kıyafetlerin pahalı olması

Gectigimiz haftasonunu ayni dedigin seyleri bulmak icin magaza magaza gezerek harcadim.. yok arkadasim yok, kaliteli jarse penyeden, tok tok guzel duran bir tane bile tisort yok. Ne zara kaldi gitmedigim ne ipekyol ustelik, para versen de yok yani (

Beden sorununuz yoksa o kadar da bulunmaz bir sey degil bence duz beyaz ve siyah tshirt ve gömlek.
Cogunluk rengarenk ve kisa tamamen instagirl isi ama basic parcalar her zaman bulunuyor.
Hangi magazalara bakiyorsunuz?

tarif istesem banlanmam inşaallah

Beden sorununuz yoksa o kadar da bulunmaz bir sey degil bence duz beyaz ve siyah tshirt ve gömlek.
Cogunluk rengarenk ve kisa tamamen instagirl isi ama basic parcalar her zaman bulunuyor.

Maviden daha yeni dümdüz beyaz tisort aldim yumusacik. Hem v yaka hem yuvarlak yaka olani var. İndirime girmis bi de suan baktim sitesine 35TL ye bile tisort var siyah beyaz mavide suan. Bulamamanin suyunu cikarttilar

Kumaşları biraz olsun kaliteli dursun ama çok da pahalı olmasın istiyorum. Hiç siyah gömlek göremedim mesela nereye bakarsam bakayım. Kaliteli olsun Network ten alayım dedim, bildiğiniz erkek gömleği gibi geldi o basic parça. Tamam sıradan olsun Kotondan bakayım diyorum, kesimleri korkunç. Birkaç yıl önce Batik ten almıştım, kesimi harika, ama kumaş yüzde yüz polyester. İki saat giysen leş gibi kokarsın. Polo ya bakıyorum onların gömlek kesimleri de hoşuma gitmiyor.
Tişört için colinse , maviye baktım örneğin. Colinsin yakası paçası dağıldı. Maviden beyaz tişört alamadım çünkü yakası oldukça derin V idi.
Bu ve bunun gibi bir sürü örnek. Her alışverişe çıktığımda tekstil sektörü bitmiş diyerek geri dönüyorum eve. Bulabilirsem internetten bir şeyler alıyorum.
Beden sorunum yok. Boyun 172, kilom 62. Ukalalık için söylemiyorum bunu yanlış anlaşılmasın, fiziğimi beğeniyorum ama croplar ya da büstiyer tarzı kıyafetleri de sırf yakışıyor diye herkes giymek zorunda değil ki.

Maviden daha yeni dümdüz beyaz tisort aldim yumusacik. Hem v yaka hem yuvarlak yaka olani var. İndirime girmis bi de suan baktim sitesine 35TL ye bile tisort var siyah beyaz mavide suan. Bulamamanin suyunu cikarttilar
Vallahi mavide beyaz tişört bulamadım ben. Renkli bir sürü aldım ama beyaz yoktu

Bana tam tersi diğer herşeye göre tekstil fiyatları daha iyi durumda gibi geliyor ama tekstilde genel olarak ucuzcu bir insanım ben.

İstanbuldaysanız kozyatağı metrosunun civarında dolanmanızı öneririm. Bir ton markanın outleti var orada. Geçen gittiğimde mavide her sezon ürettikleri klasik kotları bildiğin sepetlere yığmışlardı salı pazarı gibi tanesi 40 tl filandı doğru hatırlıyorsam. İşte network, levis vs. var. Daha klasik giyim için tüm plaza eşrafının bildiği aps mağazası var. Özellikle alt katı çok ucuz oranın.

Bir de lcw çok yerilmiş tek seveni benim herhalde. Yıllarca kalıpları büyük olduğu için sadece oradan ve c&a'dan giyindim. Alternatifleri olan M&S hem pahalıydı hem modeller, desenler çok babanne işiydi. C&A'nın kapanması hala kalbimde yaradır çok severdim. Lcw'yi de hala benzer tarzda alt-orta segment ürün üreten firmalardan daha dayanıklı buluyorum. Gap, zara, h&m gayet lcw kalitesinde markalar mesela. Hatta benzer zamanda aldığım benzer ürünler içinde lcw olanlar daha dayanıklı. Aradaki fiyat farkının sebebi dolar kuru. Özellikle yeni kısa kesimlerden şikayet ediyorsanız arada bir lcwnin modest ve vision koleksiyonlarına bakmanızı öneririm. Biri kapalı kadınlar için diğeri ise çalışan kadınlar için üretilen iki koleksiyon. İkisinde de kendinize uyacak parçalar bulabilirsiniz.

Herşey pahalı sadece kıyafet değil ayrıca eskiden kıyafetler kaliteliydi şimdi kalite kalmadı AVm dem değil butik mağazalardan alışveriş yapın sezon sonu ürünleri takip edebilirsiniz olmadı bu gidişle dikiş makinesine dönüş yapılacak

Kaç kilo verdin soylesen ve nasil verdin anlatsan soyleeee güzelce belki bana ilham olur

Ben mavi diyecektim sen yazmissin , calisirken maviden alirdim bluzleri , takim icine muhtesem duruyorlar

Bu yilin modasi berbat onunda etkisi var bence. Ben de kafama gore guzel bir bluz veya gomlek bulamiyorum. Biraz 2000lerin modasi hakim bu sene. Hersey kisa kisa gobek belli edecek derecede. Kisa hazirlik adam akilli kazak bulamiyorum. Toplam 4 5 kazagim var. Ha zaten cok nadir alisverise cikiyorum. Dolabimda kiyafetlerim sayili. Sade giyiniyorum. Minimalistlikten de degil. Hep boyleydim. Ama dedigim gibi bu senenin modasi da cok kotu. Normalfe H&M olsun Bersha olsun guzel seyler olurdu buralarda bile boyle basic kiyafetler bulalunmuyor artik.

Evet yıka kullan pedler ve çocuk bezlerinin geniş bir pazarı var Abd ve Avrupa'da ayrıca yine tek kullanımlık olmayan menstural kaplar da yaygın. Parayı yanımızda öte tarafa götüremediğimiz gibi atıklarımızı da götüremiyoruz bunu da göz önünde bulundurmak lazım. O kullandığımız pedler, çocuk bezleri tamamen doğada ayrışabilir maddeden üretilmiyor. Üstelik tek kullanımlık ürünlerin üretiminde bir sürü doğal kaynak kullanılıyor. Bende konforuma yenik düşüyorum malesef kullan at pedler, tamponlar varken bezleri suya basıp çitilemek ardından kaynatmak zor geliyor ama bunu yapabilen insanları ayıplamak, ekstrem bir cimrilik örneği muamelesi yapmak cahillik.

Sonucta ise giderken bustiyer giyinemiyor da olabilirsiniz tabi ki haklisiniz herkes giymek zorunda degil.
Ama mavide oxxoda polo garageda guzel seyler oluyor. Fiyatlar da indirim doneminde iyi oluyor. Cok islek magazaya gittiyseniz kalmamis olabilir netten bakabilirsiniz

konu ne ara pede beze bağlandı ben anlayamadım zaten midem bulandı valla

Valla en çok indirimde dediğimiz ürünler bile eskiden olsa normal fiyatlarına anca düşüyor. İndirim falan hikaye. 119 tl ye pantolonlar düşmüş iyi iyi diye almışım 3 tane. Halbuki pahalı olduğunu şimdi birikimim bitince anladım. 1000 lira harcamışım 3 pantolon 3 t-shirt alabilmişim çok acı bir durum. Ve kendimi de durduramıyorum ben alışveriş yapmayı çok seviyorum. Bi türlü para biriktiremiyorum o yüzden. Özellikle iç çamaşırları uçmuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…