa bile maaşına el koyacak, harcadığına, aldığına, iş in akşam vakti arayan bir iş arkadaşına takılarak hem iş hayatını hem ev hayatını zehir edecek. Aptal olma diyeceğim de ağır manipülasyon altındasın zihnin bulanmış.

Gerçek NARSİST nedir, anlatıyorum.

Şurayı oku manipülasyon kavramını araştır. Bildiğin kukla yapmış adam seni

Sanırım ilkokuldan beri kıyafetlerimi kendim seçiyorum. Ne ailem karışır ne başkası. Hiçbir sevgilime bu konuda söz hakkı bile vermedim, benim aklım fikrim zikrim yok mu? Onlar kim oluyor? Siz neden itaat ediyorsunuz? Kadınlık onurunuza hakaret olarak görmemeniz çok tuhaf.

Selamlar herkese

Daha önce sevgilimin karıştığı bir kaç şey için konu açmıştım. Kıyafet konusunda iyice anlaşamamaya başladık. Sürekli bir müdahale ve diken üstündeyim hissediyorum, biraz onun istediği gibi alışveriş yapmaya başlarken buldum kendimi. Psikolojik olarak beynime işlemiş ne yapacağımı bilmiyorum ama mağazada hoşuma giden şeyleri laf edecek diye almaya elim gitmiyor. Boşa para vermiş olurum giydirmez diye. Kendime yakıştırdığım şeylere illa bi küsur buluyor. Ha birde şu deniz mevzusu var. Bugün yaz için kotora gidelim dedim olmaz falan dedi o zaman ben kardeşimle gideceğim dedim Onada olmaz dedi. Askılı bir elbise alacaktım boydan uzun onun da aslısına laf etti sadece kotorda giyerim dedim. Gidemeyecğein yer için niye alıyorsun diyor. Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz. Sabahlara kadar hiç sıkılmadan telefonda sohbet edebiliriz. Yani bütün iyi huylarına karşı bu kıyafet işini sizce ben mi fazla abartıyorum. Ne yapayım benzer şeyleri yaşayan varsa yol gösterebilir mi. Şimdiden teşekkürler
Ozaman onun istediği gibi giyinen birini bulsun sözü ile konuya giriş yapmak istiyorum.
Bugün kıyafet,yarın inanç sonra arkadaş böyle devam eder.
İnsanı sevmek için fikirleri,yaşam şekli hayata bakışı ortak ilgçok önemli yoksa kuru kuruya sevgi olmaz.
Değiştirerek sevilmez

30 yasindasiniz hala giyeceginiz giysi icin izin mi aliyorsunuz?
Neden rest cekmiyorsunuz?
Ayrilmayi dusunmuyorsaniz pazara gidin ve birkac pacali don ve salvar alin.

Kotor neresi?

Esiniz, sevgiliniz farketmez, kiyafete karismak hem bir namus meselesidir, yani sizi hafifmesrep buldugunu ima ederek kendi yuksek (!) seviyesine cekme cabasi hem de sen nerde ne giyilecegini bilmiyorsun demektir. Erkekler ise bunu "sana guveniyorum da cevre bozuk" kilifinin altina sokarlar, kucucuk zekalariyla.

Her neyse, kendinize bu duygulari yakistirmadiginiz ve hoslanmadiginiz ortada acik acik sorun, "benim giyimime karisma sebebin nedir?" diye, cevabina gore ayar verip kapatin konuyu, baktiniz kapanmiyor totosuna tekmeyi basin.
Montenegro karadağ

Yaklaşık 2 yaş itibariyle çocuklar bile ne giyeceğine kendisi karar veriyorlar. Başkasının seçmesi için zihinsel bir engeli olması lazım insanın. Sizde öyle bir sorun var mı? Yoksa eğer kendiniz seçebilirsiniz kıyafetinizi.

30 yaşında bir kadının bunu sorması garip geliyor bana. Kendimden, isteklerimden, doğrularımdan vazgeçmemi sağlayacak kadar kıymetli bir erkek yok dünyada.

17 yaşındayken ilk sevgilim karışmaya çalışırdı böyle şeylere.
Ben o yaşta bile "sana ne, sana mı soracağım" derdim ve sürekli tartışırdık. İlk ilişkimdi, ayrılmak zor geldi. Düzelir sandım, değişir sandım, devam ettim bir süre.
Ama sonrasında aynı hatayı bir daha yapmadım ve düzelir diye düşünüp mücadele etmeyi bırak, böyle erkekleri bir daha hayatıma bile almadım.
Aynısını size de tavsiye ederim.

Selamlar herkese

Sevgiliniz sınırını bilmiyor. Siz izin verdiğiniz müddetçe de bilmeyecek. Onunla birlikteliğe devam etmeniz ona izin vermeniz anlamına geliyor. Hapishanede gibi hissetmiyor musunuz kendinizi? Beden sizin, çocuk musunuz, koca kadınsınız, sizin ne giyeceğinize kimse karışamaz. Haddini bilmeli. Bilmiyorsa da ayrılın.

Kimse için kendinizi değiştirmeye çalışmayın. Sizi olduğunuz gibi kabullenemeyen biriyle çok zor. Sonra aynaya bakıp kendinizi tanıyamıyorsunuz. Tecrübelerimden şunu öğrendim bir konuda bile ayrı tellerden çalıyorsanız olmuyor o iş. Kaldı ki kıyafet konusu çok önemli.

Selamlar herkese

Kıyafet başlangıç

Selamlar herkese

Sizi savunmuyor,koruyup kollamiyor ve size GÜVENMİYOR.Tek istediği kolayca manipüle edebileceği, istediği şekle sokabilecegi kafasındaki kadın imajına burunmeniz.Her zaman söylüyorum belli oranda bir kapalı kadın istiyorsa öyle birini seçseydi .Ama egosunun oksanması lazım,sevgilim dediği kadını köle gibi ne giyeceğini nereye kimle gideceğini kendi tayin etmeli bunun içinde en uygun aday sizsiniz.Gecmis olsun........

Back
X