• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafeti de kitledi :(

Siz anlamayacaksınız ama yazayım

Eşinizin her ay size maddi yükü+ tedbir nafakası
=yatılı bakıcı parası

Siz bu adamı resmen bile isteye hayatınızda tutmaya çalışıyorsunuz.
Çocuk falan işin bahanesi.
Böyle saçma bir boşanma süreci olabilir mi ya?
Bana da oyle geliyor
Resmen adam hayatindan ciksin istemiyor gibi
Yedireyim icireyim giydireyim yeter ki yanimizda olsun.der gibi

Nasil bir bosanma sureci ben de anlamadim

Surekli de benzer konular acilip..bugun de bunu harcadim bugun de sunu yedirdim..diye bize rapor vermesine de gerek yok ki

Anladik adam seni yiyor
Devam et ne diyelim;)

İçine tazmanya canavarı kaçmış gibi benle dışarı çıkınca , ağzı 5 dakika boş durmuyor
Siz de onun erkek arkadaşı gibi davranıyorsunuz ama, yapmayın nolur. Benim bile burdan içim acıyor giden paralarınıza. Ne emeklerle kazanıyorsunuz o parayı. Emeğiniz bu kadar değersiz olmamalı!

Bana da oyle geliyor
Resmen adam hayatindan ciksin istemiyor gibi
Yedireyim icireyim giydireyim yeter ki yanimizda olsun.der gibi

Nasil bir bosanma sureci ben de anlamadim

Surekli de benzer konular acilip..bugun de bunu harcadim bugun de sunu yedirdim..diye bize rapor vermesine de gerek yok ki

Anladik adam seni yiyor
Devam et ne diyelim:KK66:

Çok tatlısınız :) rapor gibi oldu cidden ..Mesela bugün ablamla konuştum anlattım o gayet doğal karşıladı , beni ve eş kişisini tanıdığı için.. İnanın sarsılmaya ihtiyacım var.

Çocuğumun babası ve benim yanımda ise boşandığımda bile yanımda perişan dolaşmasını istemem
O yuzden veririm kredi kartini giydirirm bastan asagi diyorsun yani.

Himmm.degisik bir bakis acisi.

Bence sen bu adama deli gibi asiksin

Çocuğumun babası ve benim yanımda ise boşandığımda bile yanımda perişan dolaşmasını istemem

Bosanmisim benim için bitmis isterse poposunda donu olmasın umrumda olmazdi. 250yi niye bırakmış acaba kartta ben oraya takıldim nedense :deli:

Şu kadar söyleyeyim dalga geçtiğinizi ve gerçek dışı olduğunu düşündürecek kadar saçma...

Siz boşanıyorsunuz. Üstelik çekişmeli diye hatırlıyorum?
Zaten bu şekilde yaşayabiliyorsanız hiç değilse evli kalsaydınız da adam sizi taşısaydı..

Ya boşanmayı tekrar gözden geçirin, hazır olduğunuzda boşanın.
Yada şu adamı etrafınızda tutacağınıza yatılı bir bakıcı bulun, mahkemenin belirlediği şekilde çocukla görüşmeye başlasın.

Boşanma sonuçlandığında nasıl devam edecek bu haliniz? Ne hayal ediyorsunuz?
Bana konu fake geldi

Üyelerden biri demişti. Ne aşkı yahu .. Böyle aşk mı olur ! kendime alacağımı kısarak beyefendinin kıyafetini alıyorum. Ne için ? Koskoca bir hiç .. Hiç aşık falan değilim de sanırım uzaklaşmaya cidden korkuyorum. Belki bebeği bahane ediyorum bilmiyorum.

Bosanmisim benim için bitmis isterse poposunda donu olmasın umrumda olmazdi. 250yi niye bırakmış acaba kartta ben oraya takıldim nedense :deli:
.
İhtiyaç fazlası da almaz tamam pintidir , aç gözlüdür ama yine de ufacık da olsa bir etiği vardır kendi içinde :( 250 tl bırakmış

:halay:Düğününüzde halay başı olur, kaparım ben de biraz harçlık:KK70::KK70::KK70:
Puhahahaha bende otururu aglarim eski takilarima kaynanam atladi kondu bunada lacasadepapel derim :halay:
Kiz o degil konu sahibi beni delirtecek.normalde kimse kalmaz aklimda ama bu hep safligiyla aklimda kalmis.bugunku konuyuda gorunce cildirdim

Back
X