- Konu Sahibi bilemedimya
-
Supersin. Patron cikarma falan nasil yapiyorsun? Cizme isi falan.Kesinlikle aşırı pahalı. Bunu en çok dikiş makinesi alıp artık beğendiğim şeyleri kendim dikmeye başlayınca anladım.
Bakırköy ya da Fatih pazarına gidiyorum. On liraya kumaş alıp canım ne isterse onu dikiyorum. Üstelik ilk başladığımda sıfırdım. İnternetten araştıra araştıra öğrendim.
Ben kayık yaka bluz giymeye bayılırım. 70 liradan aşağı bulamazsın mağazalarda. Şimdi on liraya renk renk desen desen kendime dikiyorum. Maalesef devir artık çok pahalı. Artık tüketmek yerine üretmeliyiz.
Minimal yasamak moda ya. Temel renk ve kesimlerle az parcayla kombin yapiyor artik insanlar. Cok da şık oluyor. Ben kendim yapamiyorum cunku dolabim hep turuncu mor kirmizi dolu. Siyahi kahverengiyi hic sevmiyorum...pahalı alıp uzun giyerim demişsiniz, her gün giyersiniz demiyorum, aynı şeyi uzun süre giymek sıkmıyor mu, değişik değişik giyinmek varken.
Herkesin kendi tercihi de ben sıkılıyorum mesela.
Minimal yasamak moda ya. Temel renk ve kesimlerle az parcayla kombin yapiyor artik insanlar. Cok da şık oluyor. Ben kendim yapamiyorum cunku dolabim hep turuncu mor kirmizi dolu. Siyahi kahverengiyi hic sevmiyorum...
pahalı alıp uzun giyerim demişsiniz, her gün giyersiniz demiyorum, aynı şeyi uzun süre giymek sıkmıyor mu, değişik değişik giyinmek varken.
Herkesin kendi tercihi de ben sıkılıyorum mesela.
Kesinlikle. Zaten bu polyesteri icat edene ne desem bilmiyorum. Belki metrobusteki les kokunun sebebi basli basina budur.Minimalde kıyafetler çok kaliteli olmalı ki güzel dursun. Beyaz gömlek siyah pantolon giydiniz diyelim..Polyester bir gömlek ve pantolonu düşünün; bir de ipek güzel kesimli bir beyaz gömlek ve ince yün kumaştan pantolon...
Renk tercihi herkese yakışan renk paleti farklıdır, ben çok beyazım siyah bana çok yakışıyor, canlı renkler çok iyi gidiyor ama işyerinde giyemiyorum, günlük hayatta giyerim; çok soluk pasteller pek gitmiyor ama dengelemek adına biraz canlı renklerde ruj allık kullanıyorum falan...
O göbeği kısa modeller yüksek bel etek ve pantolonla kombinlenince çok şık duruyor yalnız, onun dışında ben de sevmiyorum. Kilolu kadınlara da yakışıyor bence. Kısaca kendine güvenen giysin, zevkle bakıyorum.Bende modellerden şikayetcıyım pahalılık ayrı birşey de son zamanlarda üst gıyimlerın hepsi kısa ve göbek açık uretılıyor.beğeniyorum üst çok güzel ama kısa .yahu herkes manken mi ben göbek acık nasıl gıyeyim.son dönemin modası bu .dışarda herkeste de görüyorum herkes yuksek bel gobegı açık gıyıyor.ben öyle gıysem fızıkı acıdan akıl tutulması yaşar millet hiç fiziğime uygun degıl çünkü
yakışana yakışıyor işte bana yskışmıyor bacak boyum uzun ,kılolu değilim.yüksek bel giyince su tahta bacaklar varya uzun onlar gibi oluyorum ve pek tarzımda değil açıkçasıO göbeği kısa modeller yüksek bel etek ve pantolonla kombinlenince çok şık duruyor yalnız, onun dışında ben de sevmiyorum. Kilolu kadınlara da yakışıyor bence. Kısaca kendine güvenen giysin, zevkle bakıyorum.
Ya bir de çocuk giyiminden de dehşet şikayetçiyim. Özellikle kız çocuğu giyim sektörü, küçük kadınlar ve prensesler anlayışı üzerine kurulmuş gibi. Şöyle şirin, sade, rahat şeyler bulmak zor. Ha bulunuyor tabi de, bir takım giysiye 150-200 lira vermek istiyorsanız. O zaman ver elini ucuz t-shirt&tayt kombinleri. =) Yani bir çocuk taytına 80 lira versem, çocuğum o taytla kaydıraktan kaysa çığlığı basarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?