- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Taksitle telefonlar alıp icralık olanlar, düğün yapmak için 30 bin tl kredi çekenler, tatil için çekenler...
Çoğu kişi borçla hallediyor.
Ne alaka pis miyim ben. Siz kanlı pedlerinizi doğaya atınca daha temiz mi oluyorsunuz.Oha oha...
Öte tarafa götürmeyeceksiniz değil mi dünya malını?en azından hijyeninizden ödün vermeyin!pes!
Bakırköy Marmaray durağının cıkısındaNerdeymiş bu magaza?
Vücuttan türlü atıkların kirli kanın her ay her ay şelale gibi aktığı “bez”leri yıkayıp tekrar kullanmak bir de üzerine ütüyü sürmek falan..
Bilemiyorum Altan
Ben elbise, üst filan buluyorum ya :/ herkes kotu bulamiyorum yazmis kendimi cok zevksiz hissettim. Bence sevimli elbiseler var.Kısa üstler de kotu durmuyor bence o kadar ya
Bu yıl elbiseler cok iyi bence de. Renk renk cesit cesit ben mutluyum kendi adıma =) sadece polyester kullanıyor zincir markalar onlara dikkat etmek lazım.dolabimi dusundum nerdeyse butun yazliklarim burda nefretle bahsedilen parcalarmisalisverise cikinca elimle koymus gibi de her seyi bulup asik oluyorum. bi tik ben de kotu hissettim kendimi
İndirimli almadığım her şeye içim acır.
İnternetten alışveriş çok daha uygun.
İhtiyaç olmasa da uygun buldum mu stok yaparım ben.
En temizi..
Evde dikilen kıyafetler de bir tuhaf duruyor ya, potluk gibi..
Ben de kendim dikiyorum. Meslegim baska ama youtube videolarindan vs yapa yapa epeyce ilerledim. Simdi bir sey alacagim zaman amaan bunu ben dikerim diyip alamiyorum.
dolabimi dusundum nerdeyse butun yazliklarim burda nefretle bahsedilen parcalarmisalisverise cikinca elimle koymus gibi de her seyi bulup asik oluyorum. bi tik ben de kotu hissettim kendimi
Pedlerin yapım asamasında agartıcı kullanılıyor. (kimyasal) Kaldı ki Bi kısmı plastikten olusuyor herkes biliyor bunu. Pamuk bez kullananlar paradan kactıkları için değil içlerine sinmedikleri için kullanıyorlardır.Yahu bu devirde ped kullanmamak da abarti.
Herseyi gectim bez yikamakla ugrasmak, ona su harcamak yazik günah bence...
Tasarruf amacli daha basit seyler yapilabilir ne bileyim taze sogan maydonoz ve naneyi balkonda saksiya ektim mesela 10 yildir bunlara para vermiyorum.
Sabah kalan cayi süzer dolaba koyarim. biraz seftali veya limonla blenderdan gecirir yemegin yanina ice tea yaparim. Bunu daha cok koruyucu madde icermedigi icin yaparim ama ekonomik de oluyor.
Yapilir bir seyler de bu kadar da abartmamak lazim.
Ben elbise, üst filan buluyorum ya :/ herkes kotu bulamiyorum yazmis kendimi cok zevksiz hissettim. Bence sevimli elbiseler var.Kısa üstler de kotu durmuyor bence o kadar ya
Yahu bu devirde ped kullanmamak da abarti.
Tasarruf amacli daha basit seyler yapilabilir ne bileyim taze sogan maydonoz ve naneyi balkonda saksiya ektim mesela 10 yildir bunlara para vermiyorum.
Sabah kalan cayi süzer dolaba koyarim. biraz seftali veya limonla blenderdan gecirir yemegin yanina ice tea yaparim. Bunu daha cok koruyucu madde icermedigi icin yaparim ama ekonomik de oluyor.
Hastanelerde kullanilan kanli carsaflarda yikanip ütüleniyor.Ayrica annelerinizin kullandigi yöntem de aynen buydu.Bu kadar abartmayin lütfen.Ayrica o bezler önce soguk suda yikanarak kani akitilir.Kimyasal zehirli maddeler kullanmak sizi rahatsiz etmiyor da kendi kaniniz mi rahatsiz ediyor?
O şekilde baya uyguna geliyor. Mesela belli başlı parçalar var illa ki lazım olacak. Onları uygun bulunca ben de stokluyorum, ihtiyaç olmasını bekleyince o an nerede bulunursa fiyatı ne olursa alınması gerekiyor çünkü.
Benim ünlü markaların modellerini kopyalıyorum bazen hiç ayırt edilmiyor. Bi kere düğün için Kayra markasının dantel kumaştan bir üstünü görmüştüm aynısını, daha kaliteli bir kumaşla diktim. Altına birşey dikmeye zamanım olmadığı için aldım onu altına birşey uydurmak için yine o markanın ürünlerini satan mağazaya gittim. Müşterilerden teki tutturdu ben bunun aynısından istiyorumMağazacı beni dövecekti az kalsın Kendi vücudunu tanıyan biri tam oturan kıyafetleri rahatça dikebilir.
Ben de grafikerim. Ama hobi olarak kendime birşeyler dikiyorum. Benim olay artık hobiyi aştı, bilgisayarda çizim yapıp ona göre model tasarlıyorumİnternette de çok güzel kaynaklar var. Mesela pontolon veya etek cebi yapmayı adım adım gösteren bir siteden kendim öğrendim. Ve aynen fiyatları görünce artık ben de "bunu yaparım ki" deyip almıyorum
Yahu bu devirde ped kullanmamak da abarti.
Cevaplariniz o kadar seviyesiz ve iticiki!.Bu son yazisim.Beni bir daha alintilamayin lütfen.Kadın pedlerinin üretim prosesinde mi çalışıyorsunuz,proses sorumlusu musunuz neymiş pedlerdeki o zehirli maddeler?
Pedde zehirli madde işi ne?
Kendi fikrimi dayatacağım diye bu kadar kasmayın,eskiden kullanılma sebebi o dönemin şartları sebebiyle başka ne olacaktı?
Her ay hastanede yatmadıgım için de bu kadar kafama takmam ayrıca hastaneye yatsam canımı düşünürm değil mi?manyak mıyım altımdaki daha önce kanlı olan çarşafı düşüneyim?alakaya maydanoz
Ben başka bir üyeye yazmıştım,beni siz alıntıladınız?Cevaplariniz o kadar seviyesiz ve iticiki!.Bu son yazisim.Beni bir daha alintilamayin lütfen.
İlla ki polyesterin yapisindan kaynaklaniyordur bahsettiginiz durum. Ama tum pamuklu kumaslar dikislerinden donecek diye bir kural yok. Tamamen kumas uretimiyle alakali bir durum. Burberry ve Hugo Boss icin uretilen pamuklu kumaslar asla donmez dikislerinden. Elbette dikise verilen onemin de etkisi var.% 100 pamuk olan ürünlerin daha çabuk bozulması neden oluyor peki daha çabuk şekli bozuluyor onların.ağzı burnu kayıyor yıkandıkça çocuklarım bebekken teyzesi almıştı öyle şeyler. Yıkandıkça çok eskiymiş gibi geliyordu. Polyester ürünlerde öyle bişey olmuyor mesela.
Bu bahsettiklerimiz cogu insan icin bir sey ifade etmiyor ne yazik ki. Neyse ki ayni dusuncede oldugum insanlar da varmis dedim resmenKesinlikle öyle.Ben kizima nerdeyse her seyi ikinci el aliyorum.Özellikle cocuk kiyafetlerinde kullanilmis ürünler cok daha saglikli.Zincir magazalardan bir sey almiyorum zaten.Onlarin da ürünleri sezon basinda gayet yüksek.Bir de tüm markalar ayni seyleri üretiyorlar.Yaraticiliktan bihaberler.Massimo Dutti`nin cizgilerini begeniyorum ama onlar da sadece uzun boylu kadinlara calisiyorlar.Hele bir kac alman markasi var fiyatlar yüksek ama kiyafetleri o kadar siradan ki.Ayni seyler Kuzey Avrupa ülkeleri icin de gecerli.Italyan markalari gercekten cok güzel seyler yapiyorlar fakat fiyatlari ulasilmaz.Neyse cok uzattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?