- Konu Sahibi izmirandizmir
-
büyük ihtimal gecmez
bende kırmızı pantolonumu atmıstım kıyafetlerin bir kısmına boyası geçmişti
O zaman bilemeyeceğim başka bilgim yok çamaşır yıkama hakında malesef
Ondan bi tane bulayim bugunki camasirlar icin bile olmasa sonra mutlaka lazim olur .benim basima hep boyle seyler denk gelir cunku biliom :)
canım şimdi internet sitesine baktım o yazdığım markayı google yazınca çıktı.fakat o ürün zannedersem kalkmış ürün listesinde gözükmüyorçok üzüldüm ,onun yerine renklerin karışmasını önleyen mendiller var ,onlarıda gratiste görmüştüm.
Evet ya bende yeni evliyim zaten. O aspirinide halima hep bisey dokuluyo diye almistim . Komsumun tavsiyesiyle.Ki Allahtan almisim onuda deniyim simdi :) heralde beyazlatmaz kiyafetleri
bebeğimin kıyafetlerine de aynı şey oldu onda da bebeğime kıyamadım kullanmadım cildine fln bi şey olur diye o zaman da bu tavsiyeyi vermişti. tecrübem olsxa yazardım maalesef o da bende yok
Aspirinide denicem makinada yikama islemi bitince. Alt komsu yok zaten bende , esimde yok evde sabaha kadar yikarim napiyim ..
ne zor bi durum ya ben kocamın kayınvalidemin atletlerini fln mavi yapmıştım kızımın kıyafetlerini pembe
Sorma 1-2 gomlek desem tamamda butun iş kiyafetleri. Sali gunu işe gitcek kiyafeti yok yani. Bide isin kotu yani askeri personel oldugundan direkt laf soylerler uyari falan verirler digerlerinden farkli diye
kosla sıvı da iyi gelir... pantolonun cebi içte kalıyor nasılsa,ondan bir şey olmaz,önemli olan gömlekler bence...
aklınızda olsun bayanlar, renkli bir ürünü makıneye atmadan önce tuzlu suda bekletınce bır daha renk vermıyormus
mesela; kotlar :)
aklınızda olsun bayanlar, renkli bir ürünü makıneye atmadan önce tuzlu suda bekletınce bır daha renk vermıyormus
mesela; kotlar :)
:) .............bende yenı öğrendımAh keske daha onceden haberim olsaymis guzelmis :)
gece tekrar programlar var oradan ızledımheeee iyimiş bu
hayret sörrrr sendende bişiler ögrendik
:) .............bende yenı öğrendımtek seferlık olacakmıs . ama dendı mı bılmıyorum, beyaz olanları çamaşır suyuna bastır
çıkacagından emınım
gece tekrar programlar var oradan ızledımmelek baykal da :d alınca bır sefere mahsus tuza basıcaksın
sonra hıc vermıycek rengınıve koltuk altı sarı olan gomleklere de amanyok suruluyormus
:) .............bende yenı öğrendımtek seferlık olacakmıs . ama dendı mı bılmıyorum, beyaz olanları çamaşır suyuna bastır
çıkacagından emınım
gece tekrar programlar var oradan ızledımmelek baykal da :d alınca bır sefere mahsus tuza basıcaksın
sonra hıc vermıycek rengınıve koltuk altı sarı olan gomleklere de amanyok suruluyormus
evet o. çok zor cıkıyormus o lekelerkoltuk altları sarı olan dedıgın terden çizgi oluyo o mu?:26:
söööör maşallah canım. Engin bilgilerine hayran kaldım. Tuza basmayı çok renk verecek bir şey aldığımda denicem bakalım olucak. Kırmızı falan alırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?