Kıyafet Seçimi Yardım!!

Elbisemi değiştirme şansım yok ne yazık ki, bana takılarla çantamla nası hareketlendirebileceğime dair öneriler verirseniz çok mutlu olurum. :18::18:

Hımm canım o zaman fazla hareketlendirme olmasın üzerin de derim ben bana sorarsan .
Ayakkabın ve kıyafetin değişik renkler de olduğu için bi hareketlilik var zaten:)
Bu arada saçını toplama , uzun açık saç kadını havalı gösterir. Makyaj işine gelince yaşın itibari ile bol rimel olması haricin de makyajın olabildiğince sade olmalı.Dudak parlatıcısı, belli belirsiz allık yeterli.
Bunun üstüne eklemeler yaparsan kalabalık duracak üstün.

Hımm canım o zaman fazla hareketlendirme olmasın üzerin de derim ben bana sorarsan .
Ayakkabın ve kıyafetin değişik renkler de olduğu için bi hareketlilik var zaten:)
Bu arada saçını toplama , uzun açık saç kadını havalı gösterir. Makyaj işine gelince yaşın itibari ile bol rimel olması haricin de makyajın olabildiğince sade olmalı.Dudak parlatıcısı, belli belirsiz allık yeterli.
Bunun üstüne eklemeler yaparsan kalabalık duracak üstün.

Teşekkür ederim fikirlerin için :) Ben saçıma çok doğal bihter maşası gibi bir maşası gibi bir maşa yapmayı düşündüm ama fön çektirsem daha mı iyi olur acaba? Dudaklarıma parlatıcı süreceğim kesinlikle, gözlerimi daha bir ortaya çıkarmak istiyorum, onun dışında fazla abartılı şeyler düşünmüyorum :)

Teşekkür ederim fikirlerin için :) Ben saçıma çok doğal bihter maşası gibi bir maşası gibi bir maşa yapmayı düşündüm ama fön çektirsem daha mı iyi olur acaba? Dudaklarıma parlatıcı süreceğim kesinlikle, gözlerimi daha bir ortaya çıkarmak istiyorum, onun dışında fazla abartılı şeyler düşünmüyorum :)
kesinlikle bihter maşası yaptırmalısın daha şık bir hava katar.Ayrıca ben ilk yorumunu görünce kızıl saçından dolayı yeşil elbise seçmelisin diyecektim ama zaten tercihini öyle yapmışsın, sevindim ve begendim.

Son düzenleme:
merhaba,
kongre yemekleri genellikle resmi yemeklerdir.
elbisen gayet sade ve hoş.
saçlarına da düz fön çektirebilirsin.
zaten fazla renkli ya da gösterişli kişiler genellikle kongrelerde sırıtır, en azından ben öyle görürüm.
daha fazla hareketlendirmene gerek yok bence

merhaba,
kongre yemekleri genellikle resmi yemeklerdir.
elbisen gayet sade ve hoş.
saçlarına da düz fön çektirebilirsin.
zaten fazla renkli ya da gösterişli kişiler genellikle kongrelerde sırıtır, en azından ben öyle görürüm.
daha fazla hareketlendirmene gerek yok bence

Teşekkür ederim canım ama nasıl takılar ve çanta kullansam acaba?

Back
X