Kiyafter yalan oldu yardim :((

hadı gözün aydın

yok kız ne dert etcem nasıl çıktıgını bılelım ki bilgimiz olsun bu konuda

kızım dün gece geç saatlere kadar buraya kaç mesaj yazan sendin,ben bir tane yazmışım bugün renklileri atıyordum makineye,kırmızı bluzumu ilk defa yıkayacaktım,ne olur ne olmaz dedim, geri çıkardım makineden

ben her konuya yazmayı severım. tabi bu aralar benı görmeye alısık degılsın ya garipsedın kırmızı bluzdan bişi olmaz sanırım. pantolonlar çok renk verıyor

Dunden beri ara ara konunu takip ediyordum,kendimi hep birlikte evde gizli is ceviriyormusuz gibi hissettim nedense ; )) buarada sevindim formalari kurtarmana,

benimde bikackez basima gelmisti naptim pek hatirlamiyorum bidaha olursa diye takibi birakmadim aspirini yazdim bi kenara:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben her konuya yazmayı severım. tabi bu aralar benı görmeye alısık degılsın ya garipsedın kırmızı bluzdan bişi olmaz sanırım. pantolonlar çok renk verıyor

ne bileyim dün bu konuya yoğunlaşmıştın daha önce kırmızı bluzum renk vermişti,o gün bugündür çekinirim ama almaktan da geri durmam

offff cıkmıyor mu demek

Bence bu kesinlikle cikmaz ama kumaş boyalariyla belki yeni bi renge boyanabilir. Bilen birinin yapmasi lazim tabi ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kumaş boyasınla yapan varmı acaba bu tişörtü cok ta begenerek almıştım bildiğin krize girdim kuaförden sonra cok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…