Kiyafter yalan oldu yardim :((

Arkadaslar işlem tamamdir :)
2-3 defa 15 dklik programda detarjanla yikadim ama pek cikmadi. Aspirini hem camasirlara kullandim hemde detarjan gozune koydum makinayi calistirdim ve su alip bi kac defa döndürunce makineyi durdurup beklettim 2 saat kadar. Simdi baktim hicbisey yok. Resmen duzelmis. Bi tek pantolonlarin cepleri beyazdi ya ordan tam cikmamis ama yinede ilk seferki gibi degil. Zaten oda onemli degil cepleri gozukmuyor. Ama gomlekler tamamdir. Bizzat denendi boyle bisey olursa tavsiye ederim :))

canım;su pembeleştiyse bu iyiye işaret,yıkama sonrası tam pembelik çıkmazda azıcık kalırsa şuan yaptığın işlemi hemen bir daha dene 2.seferde hallolur gibi geliyor bana.

Evet ilk sadece gomlekleri attim cikti sonra pantolonlarla attim tamamen cikti. Pantolonum ic ceplerindeki beyaz kumasta az kaldi bitek oda sorun degil zaten

........................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Tesekkurler arkadaslar eşime anlattim sabah amann nolcak 1 tane gomlek bulamicaz mi sanki ugrasmasaydin keske o kadar dedi :) :) neyse denedik gorduk en azindan aspirin cikartiyomus :)

Grc gordum yeniden bi kac kere yikamaliydin islakken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba ben gecen hafta saclarımı boyatmak icin kuaföre gitmişdim saclarım acıcı ile acılma işlemi oluyordu sürekli dik oturmakdan boynum ağrımışdı biraz hareket etmişdim o sırada üzerimde önlük vardı nasıl olduysa anlamadım üzerimdede nike tişörtüm vardı mavi reng de boya işlemi bittikden sonra birde ne görim mavi tişörtüm nike dan almıştım yeniydi birde cok beğenerek almıştım bildiğiniz yakaları turuncu olmuş annemede söyleyemedim ama cok üzüldüm bunun cıkma yöntemi yokmu banada yardım edin :2: resimlerdeki tişört kızlar

Eklentiler

• $10305504_293638470804177_1160211745981001258_n.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 44
yokmu yardım edicekkk:26:

aynısı bana da olmuştu üstelik ilk gölge attırma maceramda başıma gelmişti.
Yeni aldığım lila rengi hırkam mahvolmuştu.
O kadar yıkadım, ama nafile.
Açıcının içinde peroksit olduğundan yakıyor değdiği yeri ve maalesef ki düzelmiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu leke cikmaz canim bunu ancak kumas boyasi ile makinede boyayabilirsin ona da garanti veremem cunku bu bir leke degil orasi camasir suyu degmis gibi acilmis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…