Kıyafet ilişkide bu kadar önemli mi

Adını hatırlayamadım ama bir üye vardı sevgilisi, tuvalette açtığı su sesine kadar mudahale ediyordu..🫠
Mesele sadece kıyafet değil ki bu da ciddi bir sorun tatilinizi, iş yerinde sürekli ne yaptığınıza kadar karışıyormus. Bu iş evlilikle nelere varır öngöremiyor olamazsınız.
Sohbet ediyoruz diye gönüllü kölelik mi yapacaksınız?

Aynı şeyi baban yapsaydı eminim babam bana terör estiriyor derdin konu sahibi. Elin üzerinde hiçbir hakkı olmayan sümüklüsünü neden bu kadar dinliyorsun?

Üstelik seninle tatil planı yapmadığı, direkt reddettiği gibi kardeşinle gitmene de izin vermiyormuş.
Hoşt demek için daha neyi bekliyorsun ki? Heralde evlenip çocuk yapmayı, sonra da çocuğum babasına çok düşkün o yüzden bırakamam nirvanasına yükselmeyi bekliyorsun.

Selamlar herkese

Daha önce sevgilimin karıştığı bir kaç şey için konu açmıştım. Kıyafet konusunda iyice anlaşamamaya başladık. Sürekli bir müdahale ve diken üstündeyim hissediyorum, biraz onun istediği gibi alışveriş yapmaya başlarken buldum kendimi. Psikolojik olarak beynime işlemiş ne yapacağımı bilmiyorum ama mağazada hoşuma giden şeyleri laf edecek diye almaya elim gitmiyor. Boşa para vermiş olurum giydirmez diye. Kendime yakıştırdığım şeylere illa bi küsur buluyor. Ha birde şu deniz mevzusu var. Bugün yaz için kotora gidelim dedim olmaz falan dedi o zaman ben kardeşimle gideceğim dedim Onada olmaz dedi. Askılı bir elbise alacaktım boydan uzun onun da aslısına laf etti sadece kotorda giyerim dedim. Gidemeyecğein yer için niye alıyorsun diyor. Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz. Sabahlara kadar hiç sıkılmadan telefonda sohbet edebiliriz. Yani bütün iyi huylarına karşı bu kıyafet işini sizce ben mi fazla abartıyorum. Ne yapayım benzer şeyleri yaşayan varsa yol gösterebilir mi. Şimdiden teşekkürler
Kıyafetinize karşı bu kadar kısıtlayan biri evlenince arkadaşlarınızla da görüştürmez tatile de götürmez eski rahat yaşamınızı mumla arattırır
Ayrılın ve kurtulun
Dua edersiniz :)

Ayrıca siz çocuk musunuz kaldı ki çocuklara bile belli yaştan sonra şunu giyme bunu giy diye söz dinletemiyoruz sevgiliniz kim oluyor pardon?
Ona bu hakkı verirseniz hayatınızın tüm iplerini de onun eline vermiş olacaksınız üzülürsünüz bu çok net belli

Hani burası forum ya, karşılıklı iletişimle ilerliyor konular doğası gereği. Konu sahibi sessiz kalıyor, kimseyi yanıtlamıyorsa cevaplardan hoşlanmadığını düşünüyoruz genelde.
Yok hayır ben konuyu açtıktan sonra dışarıda bir işim çıktı ancak eve gelince bakabildim zaten beğeni attım okudukça

Sizi öyle beğenmiş belli ki şimdi ne diye değiştiyor çok istiyorsa böyle alsın

Kıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
Evet o anlama gelir. Hangi çağda yaşadığımızı siz söyleyin. Ben ve eşim ergen kızlarımıza bile onu giyme bunu giy demiyoruz.

Siz de maganda sevgiliniz için bir tarz belirleyin ve artık böyle giyineceksiniz diyin. Kardeşinle ananla babanla şuraya buraya gidemezsin deyin, o zaman görürsünüz hangi çağda yaşadığınızı.

Siz iyi anlaşmıyorsunuz, sizin iyi bir ilişkiniz yok. Diğer konunuzu da göz önüne alırsak siz sadece adamın dediklerini yaparak, isteklerine uyarak yaşadığınız için sorunsuz bir ilişkiniz var sanıyorsunuz. Bir sözünden çıkın bakın neler oluyor.
+1
Bir de "birbirimize destek oluruz, güveniriz" demişsin konu sahibi; ben güven veya saygı göremedim bu anlatılanlarda.
Kardeşinle gideceğin yere kadar müdahale eden ve senin düşeceğin durumları asla düşünmeyen biri. Bu kadar mı değersiz vaktiniz, hayatınız?

Kıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
Biz de onu diyoruz. Hangi çağda yaşıyoruz? Bu devirde hala kıyafetine, gittiği geldiği yere, yanındaki insana karışan adamlara ama çok seviyor beni diye katlanan kadınlar olmamalı. Sevgi böyle bir şey değil.

Niye kimse kotorun ne olduğunu sormadı ya yine mi sadece benim yabancısı olduğum bir şey var girlinred girlinred yetiş😂😂 rezidansta yaşayanların mı hakim olduğu bir konu bu kotor?
*googledan baktım, şehirmiş 😂😂 Bana yazım yanlışı gibi gelmişti
Yazın motura binen Kotor’u (!) tabii bilmez 😂

Hanımefendi yok mu cevrenizde aklı başında biri şöyle sizi bir silkelesin vallahi çok sinirleniyorum böyle konulari okuyunca 11 yaşında kızım ergen oldu artık haller hareketlerde tabi değişmeler tek değiştirmediği şey kıyafet seçimi ne isterse onu giyiyor çünkü o şekilde yetiştirdik evladımizi geçen yaz babanesi bir kez karışır.gibi olmuş bakın karışmış demiyorum ki ben yoktum bile benim yanımda yapamaz kızıma demiş ki böyle göbeği açık giyme eşim hemen müdahale etmiş anne kızım kendisi seçer giyer karışma diye bak kızım sadece 11 yaşından
Kaç yaşında gencecik kadinsiniz okumus meslek sahibi olmuş hiç mi kendinize aynada baktığınızda ya bu adamla ne işim var kendime saygım kalmamış demiyorsunuz ne demek giydirmez göndermez ya bu zihniyette birine napabilirsiniz ama siz evlenir sonra da vayyy bana karıştı eteklerimi yırttı diye bağırmaya başlarsınız ne diyim yaşayıp görün

Gidemeyecğein yer için niye alıyorsun diyor. Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz.
Çok iyi anlaşmıyorsunuz. Giyme dediğini giymediğiniz, gitme dediği yere gitmediğiniz için sorun yok sanıyorsunuz. Dün bir bugün iki elin adamı bana "kardeşinle gidemezsin izin vermiyorum" nasıl der? Siz anne babanıza kardeşinize ailenize hiç mi saygı duymuyorsunuz, kardeşiniz size ne yapabilir beraber bir yere gidince?

Milletin kızına çocuğuna öz kardeşinize iffetsiz iması yapıyor ve siz sevgilimle çok mutluyuz çok iyi anlaşıyoruz yazıyorsunuz. Ne ben ne de babaları kızların kıyafetlerine hiç karışmadık karışmayız, bu özgürlüğü bilsinler ki cahil bir hanzo karıştığında sevgi sanmasınlar. Siz savunmaya ama öyle ama şöyle demeye devam edin. Bu açık açık "ailen seni ve kardeşini ahlaksız iffetsiz yetiştirmiş ama ben sizi terbiye ederim" demek.

Yetişkin bir kadın olduğunuza göre nerde ne giyileceğini en iyi siz bilebilirsiniz. Bu konuda tavrınız net olsun, şimdiden böyle tavizler verirseniz bu katlanarak devam edecektir.

Bu bir başlangıç zira verdiğiniz her taviz sonrasında bir başka şeyi eleştirip sizi istediği kadına çevirecek. Kukla yapacak. Sevginizi ve size olan ilgisini de buna bahane edecek. Kaybetmekten korkmuyor. Zira şundan emin siz onu kaybetmekten korkuyorsunuz.

Giyim kuşamdan geçtim de, kardeşinizle gideceğiniz yere ne hakla karışabiliyor biri yahu?

Back
X