- Konu Sahibi bilemedimya
-
H&m mağaza indirimleri güzel oluyor. Bir alana bir bedava vs. Geçen böyle iki tişört aldim 29 liraya.
Kotonun internet sitesinde güzel indirim oluyor.
Tozlu.com'dan bir etek aldım 20 liraya geçen gayet güzeldi.
Ankara'da isen acity'de DeFacto deposu var. Çok çok ucuz. Ve mağaza alışverişlerinde genelde indirim kuponu veriyorlar, internet alışverişinde kullanabiliyorsun.
Tabi ben kıyafete çok para vermem. Yani Zara'dan 200 liraya pantolon alıp beş sene giyecegime kotondan 50 liraya alır bir sene giyerim. Çeşit çeşit giyerim.
Bir de her şartta zaten klasik giyim spor giyimden pahalıdır. Bir tişörtü 20 liraya alabilirsin ama bir gömleği o fiyata bulamazsin. Hele hele ceket vs diyorsan onlar hep pahalı.
Bir tek ayakkabidan kismiyorum sanırım.
OlabilirBen de 50 tl verip bir sene giyecegime 200 tl verip 4 5 sene giymeyi tercih ederim.
Bir tekstil çalışanı olarak o işin öyle olmadığını söyleyebilirim. Kıyafet maliyeti düşüren şey adetlerdir. Yerli marka zincir mağazalara bakın. Lc Waikiki, Defacto gibi. Butikler her zaman daha pahalı olur. Bir de genel yanılgı fiyatı arttıran şey kalite sanıyorsunuz. Değil. Asıl detay fiyatı arttırıyor. Düğme, fermuar baskı mesela..Herkes herşey pahalı demiş ama bence yanlış yerlerde geziyosunuz, mesela avm mağazaları yerine, butik dükkanlara bakarsanız hem gayet kaliteli ve uyguna bulabilirsiniz çoğu şeyi, inanın o markaların kalitesine değil, kirasına, gereksiz elemanlarına, reklamlarına ve dekorlarına ödüyorsunuz o paraları
Herkes herşey pahalı demiş ama bence yanlış yerlerde geziyosunuz, mesela avm mağazaları yerine, butik dükkanlara bakarsanız hem gayet kaliteli ve uyguna bulabilirsiniz çoğu şeyi, inanın o markaların kalitesine değil, kirasına, gereksiz elemanlarına, reklamlarına ve dekorlarına ödüyorsunuz o paraları
Kesinlikle dogru , bende bir suredir tekstil isindeyim , insanlar gelip bilmemne zincirinde daha ucuz diyor , o gunde 100 tane satiyor ben gunde 1 tane satiyorum benzer urunden , nasil daha ucuz olabilirim ondanBir tekstil çalışanı olarak o işin öyle olmadığını söyleyebilirim. Kıyafet maliyeti düşüren şey adetlerdir. Yerli marka zincir mağazalara bakın. Lc Waikiki, Defacto gibi. Butikler her zaman daha pahalı olur. Bir de genel yanılgı fiyatı arttıran şey kalite sanıyorsunuz. Değil. Asıl detay fiyatı arttırıyor. Düğme, fermuar baskı mesela..
KEsinlikle haklısın. Ben de iyi giyinmeyi seven birisiyim bu sebepten ötürü kiyafete gereğinden fazla para harcıyorum maalesef.kızlar bu kadar derdin tasanın içinde yazacağım saçma gelebilir ama kıyafetler sizce de aşırı pahalı değil mi? Alışveriş yapmam lazım biraz da fazlaca yapmam lazım hem pek giyecek bişeyim kalmamış hem de evlenince dolabım da yeni şeyler de olsun istiyorum ama alamıyorum elim gitmiyor resmen. internetten sitelere bakıp bakıp bişey beğenmeden kapatıyorum. bi kaç mağaza gezdim bomboş çıktım. benden mi kaynaklanıyor diye de sorguluyorum artık acaba ben mi cimrileştim. biriktirdiğim altınlardan bozacağım ama bi çeyrek altına bi iki gömlek yapacak yani o kadar zam gelmiş her şeye.
bi de eklemek istiyorum. kapalı değilim ama çok açık giyinmekten de hoşlanmıyorum. bulabileceğim kıyafetlerin yakasını beğensem göbeği açık, dar olmasa sırtında saçma sapan yazısı var. ben mi bulamıyorum bi tek acaba siz de şu dönemde yaşıyor musunuz bunu. ya da ben spor kıyafetlerden klasik şeylere yönelmek istediğim için mi bana birden anormal geldi.
Aynen koton benimde favorim bu aralar. Hatta uzun zamandır. Dun kendime bir elbise aldım. Ondan evel trendyolu yokladim bisey bulamadim. Yeni sezondu 130 liraya aldim ama indirimleri olunca falan guzel oluyor. Uzun sure de giyiliyor. Ondan evel kot pantolon almıştım 3 4 tane hala giyiyorum hic bir sıkıntı çıkarmadı bana. Hatta yıkayıp yıkayıp giyiyorumbeden secenegi de cok. Ben zayif oldugum için 50 magaza gezip en son kotona giriyorum orda buluyorum yapcak bisey yok simdilik boyle. Kozmetikte de ben hc ye dadandim cidden turk markalari guzelmis
Aynı şeyi giymekten sıkılmıyor musunuz?Ben de 50 tl verip bir sene giyecegime 200 tl verip 4 5 sene giymeyi tercih ederim.
Koton un kalıpları da çok güzel. Elbiseler Jeanlar harika son sezonlarda. Ben eskiden beri alırdım, sonra başka markalara kaydım ama gene özüme döndüm
Hc candır :) Kuzum bir de dermaderm var, çok uygun ve güzel ürünleri. Geçen annem Avene den güneş kremi almış 120 tl, ben 40 tl ye aldım derma dan hem 50+ faktör hem çil karşıtı annem kazıklandım diye bozuldu
Anti aging kremini kullandın mı hc nin? ben setini almayı düşünüyorum elimdekiler bitince.
Aynı şeyi giymekten sıkılmıyor musunuz?
Hergun ayni seyi giymiyorum ya,sen bir sezon o pantolonu mu giyiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?