- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Cok pahali bu sene kisin montlarin fiyatlarini dusunemiyorum herhalde 1000 i bulacak 2. El bakiyom.bu ara daha hc almadm ama.alanlar memnun
Klasık gıyınmıyorum, ben suanda kıyafet alısverısını pahalı bulmuyorum.
Sadece ayakkabı fıyatları ucmus ıdı bu sene
Ayy evet valla ya.. Hem inanılmaz pahalılar hem de cirkin cirkin şeyler. Dediginiz gibi ya göbeği açık ya sacma sapan bi yazi var ya omzunda kesik var. Valla dogru düzgün bi sey bulamyorum. Geçenlerde kizilayda cadde üzerinde ucuz olmasıyla meshur bi magazaya girdim. Esofmanimsi bi pantolon 90 liraydı
kızlar bu kadar derdin tasanın içinde yazacağım saçma gelebilir ama kıyafetler sizce de aşırı pahalı değil mi? Alışveriş yapmam lazım biraz da fazlaca yapmam lazım hem pek giyecek bişeyim kalmamış hem de evlenince dolabım da yeni şeyler de olsun istiyorum ama alamıyorum elim gitmiyor resmen. internetten sitelere bakıp bakıp bişey beğenmeden kapatıyorum. bi kaç mağaza gezdim bomboş çıktım. benden mi kaynaklanıyor diye de sorguluyorum artık acaba ben mi cimrileştim. biriktirdiğim altınlardan bozacağım ama bi çeyrek altına bi iki gömlek yapacak yani o kadar zam gelmiş her şeye.
bi de eklemek istiyorum. kapalı değilim ama çok açık giyinmekten de hoşlanmıyorum. bulabileceğim kıyafetlerin yakasını beğensem göbeği açık, dar olmasa sırtında saçma sapan yazısı var. ben mi bulamıyorum bi tek acaba siz de şu dönemde yaşıyor musunuz bunu. ya da ben spor kıyafetlerden klasik şeylere yönelmek istediğim için mi bana birden anormal geldi.
Canim o butik dukkanlar defolu ürünleri defo dedigim etiketi kopuk mesela, 20 liralik ürünü 80 liraya satıyor ama.Herkes herşey pahalı demiş ama bence yanlış yerlerde geziyosunuz, mesela avm mağazaları yerine, butik dükkanlara bakarsanız hem gayet kaliteli ve uyguna bulabilirsiniz çoğu şeyi, inanın o markaların kalitesine değil, kirasına, gereksiz elemanlarına, reklamlarına ve dekorlarına ödüyorsunuz o paraları
Valla gözünüz hep bir çeyrek altınlık gomleklerdeyse işiniz zor.elbette herşey pahalı çünkü ekonomik kriz var .eğer İstanbul'da yaşıyorsanız turistlerin bile otobüslerle gittiği yanlarında boş valizlerle gezdiği ve valizlerle sigdiramayacak kadar ürün aldıkları pazarlar var özellikle istenbulda tabiki mesela Fındıkzade de kurulan salı ve cuma pazarları .ben İstanbul'da yaşarken oraya çok giderdim şuan dolabimda oradan aldığım çok şık ama fiyatı 35 TL olan elbiseler bile var. Büyük pazarlar candır. Ürünleri kesinlikle sezonunda almıyorum yani yazlıkları yaz sonunda kışlıkları kış sonunda alıyorum. Ayrıca azıcık dikiş bilirseniz de kendinize harika şeyler yapabilirsiniz çünkü çok uygun fiyata kumaş bulmak çok mümkün.kızlar bu kadar derdin tasanın içinde yazacağım saçma gelebilir ama kıyafetler sizce de aşırı pahalı değil mi? Alışveriş yapmam lazım biraz da fazlaca yapmam lazım hem pek giyecek bişeyim kalmamış hem de evlenince dolabım da yeni şeyler de olsun istiyorum ama alamıyorum elim gitmiyor resmen. internetten sitelere bakıp bakıp bişey beğenmeden kapatıyorum. bi kaç mağaza gezdim bomboş çıktım. benden mi kaynaklanıyor diye de sorguluyorum artık acaba ben mi cimrileştim. biriktirdiğim altınlardan bozacağım ama bi çeyrek altına bi iki gömlek yapacak yani o kadar zam gelmiş her şeye.
bi de eklemek istiyorum. kapalı değilim ama çok açık giyinmekten de hoşlanmıyorum. bulabileceğim kıyafetlerin yakasını beğensem göbeği açık, dar olmasa sırtında saçma sapan yazısı var. ben mi bulamıyorum bi tek acaba siz de şu dönemde yaşıyor musunuz bunu. ya da ben spor kıyafetlerden klasik şeylere yönelmek istediğim için mi bana birden anormal geldi.
Ben kur artışlarından sonra giyimde de kozmetikte de hep Türk markalara kaydım, özellikle kozmetikte ne cevherlerimiz varmış, yabancı markalara verdiğim paraya acıdım.
Koton Türk markalarda favorim. Ama mağaza değil netten alıyorum, çeşit çok. Mağazada günde 100 kişinin elleyip bırakmasından ağzı yüzü kaymış oluyor ürünlerin. De Facto dan Jean aldım geçen çok güzeldi.
Bir de tavsiyem, az ama kaliteli alın. İpek gömlek alın mesela her şeyle giyiliyor. 10 tane polyester gömleğe bedel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?