kıyafetlerin pahalı olması

Klasık gıyınmıyorum, ben suanda kıyafet alısverısını pahalı bulmuyorum.
Sadece ayakkabı fıyatları ucmus ıdı bu sene

İstanbulda Bakırköyde küçük Bi butik kesfettim bende mesela artık kesinlikle avmden alısveriş yapmam. Hem elbiseleri pamuk ya da ham keten, hem tshirtleri yüzde 100 pamuk yani uzun soluklu giyilir ve en önemlisi saglıklı benim için. Avmleri dolasır dolasır hiçbirsey alamazdım. Fiyatları cok gelirdi ve içerikleri hep polyesterdi. Tavsiyem avmlere değil de carsıya pazara inin.

Aynen ya,guzel olsalar gam yemiycem.

Vallahi aşırı pahalı, en basit bir tişört bile kırk Tl..
Kendime en son ne zaman kıyafet aldım, iki sene önce...

Hem pahali hem cücük gibiler:) herkes gobegi acik giyinmeliymis gibi kisacik seyler veya herkes bol salas kazaklar giymeliymia gibi kocaman kazaklar bir moda geliyor heryerde ayni farkli birsey bulmak imkansiz ben lcw onlinedan aliyorum genelde spor tarzi tsortleri uygun fiyatli ve uzun neyseki:) jeanleride ayni sekilde ordan aliyorum tam bu benim tarzim diyebilcegim seyleri uzun zamandir bulamiyorum zaten olanla yetiniyoruz

Dogum sonrasi cok kilo aldigim icin hicbirseyim uymuyo.dolaplarin hurclari ici dolu.ama giyecek birseyim yok.duzgun ve uygun birseyler bulabilmek icin dolasmak gerek bebekle bu imkansiz.internet alisverisi de cogu zaman hayalkirikligi benim icin.idare edeyim diyorum ama boyle de olmuyor.hersey ates pahasi.off göç gibiyim valla

Haklısın son zamanlarda alınacak hiç bir şey yok neredeyse. Bir oda kıyafetim var, iyi ki almışım zamanında diyorum, hiçbirini o paraya alamam şimdi, ki benzerleri bile yok. Moda elden gidiyehh

Valla eskiye oranla daha pahali evet. Ama ben mesela evlenmeden once bikac pijama gecelik ve iccamasiri disinda yeni bisey almamistim dolabima. cunku ben de para biriktiriyodum ve kiyamiyodum:).evlendikten sonra da oturdugumuz yere yakin magaza olmadigi icin alisveristen uzak kaldim. Marka vermek yasak mi bilmiyorum ama en son lcw den bir bluz aldim 50 tlydi. Bu sartlarda en ucuz giyinebildigim yer bi lcw bi koton. Baska yerden alisveris yapmiyorum.

Ben avm ye gitmeyeli yıllar oluyor,
markalar burada türkiyede ürettiriyorlar sonra da kendi markaları diye fazladan da bir gider ekleyip öyle satıyorlar
tekstilde olduğum için biliyorum artık onlar da 5 e mal edip 40 a satamıyorlar maliyetler de arttı ancak ihraç fazlası ürünler satan butik mağazalar da süper şeyler oluyor, hem de içeriği de trendyol vb yerlerdeki gibi %100 polyester olmayabiliyor. Onlara kayın derim, hem ülke üreticisi de kendi markasıyla kazansın.

Canim o butik dukkanlar defolu ürünleri defo dedigim etiketi kopuk mesela, 20 liralik ürünü 80 liraya satıyor ama.

evet genel olarak pahalılık var ama ucuz şeyler de bulabiliyorum. Eh çok kaliteli olmuyor ama. mesela geçenlerde 20 liraya petrol mavisi bir gömlek aldım ve bi süre giyerim yani. Beğendiğim elbiseler pahalı oluyor genelde, mesela defactoda bir elbise beğendim, 80 liraydı. ama bana göre 50 liralık bir elbise olduğu için almadım. Denk getiriyorum böyle içime sinen uygun fiyatlılar ve bayağı da giyiyorum yani

Ben kur artışlarından sonra giyimde de kozmetikte de hep Türk markalara kaydım, özellikle kozmetikte ne cevherlerimiz varmış, yabancı markalara verdiğim paraya acıdım.

Koton Türk markalarda favorim. Ama mağaza değil netten alıyorum, çeşit çok. Mağazada günde 100 kişinin elleyip bırakmasından ağzı yüzü kaymış oluyor ürünlerin. De Facto dan Jean aldım geçen çok güzeldi.

Bir de tavsiyem, az ama kaliteli alın. İpek gömlek alın mesela her şeyle giyiliyor. 10 tane polyester gömleğe bedel.

ben tesettürlüyüm. inanın tesettür baya baya piyasa olmuş. kara borsa gibi. 500 600 ti ye kadar çıkan fiyatlarda feraceler bilmem neler. Allah'tan elim dikişe yatkın ucuz kumaş bulup keyfime göre dikiyorum giyiyorum... ama gerçekten şu an için alışveriş zor. bebek bekliyoruz bebeğin kıyafetlerini alırken bile en ucuz nerden bulurum dedim. indirim kovala bilmem ne.. ama şartlar bu... değişir mi bence artık değişmez.

Valla gözünüz hep bir çeyrek altınlık gomleklerdeyse işiniz zor.elbette herşey pahalı çünkü ekonomik kriz var .eğer İstanbul'da yaşıyorsanız turistlerin bile otobüslerle gittiği yanlarında boş valizlerle gezdiği ve valizlerle sigdiramayacak kadar ürün aldıkları pazarlar var özellikle istenbulda tabiki mesela Fındıkzade de kurulan salı ve cuma pazarları .ben İstanbul'da yaşarken oraya çok giderdim şuan dolabimda oradan aldığım çok şık ama fiyatı 35 TL olan elbiseler bile var. Büyük pazarlar candır. Ürünleri kesinlikle sezonunda almıyorum yani yazlıkları yaz sonunda kışlıkları kış sonunda alıyorum. Ayrıca azıcık dikiş bilirseniz de kendinize harika şeyler yapabilirsiniz çünkü çok uygun fiyata kumaş bulmak çok mümkün.

Aynen koton benimde favorim bu aralar. Hatta uzun zamandır. Dun kendime bir elbise aldım. Ondan evel trendyolu yokladim bisey bulamadim. Yeni sezondu 130 liraya aldim ama indirimleri olunca falan guzel oluyor. Uzun sure de giyiliyor. Ondan evel kot pantolon almıştım 3 4 tane hala giyiyorum hic bir sıkıntı çıkarmadı bana. Hatta yıkayıp yıkayıp giyiyorum beden secenegi de cok. Ben zayif oldugum için 50 magaza gezip en son kotona giriyorum orda buluyorum yapcak bisey yok simdilik boyle. Kozmetikte de ben hc ye dadandim cidden turk markalari guzelmis

H&m mağaza indirimleri güzel oluyor. Bir alana bir bedava vs. Geçen böyle iki tişört aldim 29 liraya.

Kotonun internet sitesinde güzel indirim oluyor.

Tozlu.com'dan bir etek aldım 20 liraya geçen gayet güzeldi.

Ankara'da isen acity'de DeFacto deposu var. Çok çok ucuz. Ve mağaza alışverişlerinde genelde indirim kuponu veriyorlar, internet alışverişinde kullanabiliyorsun.

Tabi ben kıyafete çok para vermem. Yani Zara'dan 200 liraya pantolon alıp beş sene giyecegime kotondan 50 liraya alır bir sene giyerim. Çeşit çeşit giyerim.

Bir de her şartta zaten klasik giyim spor giyimden pahalıdır. Bir tişörtü 20 liraya alabilirsin ama bir gömleği o fiyata bulamazsin. Hele hele ceket vs diyorsan onlar hep pahalı.

Bir tek ayakkabidan kismiyorum sanırım.

Hem çok pahalılar hem de gerçekten çok kötü modeller.

Ben L beden giyiniyorum. Elime attığım her ürün göbek hizamda ya da daha kısa. Arkadaş L veya XL beden giyinen biri demek ki kilolu. Neden kısacık yaparsınız o modelleri. Beden büyüdükçe boyları da büyümeli. En sinir olduğum şey bu. Her defasında elim boş dönüyorum mağazalardan.

Herhalde yaşım ilerliyor artık ondan kendime bulamıyorum diyordum ama herkeste aynı sıkıntı varmış sadece bende değil.

Ayakkabılar uçmuş durumda. Ayağımda var olan bir ayakkabı markasının beğendiğim bir modelinin fiyatını görünce altına üstüne baktım altın filan mı var diye. Ben zamanında farklı bir modelini 250 ye almışım. Aynı markanın başka bir modelini 1300 liraya gördüm. Artık abartıyorlar. AVM lerden alışveriş yapılmaması taraftarıyım. Onbinlerce lira kira ödüyorlar o da bizim alacağımız ürünlere yansıyor doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…