- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
inşallah jnm gelırım :)))pembe dolaba bekleriz
keşke jnm ama zaradan herzaman almak dokunuyor bnde ındırım zamanlarını kolluyorum hıc olmazsa fiyatı ınınce uzulmuyorum ama artık zara heryerde var butıklerde pazarlarda belkı çanta bulamazsın ama kıyafet çok rahat bulabılırsınız:)Pantolonla çantana bayıldm.. kocaelide oturuyorum ben burda zara yok sanırım bilmiyorum keşke olsada alsam bende
Eki Görüntüle 263987 etek zara ama ben başka butıkten aldım 24,5tl fularlar tanesi 1,25 tl pazar meraba arkdşlar;uzun bıaradan sora yıne geldım.) umarım yenı secımlerımı begenırsınz...sadece etegı nasıl gıyecegımı bılemedm hala yardımınızı beklıorum:)
eteğin çok hoş üzerine eteğin içindeki kahve tonundan ceket içine de beyaz askılı kolayca bi kombin oldu gayette
gayette uyumlu oldu
o renk ceket bulabılırmıyım bılmıorum ama siyah kolları puantıyelı bı ceketım var yanı ama o puantiyeler durumu bozarmı bılmıorum...bıtane siyah cok parlak olmayan arka sırt yarım acık bi bluz giydim boynumada yukarda koydugum etegın kremıne uyan puantiyelı şalı taktım o kombinide koyım sana:)Eki Görüntüle 265489 çanta afrodit 15tl
bluz pazar senelr once oldugu ıcın hatırlamıyorum ama çok ucuz:)
siyah olmazzzzz boğarsın helede puantiye naptınnnn güzelim etek yazık olceeeekkk
ben o eteğın içindeki kahve renginden ceket buldum ve aldım zaten o renk cok moda bulursun merak etme içinede krem beyaz da olabilir giyersen çok hoş olur etek tam güzelliğiyle ortaya cıkar
ha bide kapalıysan krem bone ve kahve eşarpla tamamdır bu iş
teşekkür ederım jnm fıkırlerın ıcın:)aslında dogru söluosun o zaman bıgun bıran once krem rengı yarım kol bişey alıyım dıorum kışta geldı söledıgın gıbı buarada kapalı değilim :)ama ceket nerden bulucm bılmıorum cunku benm omuzlarım genış her beden olmuo ne yazıkkiiben zaten daha da iiyi olsun diye fikirlerimi söyledim etek açık renklerle desenli ya koyu renk boğar ondan bende açık renkler önerdimhavalar soğumayada başladı o eteği giy bir an evvel bence
krem hırkam var uzun şık bişey...buarada krem rengı eteğin rengınde bişey bulamadımrica ederim
yarın kursun var giy tabi abartılı olmazki merak etme eğer gayet hoş
hırkan varsa öylede hoş olur krem kahve eteğin içindeki renk tonlarından birinden bi hırkanla da uyumlu olursunbolero tarzı bişide olabilir
krem hırkam var uzun şık bişey...buarada krem rengı eteğin rengınde bişey bulamadımkıremıt rengı bişey aldm ama oda hıc uymaz beyaz gıysem odA çok beyaz kaçar bu etek başıma bela oldu
uydurucm uydurucm sen merak etme..yaptıgın kombın hoş bnde öle yapıorum arada...uzun bi tşörtüm oluo yada onu pantolunun ıcıne sokup dokum yaratıorum kemerlerı karıştırıorum şık oluo:)ya yok etek başına falan bela olmadı
eteği yatağının üzerine ser şöyle uzaktan bi bak yanına renkler uydurmaya calış etek zaten uzun üzerine uzun hırka da fazla uzun olmuş olcak
ya açık kahve renk cok moda tüm fitrin pazar falan bu renklerle dolu nasıl bulamadın kı kısa bişi üzerine
valla ben tatilde krem kahve mavili bi uzun etek aldım belinde kiremit renk kemeride vardı sonra o eteğin üzerine krem renk badim vardı sırtı dantel kollarda taşlar azcık uzun onu uydurdum eteğin kemerını cıkardım badim uzun ya kemeri badinin beline takıyorum giyerken mavilide eşarbım vardı kahve canta ayakkabı aldım şahane bi takım oldu
uydurmalarım iyidir yani de sen nasıl şu eteğine uyduramadın bişiler anlamadım yawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?