Yeni bi hayat felsefesi edinmeyi deneyin bence. Nefes aldıgınız her an önemli bi an, çünkü bir sonraki soluğunuzun garantisini verebilecek hic kimse ve hicbir sey yok.
"O an", "O yer" "O kişi" tamamen bizim yarattıgımız kavramlar, ve beklerseniz asla gelmezler. Her anınız o an, her an hayatınızı iş, aşk ya da başka bi anlamda degiştirecek o kişiyle karsılasabilirsiniz. O nedenle elinizden geldigi sürece hep iyi hissedin, hep iyi görünün.
Ceketler de dolapta 5 yılda eskiyeceklerine varsın üstünüzde 2 yılda eskisinler, yenisini alırsınız.
Not : Bende de bunun farklı bi üst modeli var mesela, hani insanların eskimiş ev kıyafetleri olur, nasıl olsa kimse görmüyo ama hala giyilir kumaş degil mi neticede diye evde tuttugu, uyumlu uyumsuz hiç takmadan üstüne geçirdiği giysiler olur. Bense uykumda ölsem en azından güzel bi pijamayla ölücem diye uyurken bile iyi göründügüm güzel bi takım giyer öyle uyurum. Paspal bi seyle evde dolaşmak beni mutsuz eder. Konaklı diziler gibi evde abiyeyle gezmiyorum elbette ama spor ve salaş giyinirken bile her sey uyumludur, yenidir, şıktır. Deli miyim neyim bilmiyorum ki.