kıyafetlerin pahalı olması

Ben de 50 tl verip bir sene giyecegime 200 tl verip 4 5 sene giymeyi tercih ederim.

valla tercih meselesi ama ben 2.el giyim sitelerini takip ediyorum uzun zamandır. ve aldığım şeyler temiz az kullanılmış bazen etiketli . güzelce temizleyip giyiyorum. devir tasarruf devri.. napalım..

Bir tekstil çalışanı olarak o işin öyle olmadığını söyleyebilirim. Kıyafet maliyeti düşüren şey adetlerdir. Yerli marka zincir mağazalara bakın. Lc Waikiki, Defacto gibi. Butikler her zaman daha pahalı olur. Bir de genel yanılgı fiyatı arttıran şey kalite sanıyorsunuz. Değil. Asıl detay fiyatı arttırıyor. Düğme, fermuar baskı mesela..

Ben yanlış yerlere mi baktım bilmiyorum ancak baktığım butik mağazalarda kullanılan malzeme hep polyester ve benzerleri idi. Şöyle pamuklu ürünler satan butikler var mı? Ankara için tavsiye gelirse çok mutlu olurum. Benim için marka değil ama malzeme önemli.

ben de depresyonda olduğumdan herhalde :) bi alışveriş yapmak istiyordum. hangi markalara bakıyorsunuz? ben b.yner e girdiğim de baya kıyafet buldum. k.oton dan bir bluzu 37,5 a aldım. yine k.ton marka bluz 30 tl. benim marka takıntım yok o yüzden de buluyor olabilirim.

kiyafetteki artis normal bence hatta su ara nereye baksam indirim goruyorum. ama ayakkabi inanilmaz canimi sikiyor benim de.

gecen sene 400 liraya aldigim stan smith 800 lira olmus o da en igrenc rengi. detaylari yesil degil
pembe olsun dersen 900 lirayi gozden cikmak lazim. adidassin sen ya 900 senin neyine????

Kesinlikle dogru , bende bir suredir tekstil isindeyim , insanlar gelip bilmemne zincirinde daha ucuz diyor , o gunde 100 tane satiyor ben gunde 1 tane satiyorum benzer urunden , nasil daha ucuz olabilirim ondan
En uygun alisveris zincir magazalardan yapiliyor

KEsinlikle haklısın. Ben de iyi giyinmeyi seven birisiyim bu sebepten ötürü kiyafete gereğinden fazla para harcıyorum maalesef.
Sana tavsiyem - LCWaikiki'nin 'modest' kiyafet grubuna bir bak. Normalinde tesettürlü kadınlar için tasarlanmış ama ben tunikleri elbise olarak giyiyorum. Ayrıca pantolonlar vs. çok kaliteli. Kumaş seçimi ve kesim gerçekten çok iyi. Fiyatları da çok düşük. Normalinde LcWaikiki tercih etmem ama 'modest' grubu çok çok başarılı.
Onun haricinde indirimleri yakalamaya çalış - indirimde olmayan hiç bir şeyi alma.

Uygun seyler de var ama genelde cok pahali.

Ben gecen giyinmedigim ama etiketli sifir ürünleri modacruzdan satmaya basladim henuz 2 parca gtti.
Benim de baska seylere ihtiyacim vardi
Onlari da aldim etiketli sifir moda cruzdan.

Twist marka bir tshirtu 44.95e yakalayinca mutlu oldum. Hale bak

Bu hallere dusurenler utansin.

Koton un kalıpları da çok güzel. Elbiseler Jeanlar harika son sezonlarda. Ben eskiden beri alırdım, sonra başka markalara kaydım ama gene özüme döndüm

Hc candır :) Kuzum bir de dermaderm var, çok uygun ve güzel ürünleri. Geçen annem Avene den güneş kremi almış 120 tl, ben 40 tl ye aldım derma dan hem 50+ faktör hem çil karşıtı annem kazıklandım diye bozuldu

Anti aging kremini kullandın mı hc nin? ben setini almayı düşünüyorum elimdekiler bitince.

Pahalı olmalarını geçtim, her şey 18 yaş ergenlerine ya da 60 yaş üstü insanlara göre tasarlanıyor gibi.
50 lira verip tshirt alıyorum, iki yıkama sonra ağzı yüzü kayıyor. Tek kullanımlık üretin bari, yıkamakla uğraşmayalım.
Outlet demiş yukarıda bir arkadaş. Outlet mağazalar eskiden ucuz olurdu, şimdi öyle değil ki, neredeyse normal mağaza fiyatıyla aynı.

Ben OXXO'yu çok severim. İki sene öncesine kadar fiyatları batmıyordu ama bu sene bir bakayım dedim, abooov uçmuş gitmiş her şey. Stradivarius'u severdim, fiyatları şiştikçe kalitesi feci düşen markalardan biri, bıraktım artık oraya gitmeyi de. H&M güzel ama indirimleri takip etmek lazım. Bir sürü mağaza var da, fiyat performans analizi yapınca çoğu sınıfta kalıyor.

Çözüm, google'a ucuza nasıl şık görünülür yazıp aratmakta artık. =))

Kuzum hc nin gozalti kremini kullandim. Gercekten cok güzel harika nemlendiriyor ve morluklarim geçti sanki aydinlik bir göruntu verdi estee nin 2 ürününü kullanmistim hic begenmedim ve 400 tl falan. Bu goz.kremi 99 tl gayet guzel suan bitmek uzere alcam anti aging cilt serumu ve kremini de gördüm aynen o da bendeki serumlar bitsin oyle alcam bence al. Sans ver gozaltisi guzelse o da guzeldir. Dermaderm i de yazdim listeye.

Siz o pahalılığı birde tesettür giyimde görün günlük bir elbise 200 TL'den başlıyor en iyi ihtimalle.

Ev için OXXO ve H&M'den alıyorum genelde indirime denk gelirse ne ala.

merhaba aynı dertten bendede var malsef emın olun heryer o kadar pahalı kı birde dedıgınız gıbı heryer polyester nefret edıyorum o kumastan resmen tenımıze zara verıyor... siz birde tesettür bakın da gören hiç abartmıyorum gecen magazaya gırdım bı tunık ustunde yelek tarzı 400 tl dedı neden mı markaymıs :) bu vazıyetten o kadar sıkıldım artık alısverıs yapmak ıskenceye dönüştü ..bir eşarp arıyorum 130 150 tl uygun olanda var tabıkıde ama önlerı durmuyor anlayacagınız hayat o kadar pahalı kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…