Kiyafter yalan oldu yardim :((

Evet ya bende yeni evliyim zaten. O aspirinide halima hep bisey dokuluyo diye almistim . Komsumun tavsiyesiyle.Ki Allahtan almisim onuda deniyim simdi :) heralde beyazlatmaz kiyafetleri

bebeğimin kıyafetlerine de aynı şey oldu onda da bebeğime kıyamadım kullanmadım cildine fln bi şey olur diye o zaman da bu tavsiyeyi vermişti. tecrübem olsxa yazardım maalesef o da bende yok

bebeğimin kıyafetlerine de aynı şey oldu onda da bebeğime kıyamadım kullanmadım cildine fln bi şey olur diye o zaman da bu tavsiyeyi vermişti. tecrübem olsxa yazardım maalesef o da bende yok

Aspirinide denicem makinada yikama islemi bitince. Alt komsu yok zaten bende , esimde yok evde sabaha kadar yikarim napiyim ..

kosla sıvı da iyi gelir... pantolonun cebi içte kalıyor nasılsa,ondan bir şey olmaz,önemli olan gömlekler bence...

ne zor bi durum ya ben kocamın kayınvalidemin atletlerini fln mavi yapmıştım kızımın kıyafetlerini pembe

Sorma 1-2 gomlek desem tamamda butun iş kiyafetleri. Sali gunu işe gitcek kiyafeti yok yani. Bide isin kotu yani askeri personel oldugundan direkt laf soylerler uyari falan verirler digerlerinden farkli diye

Sorma 1-2 gomlek desem tamamda butun iş kiyafetleri. Sali gunu işe gitcek kiyafeti yok yani. Bide isin kotu yani askeri personel oldugundan direkt laf soylerler uyari falan verirler digerlerinden farkli diye

senin ki durum kötüymüş aspirini dene

aklınızda olsun bayanlar, renkli bir ürünü makıneye atmadan önce tuzlu suda bekletınce bır daha renk vermıyormus
mesela; kotlar :)

Ah keske daha onceden haberim olsaymis guzelmis :)
:) .............bende yenı öğrendım tek seferlık olacakmıs . ama dendı mı bılmıyorum, beyaz olanları çamaşır suyuna bastır
çıkacagından emınım
heeee iyimiş bu
hayret sörrrr sendende bişiler ögrendik
gece tekrar programlar var oradan ızledım melek baykal da :d alınca bır sefere mahsus tuza basıcaksın
sonra hıc vermıycek rengını ve koltuk altı sarı olan gomleklere de amanyok suruluyormus

koltuk altları sarı olan dedıgın terden çizgi oluyo o mu?:26:

söööör maşallah canım. Engin bilgilerine hayran kaldım. Tuza basmayı çok renk verecek bir şey aldığımda denicem bakalım olucak. Kırmızı falan alırsam

söööör maşallah canım. Engin bilgilerine hayran kaldım. Tuza basmayı çok renk verecek bir şey aldığımda denicem bakalım olucak. Kırmızı falan alırsam
bende gecen gece melek baykalın programında ızledım çaresiz bır şey yoktu yanı o derece
kot ne kadar kalıtelı olursa olsun azıcıkta olsa renk verıyormus.
onda da deneyebılırsın. ama ılk alındıgında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…