kıyafetlerin pahalı olması

Supersin. Patron cikarma falan nasil yapiyorsun? Cizme isi falan.

pahalı alıp uzun giyerim demişsiniz, her gün giyersiniz demiyorum, aynı şeyi uzun süre giymek sıkmıyor mu, değişik değişik giyinmek varken.

Herkesin kendi tercihi de ben sıkılıyorum mesela.
Minimal yasamak moda ya. Temel renk ve kesimlerle az parcayla kombin yapiyor artik insanlar. Cok da şık oluyor. Ben kendim yapamiyorum cunku dolabim hep turuncu mor kirmizi dolu. Siyahi kahverengiyi hic sevmiyorum...

Bende modellerden şikayetcıyım pahalılık ayrı birşey de son zamanlarda üst gıyimlerın hepsi kısa ve göbek açık uretılıyor.beğeniyorum üst çok güzel ama kısa .yahu herkes manken mi ben göbek acık nasıl gıyeyim.son dönemin modası bu .dışarda herkeste de görüyorum herkes yuksek bel gobegı açık gıyıyor.ben öyle gıysem fızıkı acıdan akıl tutulması yaşar millet hiç fiziğime uygun degıl çünkü

Minimal yasamak moda ya. Temel renk ve kesimlerle az parcayla kombin yapiyor artik insanlar. Cok da şık oluyor. Ben kendim yapamiyorum cunku dolabim hep turuncu mor kirmizi dolu. Siyahi kahverengiyi hic sevmiyorum...

Minimalde kıyafetler çok kaliteli olmalı ki güzel dursun. Beyaz gömlek siyah pantolon giydiniz diyelim..Polyester bir gömlek ve pantolonu düşünün; bir de ipek güzel kesimli bir beyaz gömlek ve ince yün kumaştan pantolon...
Renk tercihi herkese yakışan renk paleti farklıdır, ben çok beyazım siyah bana çok yakışıyor, canlı renkler çok iyi gidiyor ama işyerinde giyemiyorum, günlük hayatta giyerim; çok soluk pasteller pek gitmiyor ama dengelemek adına biraz canlı renklerde ruj allık kullanıyorum falan...

pahalı alıp uzun giyerim demişsiniz, her gün giyersiniz demiyorum, aynı şeyi uzun süre giymek sıkmıyor mu, değişik değişik giyinmek varken.

Herkesin kendi tercihi de ben sıkılıyorum mesela.

Neticede pantolon bu her sene tisort alirsin giyersin ama hersene pantolon neden alayim ayni paraya geliyor daha kaliteli ve rahat giyinmek varken.ama ogrenciyken alinir tabi biz o yillari gectik

Kesinlikle. Zaten bu polyesteri icat edene ne desem bilmiyorum. Belki metrobusteki les kokunun sebebi basli basina budur.
Bana da siyah yakisiyor ama ruhum daraliyor. Cocuklugumu mu yasamadim nedir pastel boya kutusu gibi gezicem nerdeyse.

Kesinlikle. Zaten bu polyesteri icat edene ne desem bilmiyorum. Belki metrobusteki les kokunun sebebi basli basina budur.
Bana da siyah yakisiyor ama ruhum daraliyor. Cocuklugumu mu yasamadim nedir pastel boya kutusu gibi gezicem nerdeyse.
[/QUOTE]

Polyester ucuz...Petrol artığını en iyi değerlendirme yollarından biri. Ha şu var bakımı yıkaması çok kolay, ama yazın işkence adeta. Leş gibi kokuyor.

Ben de çok seviyorum pasteli:) Ama siyahı yeri de ayrıdır bende...

internetten bakmayin. bazi markalarin gayet uygun aslinda. gecen kendime tulum aldim 60 tl, elbise aldim 70 tl. gayet hos ve guzel ayrica. daha ucuzu da yoktur bence.

O göbeği kısa modeller yüksek bel etek ve pantolonla kombinlenince çok şık duruyor yalnız, onun dışında ben de sevmiyorum. Kilolu kadınlara da yakışıyor bence. Kısaca kendine güvenen giysin, zevkle bakıyorum.

Ya bir de çocuk giyiminden de dehşet şikayetçiyim. Özellikle kız çocuğu giyim sektörü, küçük kadınlar ve prensesler anlayışı üzerine kurulmuş gibi. Şöyle şirin, sade, rahat şeyler bulmak zor. Ha bulunuyor tabi de, bir takım giysiye 150-200 lira vermek istiyorsanız. O zaman ver elini ucuz t-shirt&tayt kombinleri. =) Yani bir çocuk taytına 80 lira versem, çocuğum o taytla kaydıraktan kaysa çığlığı basarım.

Aaa kızlar size de mi pahalı geliyor giysiler? Fakirim diye sadece bana pahalı geliyor sanıyordum

Geçen gün mangoda şort beğendim 150 liraydı. Çok beğendim almak istiyorum ama ufacık şorta o parayı vermeyi ruhum kabullenemiyor. Sonunda kendimle savaştım biraz kendimi azarladım. Kapa çeneni falan dedim. İhtiyacın var çünkü çok beğendin alıcaksın seni lanet cimri diye kasaya gittim. Neyse şort 120 liraymış etiketi yanlış okumuşum. Aa iyi dedim

Minik tatlı maaşımı avmde gezerken bu şekilde harcamış bulundum. Eve gidince ne aldım diye baktım hiç yani. Birkaç parça bişey almışım.

yakışana yakışıyor işte bana yskışmıyor bacak boyum uzun ,kılolu değilim.yüksek bel giyince su tahta bacaklar varya uzun onlar gibi oluyorum ve pek tarzımda değil açıkçası
Bende oğluma düzgün birşey bulamıyorum yaa herşey kravatlı papyonlu

Dün gece onlineda zara indirimi başladı birkaç parça alıyım diye girdim indirimli hali bile çok pahalı
En iyi yöntem sezon sonu alıp seneye giymek malesef

El kadar bebek sortlari bile 50 tl olunca tabi 2 gomlek ceyrek altin fiyatina geliyor dediginiz gibi. Bu aralar aldi basini gitti fiyatlar gercekten.

Bence alisveris yapacaginiz yeri bilmiyosunuz. Ben senelerdir kadikoyden alirim gecen gittim tanesi 20-25 liradan 5 tisort aldim. Trendyoldan 350 liraya 6 elbise bir etek aldim hepsi de cok kaliteli. Bir tisort 70 tl diyosaniz yuzde 90 marka takıntiniz vardir.

Bir kafede bile kahve 10 lira ilken, 20 liraya tshirt bulmak mucize zaten. Evet her keseye göre var ama ya kalitesiz ağzı yüzü bozulan cinsten ya da kumaşı en kalitesiz artık maddelerden yapılıyor. Ortalama tshirt 50tl ortalama pantolon 70-100tl yine bir gömlek 70-100tl olmuş artık. Minimal seçimler gerçekten önemli oldu. Renkli giyinmeyi severdim artık renkli alıyorsam bile siyahla kombinleyebilir miyim ayakkabıma uyar mı vs ona bakıyorum. En mantıklısı büyük indirimler ve sezon sonu alıp diğer sene giyme işi. Acil ihtiyacım vardı Zara indiriminden aldım etek 129/şort 79/pantolon 129 tl. Ücretsiz izinin 17. ayından sesleniyorum içim yanıyor :)

Ben kapalıyım dışarı çıkarken ferace giyiyorum. Senede bir kıyafet ya alırım ya almam.
Açık kıyafetleri de seviyorum. Çok güzel oluyorlar. Ev ve dışarısı için ayrı ayrı almama gerek olmuyor.

Ferace giymeye başlamadan önce bende uygun kıyafet bulamazdım. Kolu uzun olsa yakası açık olurdu bi tarafı tesettüre uygun olsa diğer tarafı olmazdı. Tesettür reyonundan alışverişi de sevmiyorum. Abidik kubidik şeyler. Hiç beğenmiyorum.

İnsanlar paralarını hazır giyim hazır yiyecek ve kozmetiğe döküyor. Bence bu yüzden bu kadar pahalılar. Deli gibi alışveriş yapılıyor. Gereksiz bence ben aldığım kimi şeyleri hiç giymezdim bile boşuna aldım diye üzülürdüm.
Alırken etiketleri de kontrol ediyorum. Pamuklu olanları alıyorum.

Ped kullanmıyorum. Nolur nolmaz diye alıyorum tabi ama yıllaaarca gidiyor bana. Kaç yıl üstüne yeni paket aldım. Kıyafete para dökmüyorum evdekiler yetiyor. Parasını kıyafete yatıranları görünce de hayret ediyorum. Söküleni dikip kullanıyorum. Tek ayakkabım olur yırtılır yenisini alırım. Çantamın kolu defalarca koptu dikip kullanmaya devam ettim. Bu şekilde epey bi param cebimde kalmıştır. Bebeğim olsa hazır bez kullanmak yerine yıkarım diye düşünüyorum ortalık pisli bez doldu zaten
.
Pahalılık var ama biraz da biz pahalılaştırıyoruz galiba
Bir şeyi ucuza almanın yolu onu almamaktır(alıntı)

Gerçi bunları tasarruf için yapmaya başlamadım. İsraftan nefret ediyorum. Ve umursamaz rahat biriyim. İnsanların düşüncesini takmam -aynı kıyafeti giyiyor vs-

Konu kıyafetti ama ben tasarruf konusunda demeç verdim sanırım

Son düzenleme:
Pahalılıktan ve herkes göbeği açıkta dolaşıyormuş gibi doldurulan mağazalardan ben de şikayetçiyim..
Dilekçeyi nereye veriyoruz?

Bu zam olayı yeni bir şey değil ama bu sene daha bir coştular.
Tekstil kralları türeyecek bu gidişle. Araplar coşturdu ortalığı. Biz boş boş bakıp çıkarken onlar poşetlerle dolaşıyor.
Keşke toplum olarak bir şeyleri doğru dürüst protesto edebilsek.

Geçen yaz tiril tiril dolaşmak için elbiseye merak sardım. Bu sene sadece bir kaç tshirt, bluz falan aldım. O da az kıyafetim olduğu için mecburen alınanlar..

Bu hafta da oğluma t..yolda indirim var diye birkaç parça şey aldım. Kendime alasım gelmiyor.
Çalışan insanım sırf giyinmek için giyiniyorum. Süs, özen falan hakgetire.

İndirimler başladı, son indirimi bekleyin herşey çok ucuz oluyor. En iyi markalar bile fiyatları çok çok uyguna indiriyor. Ben genelde sezon sonları alırım, en kalıteli markaları çok çok uyguna alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…