kıyafet sorunu yüzünden çıldıracağım

canının sıkılınca yaz bize özelden buradan hiç fark etmez :)

Elbisemi giydim gösterdim babama nasıl olmuş babacım diye. Çok güzel olmuş kızım iki elbiseni de çok beğendim dedi
Annem şaşırdı bir bana bakıyor bir babama bakıyor sonra güldü. Hedefime ulaştım çok mutluyum

Hedefin kendin olmak olmalı.
Zira annen banan kendisi değil.

Geceyarılarına kadar kızları dışarda kendileri fosur fosur uyuyolar ama iş kıyafete gelince tüü tüü kaka.

Hedefin kendin olmak olmalı.
Zira annen banan kendisi değil.

Geceyarılarına kadar kızları dışarda kendileri fosur fosur uyuyolar ama iş kıyafete gelince tüü tüü kaka.
fosur fosur uyumak?uyusalar bile annem mutlaka uyanır ve arar beni neredesin diye. ailem bütün arkadaşlarımı tanır. gece yarılarına kadar nerede olduğumu bilirler. Annen baban kendisi değiller biraz ağır olmamış mı sizce de? terbiyesizlik yapmayın.

Işimize gelmeyince hakarete varmayalım.
Nerde olduğunu bilmesi tanıması evinde rahat rahat uyumasını gerektirmez.

Sen eve geldiğinde uyanması sen yokken uyuyo olduklarını değiştirmiyo.

Gece yarıları heryer güvenli tehlike yok. Ama iş kıyafete gelince dışarda tehlike mi var ?

Bu tamamen Göstermelik. Çevreye kendine artık neyeyse.

hakaret? tekrar diyorum terbiyesizlik yapmayın. benim ailem kendisini çevreye kanıtlamak istese kapatır beni eve sokağa salmaz. hiç tanımadığınız insanlar hakkında böyle ileri geri konuşamazsınız özellikle bu insanlar benim ailemse. bu konuyu ailem hakkında ileri geri konuşmanız için açmadım elbise konusunda giyemeyeceğimi düşünerek açtım ve sorun zaten halloldu.

Ben bulunduğum ortama göre biraz dikkat ediyorum çünkü sokakta laf yiyince canım çok fena sıkılıyor ama çok şükür ailem hiç karışmaz. Eskiden muhafazar bir semtte otururduk, askılı elbise giyip üzerine bir şey alır yolda çıkarırdım akşam gelirkende tekrar giyerdim. Adaya giderken mesela hep yanıma şort alır değiştiririm. Onların yanından ayrılıncaya kadar siz de biraz dikkat edin.

haydi geçmiş olsun canım

haklısınız hallettik zaten sorunu. babam yakışmış dedi kapandı konu :)

Üniversiteyi kazanana kadar bende istediklerimi giyemiyordum.Bunda yaşadığım yerin küçük olmasının da etkisi vardı tabi.

Allahtan ne annem nede babam beni kıyafet konusunda kısıtladı. Dayanamazdım sanırım ben çok asiyim bu konularda asla karıştırmam kimseyi nasıl giyineceğime. Ama seninkiler öyleyse yapacak pekte bir şeyin yok kavga etmemek için "he he" diyip geçmekten başka çaren yok. Kafa salla geç. Ben olsam öyle yapardım

babamla anlaşamadığımız tek konu mini şort. elbiseme de annem huysuzluk yaptı işte, bende baskıya alışkın olmadığım için gerildim. bugün gösterdim babama çok yakışmış kızım dedi şort konusunda da onun dediği oluversin madem ne yapayım

Straplez sevmiyorum ben de.her an açılabilecek bir kaza olabilecek gibi bir duruşu var. bedeni gorsel olarak kesiyor durusunu begenmiyorum.sanki dusmemesi icin sikilastirilmis koltuk altlari filan bir garip gozukuyor.çok uzun olmak lazım giymek için. İncecik askılar daha seksi hoş bence.

inanın hiç straplez kıyafetim yoktu. ama elbiseyi çok beğendim. dediğiniz gibi boyumda uzun olunca kendime yakıştırdım. :)

Mini şort dediğin loplarin hafif göründüğü sortlar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…