- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
- Konu Sahibi dderya3484
-
elbiselerini aş evine versen daha iyi olur... aş evleri sadece yemek değil kıyafette kabul ediyorlar...
elbiselerini aş evine versen daha iyi olur... aş evleri sadece yemek değil kıyafette kabul ediyorlar...
Burdan alacaklara niye guveniyosun da cevrendekilere vermiyosun? Ver etrafindakilere giyinsin sevinsinler senden de hatira olur. Ihtiyac sahibi varosta bu kiyafetleri giyemez bence.
Orada yardıma ihtiyacı olan insanlarımı oluyor, yani kadın sığınma evi gibi bi yermi
Aş evi neresi, istanbulda nerde var? Yardımcı olurmusunuz
Sultanahmet'te varmış Google dan baktım, pendiktede var telefonu yazıyor Bi arayacağım
Yönlendirdiğiniz için teşekkürederim
Sadece bişey soracağım
Aşevinde ihtiyaç sahiplerimi kalıyor
aşevlerinde yemek dağıtılıyor. benim ilim küçük bir il ama burada bile var aşevi... ihtiyaç sahipleri gelir yemeklerini tencerelere koyup giderler...
bu arada kuzenlerin felan giyim stilini seviyorlar demekki.. istediklerine göre...
Orada yardıma ihtiyacı olan insanlarımı oluyor, yani kadın sığınma evi gibi bi yermi
Aş evi neresi, istanbulda nerde var? Yardımcı olurmusunuz
Bizim huzur evinde çalışan bir bayanın bir kızı bir oğlu var. Babaları yok. eğer istersen kız için ulaştırabilirim başka yer bulmadıysan. Oğlana eşiminkilerden veriyorum ama benimkiler kıza pek olmuyor. Üniversiteye hazırlanıyor şu an, ben de derslerine falan yardımcı oluyorum elimden geldiğince.
Canım belediyeyi ara sor, her yerde var artık. Kıyafet topluyorlar sonra ihtiyaç sahibi olan alıyor bu dükkan gibi yerlerden. Artık belediyelerin hepsinde var. Bir tele bakar neresi olduğunu öğrenmek
Ayrıca fakir semtte oturan şık kıyafet giyemez diye bişey yok; hiç mi özel günleri olmaz, düğündü nişandı, ayrıca eşine de mi süslenip güzel gözükmek istemeye hakkı yok bu insanların?
.
Çevredekilere çok verdim
Onlar değişik değişik giyinmek için alıyor ama bi elbise almaya gücü yetmeyenlere vermek sevap diye düşündüm
kadın sığınma evindekiler aşevindekiler giymezmi bunları sizce?
Yada İstanbul şartlarında okumaya çalışan üni öğrencileri....
Ne bilim
Herkes Derya evlensede kıyafetleri bize kalsa diye bekliyor Evlenince götürmicekmişim gibi....
Halbuki götüreceğim,ama nikaha gelicek olan arkadaşlar yeğenler kuzenler "Derya nın kıyafetlerini paylaşma" derdine düştü
Bırakmicam ki götürücem dememe rağmen "biz bi dolabını kolaçan ederiz sen merak etme" diyorlar, koca koca teyze kızları bile şimdiden "elbiselerini kimseye verme ben alcam" demeye başladı...
Benim bilmediğim böyle bi adetimi var? Gelin evden giderken kıyafetleri paylaştırılırmı? Öyleysede bilmiyorum
Ben çoğu kıyafetiMi götüreceğim, kalanlarında o yolumu gözleyenlere vermeye niyetim yok, çünkü hiç birinin ihtiyacı yok
ihtiyacı olan birine vermek istiyorum
Bu arada ayırmadım henüz bu akşam ayıracağım
Hiç biri eski değil, yeni, 38 beden çoğu, elbise pantolon kazak çanta vs...
İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te oturuyorum yakınsa elden değilse kargoya alıcı ödemeli gönderebilirim
Bi elbise bile almaya imkanı olmayan biri olmasını istiyorum Tanığınız biride olabilir, size gönderirim siz verirsiniz, ama ihtiyaç sahibi olmasını çok istiyorum, ben giyip giyemeyeceği şeyler olduğunu anlamanız için vermek istediklerimin bi kaçını fikir vermesi için yükleyeceğim, bazı elbiselerim mini, eğer ihtiyaç sahibi tesettürlüye tunik olarakta giyebilir...
Eki Görüntüle 1114882 Eki Görüntüle 1114883 Eki Görüntüle 1114884 Eki Görüntüle 1114885 Eki Görüntüle 1114886
Teşekkürederim şimdiden
canım pendikte ihtiyaç sahipleri için belediye bunları topluyor.. ben sana yerini tarif edeyim, oraya bırak.. oradan ihtiyacı olanlar gelip alıyor.. pendikte eski özkan hastanesi şimdiki remedy hospitali bilirsin merkezde mostar köprüsünün bitişiğinde.. mostar köprüsünden oraya yürürken, köprünün ortasında merdivenler var aşağı iniyor, merdivenlerin altında kapalı biryer var zaten kapısını göreceksin.. kültür dersanesi vs. var hemen karşısında..oraya ver biz hep öyle yapıyoruz canım.. belediyeye ait hem, bilmediğin bir yer değil yani
Pazartesi gidecegim ozaman goturecegim, verdiginiz bilgi icin cok tesekkurederim. Belediyeye goturup oylece birakacakmiyim simdi ben kime teslim edicem acaba diye dusunuyordum. Kultur dershanesinin Karşısındaysa bulurum kesin. Gerçekten çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?