kıyafetten ,ayakkabıdan,takıya resımlerını çekip nerden ne kadara aldıgımızı yazalım:

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
arkadaşlar dolabımızın içini açalım:))))resimlerini çekip nerden ne kadara oldugunu yazıp yorum yapalım ... yüzük accessorize 5,75tl
pantolon zara 19,90tl şapka accessoriez 19,75tl çanta zara 29,90tl

sıra sizde:)))

çok teşekkür ederim cnm keşke diğer arkadaşlarda koysalar ben böyle tek koyup yayınlayınca guzel olmuyo:)

Pantolonla çantana bayıldm.. kocaelide oturuyorum ben burda zara yok sanırım bilmiyorum keşke olsada alsam bende

pembe dolaba bekleriz
inşallah jnm gelırım :)))

Pantolonla çantana bayıldm.. kocaelide oturuyorum ben burda zara yok sanırım bilmiyorum keşke olsada alsam bende
keşke jnm ama zaradan herzaman almak dokunuyor bnde ındırım zamanlarını kolluyorum hıc olmazsa fiyatı ınınce uzulmuyorum ama artık zara heryerde var butıklerde pazarlarda belkı çanta bulamazsın ama kıyafet çok rahat bulabılırsınız:)

aslıcık cantaya bayıldım .postane cantalarından arıyorum ben de hep 100 tl kusur .sen o fıyata hem de zara dan ıyı bulmussun yaa ben nıye yakalayamıyorum su ındırımlerı offf

etek zara ama ben başka butıkten aldım 24,5tl fularlar tanesi 1,25 tl pazar meraba arkdşlar;uzun bıaradan sora yıne geldım.) umarım yenı secımlerımı begenırsınz...sadece etegı nasıl gıyecegımı bılemedm hala yardımınızı beklıorum:)

eteğin çok hoş üzerine eteğin içindeki kahve tonundan ceket içine de beyaz askılı kolayca bi kombin oldu gayette
gayette uyumlu oldu

eteğin çok hoş üzerine eteğin içindeki kahve tonundan ceket içine de beyaz askılı kolayca bi kombin oldu gayette
gayette uyumlu oldu

o renk ceket bulabılırmıyım bılmıorum ama siyah kolları puantıyelı bı ceketım var yanı ama o puantiyeler durumu bozarmı bılmıorum...bıtane siyah cok parlak olmayan arka sırt yarım acık bi bluz giydim boynumada yukarda koydugum etegın kremıne uyan puantiyelı şalı taktım o kombinide koyım sana:) çanta afrodit 15tl
bluz pazar senelr once oldugu ıcın hatırlamıyorum ama çok ucuz:)

Son düzenleme:

siyah olmazzzzz boğarsın helede puantiye naptınnnn güzelim etek yazık olceeeekkk
ben o eteğın içindeki kahve renginden ceket buldum ve aldım zaten o renk cok moda bulursun merak etme içinede krem beyaz da olabilir giyersen çok hoş olur etek tam güzelliğiyle ortaya cıkar

ha bide kapalıysan krem bone ve kahve eşarpla tamamdır bu iş

ya evet olmaz bnde bılıorum:)))ama o renk ceket nerden bulucm sen nerden aldın jnm ????bıde sıyah resımde yazdıgım oldu bnce ceket puantiyelı olmaz ama siyah ıcınde oldugundan oldu bıde ıcıne sokarak gıydm yuksek bel cunku...ustunede puantıyelı şal taktım bnce uyumlu oldu cunku puantıyeler etegın rengınde...ama tabı daha ıı olabılır:2:

ben zaten daha da iiyi olsun diye fikirlerimi söyledim etek açık renklerle desenli ya koyu renk boğar ondan bende açık renkler önerdimhavalar soğumayada başladı o eteği giy bir an evvel bence

ben zaten daha da iiyi olsun diye fikirlerimi söyledim etek açık renklerle desenli ya koyu renk boğar ondan bende açık renkler önerdimhavalar soğumayada başladı o eteği giy bir an evvel bence
teşekkür ederım jnm fıkırlerın ıcın:)aslında dogru söluosun o zaman bıgun bıran once krem rengı yarım kol bişey alıyım dıorum kışta geldı söledıgın gıbı buarada kapalı değilim :)ama ceket nerden bulucm bılmıorum cunku benm omuzlarım genış her beden olmuo ne yazıkkiibnde bıran evvel en azından kış gelmeden gıymek ıstıorum 1 kere giydim sadece yarın kursum var orda gıysem çok mu abartı olur bılmıorum ama bıran once gıymemm lazım bugunde yagmur yagdı zaten

rica ederim

yarın kursun var giy tabi abartılı olmazki merak etme eğer gayet hoş
hırkan varsa öylede hoş olur krem kahve eteğin içindeki renk tonlarından birinden bi hırkanla da uyumlu olursun bolero tarzı bişide olabilir

krem hırkam var uzun şık bişey...buarada krem rengı eteğin rengınde bişey bulamadımkıremıt rengı bişey aldm ama oda hıc uymaz beyaz gıysem odA çok beyaz kaçar bu etek başıma bela oldu

krem hırkam var uzun şık bişey...buarada krem rengı eteğin rengınde bişey bulamadımkıremıt rengı bişey aldm ama oda hıc uymaz beyaz gıysem odA çok beyaz kaçar bu etek başıma bela oldu

ya yok etek başına falan bela olmadı
eteği yatağının üzerine ser şöyle uzaktan bi bak yanına renkler uydurmaya calış etek zaten uzun üzerine uzun hırka da fazla uzun olmuş olcak
ya açık kahve renk cok moda tüm fitrin pazar falan bu renklerle dolu nasıl bulamadın kı kısa bişi üzerine

valla ben tatilde krem kahve mavili bi uzun etek aldım belinde kiremit renk kemeride vardı sonra o eteğin üzerine krem renk badim vardı sırtı dantel kollarda taşlar azcık uzun onu uydurdum eteğin kemerını cıkardım badim uzun ya kemeri badinin beline takıyorum giyerken mavilide eşarbım vardı kahve canta ayakkabı aldım şahane bi takım oldu
uydurmalarım iyidir yani de sen nasıl şu eteğine uyduramadın bişiler anlamadım yawwwww

uydurucm uydurucm sen merak etme..yaptıgın kombın hoş bnde öle yapıorum arada...uzun bi tşörtüm oluo yada onu pantolunun ıcıne sokup dokum yaratıorum kemerlerı karıştırıorum şık oluo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…