Kıyafetlerimi ihtiyaç sahibi birine vermek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dderya3484

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
449
36
318
ihtiyacı olan birine vermek istiyorum

Hiç biri eski değil, yeni, 38 beden çoğu, elbise pantolon kazak çanta vs...
yakınsa elden değilse kargoya alıcı ödemeli gönderebilirim
Bi elbise bile almaya imkanı olmayan biri olmasını istiyorum Tanığınız biride olabilir, size gönderirim siz verirsiniz, ama ihtiyaç sahibi olmasını çok istiyorum, bazı elbiselerim mini, eğer tesettürlüye tunik olarakta giyebilir...

Teşekkürederim şimdiden

Son düzenleme:
elbiselerini aş evine versen daha iyi olur... aş evleri sadece yemek değil kıyafette kabul ediyorlar...

Burdan alacaklara niye guveniyosun da cevrendekilere vermiyosun? Ver etrafindakilere giyinsin sevinsinler senden de hatira olur. Ihtiyac sahibi varosta bu kiyafetleri giyemez bence.

elbiselerini aş evine versen daha iyi olur... aş evleri sadece yemek değil kıyafette kabul ediyorlar...

Sultanahmet'te varmış Google dan baktım, pendiktede var telefonu yazıyor Bi arayacağım
Yönlendirdiğiniz için teşekkürederim

Sadece bişey soracağım
Aşevinde ihtiyaç sahiplerimi kalıyor

Burdan alacaklara niye guveniyosun da cevrendekilere vermiyosun? Ver etrafindakilere giyinsin sevinsinler senden de hatira olur. Ihtiyac sahibi varosta bu kiyafetleri giyemez bence.

Çevredekilere çok verdim
Onlar değişik değişik giyinmek için alıyor ama bi elbise almaya gücü yetmeyenlere vermek sevap diye düşündüm
kadın sığınma evindekiler aşevindekiler giymezmi bunları sizce?
Yada İstanbul şartlarında okumaya çalışan üni öğrencileri....

Ne bilim

Orada yardıma ihtiyacı olan insanlarımı oluyor, yani kadın sığınma evi gibi bi yermi
Aş evi neresi, istanbulda nerde var? Yardımcı olurmusunuz

aşevlerinde yemek dağıtılıyor. benim ilim küçük bir il ama burada bile var aşevi... ihtiyaç sahipleri gelir yemeklerini tencerelere koyup giderler...

bu arada kuzenlerin felan giyim stilini seviyorlar demekki.. istediklerine göre...

Sultanahmet'te varmış Google dan baktım, pendiktede var telefonu yazıyor Bi arayacağım
Yönlendirdiğiniz için teşekkürederim

Sadece bişey soracağım
Aşevinde ihtiyaç sahiplerimi kalıyor

kalmıyorlar sadece yemeklerini oradan alıyorlar...

Öyleyse aşevindekiler evlerinde yemek bile pişiremicek olan durumu iyi olmayan insanlar
Pendik aşevini arayacağım şimdi
Teşekkürederim bilgi için

Bence ıhtıyac sahıbı universte öğrencılerıne vermen cok daha makbule gecer gercekten inş bulabılırsın cevrende çünkü gençlik ortamı giyebilen var gıyemeyen var benım nacizane fikrim

Bizim huzur evinde çalışan bir bayanın bir kızı bir oğlu var. Babaları yok. eğer istersen kız için ulaştırabilirim başka yer bulmadıysan. Oğlana eşiminkilerden veriyorum ama benimkiler kıza pek olmuyor. Üniversiteye hazırlanıyor şu an, ben de derslerine falan yardımcı oluyorum elimden geldiğince.

Orada yardıma ihtiyacı olan insanlarımı oluyor, yani kadın sığınma evi gibi bi yermi
Aş evi neresi, istanbulda nerde var? Yardımcı olurmusunuz

Canım belediyeyi ara sor, her yerde var artık. Kıyafet topluyorlar sonra ihtiyaç sahibi olan alıyor bu dükkan gibi yerlerden. Artık belediyelerin hepsinde var. Bir tele bakar neresi olduğunu öğrenmek

Ayrıca fakir semtte oturan şık kıyafet giyemez diye bişey yok; hiç mi özel günleri olmaz, düğündü nişandı, ayrıca eşine de mi süslenip güzel gözükmek istemeye hakkı yok bu insanların?

.

Haklısınız,
Çok teşekkürederim fikir verdiğiniz için, Pazartesi pendik belediyesine götüreceğim bi valiz zaten gelip almalarını istemedim, inşallah ihtiyacı olanara ulaşır çok sağolun

bence de verme ölüm döşegndeki adamın mirasını pay etmek gibi ne ayıp kararını tebrik ediyorum.
bence de ihtiyaç sahibi kişilere verebilirsin. aş evi güzel fikirmiş.
boşver kuzenlerine vermeyi yok mu sanki onların kıyafeti.

Bizim burda komsularimiz falan var ama.ozellikle alt komsum.kizlari var 3 tane bazen dugunde falan aa bak kardesim bunu yeni aldi bi dene bakalm falan dyrum oylelikle giyiyiyolar. Bakin etrafinizda bulamazsaniz verck birini alirim onlar icin.

canım pendikte ihtiyaç sahipleri için belediye bunları topluyor.. ben sana yerini tarif edeyim, oraya bırak.. oradan ihtiyacı olanlar gelip alıyor.. pendikte eski özkan hastanesi şimdiki remedy hospitali bilirsin merkezde mostar köprüsünün bitişiğinde.. mostar köprüsünden oraya yürürken, köprünün ortasında merdivenler var aşağı iniyor, merdivenlerin altında kapalı biryer var zaten kapısını göreceksin.. kültür dersanesi vs. var hemen karşısında..oraya ver biz hep öyle yapıyoruz canım.. belediyeye ait hem, bilmediğin bir yer değil yani

Pazartesi gidecegim ozaman goturecegim, verdiginiz bilgi icin cok tesekkurederim. Belediyeye goturup oylece birakacakmiyim simdi ben kime teslim edicem acaba diye dusunuyordum. Kultur dershanesinin Karşısındaysa bulurum kesin. Gerçekten çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

rica ederim canım.. belediyeye gitmene hiç gerek yok.. dediğim merdivenler indiğinizde göreceksiniz zaten.. merdivenin altını böyle bir yer olarak değerlendirmişler.. bulamasanız da kime sorsanız gösterirler..

bence okuyan bir genç kıza vermeniz güzel olur.herkesin durumu olmuyor farklı giyinmeye.ne güzel ki elbiseleriniz yeni duruyor.ben eski kıyafet verenlere karşıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…