kıyafetler çamaşır çanta ayakkabılar mutfak dantel...19-20 -21sayfalar güncelvs..

canım elinde babydoll gecelik falan varsa özellikle kombinezon arıyorum siyah varsa koy bakim

hayır satılmadı canm istediklerini söyle senindir.

Selam kom 42 bedeni istiyorum.birde arkasi lastikli 36-40 beden siyah var ya onu mu alsam.yoksa 44 beden serap marka siyahimi alsam karar veremedim.40-42 bedenim.hangisi daha iyi olur sizce.birde jiponlar ne kadar fiyati.jiponda ihtiyacim var fiyat uygun olursa

bedeni yünunden düşünme bende senin bedendeym ama ikiside oluyor o 44 beden onlar zaten vücüdu saran kumaslar o da kom gibi uzun boyu bence daha kullanıslı hem sade olarak hem bir elbisenin altına giymeye...
jiponların 3ü de yeni kullanılmamıs.istersen yukardaki 3ü birde jiponu sana 25e veriyim...ilk alıcı oldugun için yoksa bunlarda indirim yapmıcam zaten çok uygun...

kom 42 beden serap 44 beden ve siyah jipon satılmıstı...
dün paketlenip yola çıktılar yeni sahibine gidiyolar....

Son düzenleme:
Ikinci siradaki gecelik satildi mi

satışlar devam ediyor......

cnm su beli lastikli 5tl iç çamaşırı siyah olan satıldımı ? ve 3er tl dediğin saten pijamalar bu 3ünü almak istiyorum takasa açıksan yoksa cok az ucretle kargo parası falan degmiyor oyuzden almıyorum cvbını bekliyorum hayırlı satışlar olsun

hayır duruyor canm...ürünlerine bakar hber verirm

21 parça kahvaltı veya sütlük takımı çeyizimden kullanılmadı 80tl

hz.meryem filmi 11cd 5tl
elimde boş cd ve dvd ler var ucuza vericem isteyene yani sepete atmalık

Tek mı çift mı kişilik birde kumaşı nasıl sert mı ilk defa bu markayı duydum da.

canm çift kişilik..hiç açılmadı paketinde o yüzden kumasını bilmiyorum üzerine baktım yüzde yüz pamuk yazıyor

Arkadaşlar bugüne özel 4al 3öde kampanyası başladı.begenin anlasalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…