- Konu Sahibi izmirandizmir
-
çıktı mıı hadi gözün aydınn :)
canım naptın kıyafetleri yeni evlendiğim zaman benim de başıma gelmişti eltim aspirin li (var ya temizlik malzemesi işte) suya bas ayrı ayrı tekrar yıka demişti ben denememiştim ama eltim bilir böyle şeyleri
canım;su pembeleştiyse bu iyiye işaret,yıkama sonrası tam pembelik çıkmazda azıcık kalırsa şuan yaptığın işlemi hemen bir daha dene 2.seferde hallolur gibi geliyor bana.
Valla eltin işi biliyomuş cikti lekeler :) cok tesekkur ederim :)
Tesekkurler arkadaslar eşime anlattim sabah amann nolcak 1 tane gomlek bulamicaz mi sanki ugrasmasaydin keske o kadar dedi :) :) neyse denedik gorduk en azindan aspirin cikartiyomus :)
nasıl aspirin bu hap olanmı anlamadım ve nekadar koydun
Grc gordum yeniden bi kac kere yikamaliydin islakken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cikti cikti cok mutluyum valla aspirin kullandim :)
yokmu yardım edicekkk:26:
Kızlar merhaba ben gecen hafta saclarımı boyatmak icin kuaföre gitmişdim saclarım acıcı ile acılma işlemi oluyordu sürekli dik oturmakdan boynum ağrımışdı biraz hareket etmişdim o sırada üzerimde önlük vardı nasıl olduysa anlamadım üzerimdede nike tişörtüm vardı mavi reng de boya işlemi bittikden sonra birde ne görim mavi tişörtüm nike dan almıştım yeniydi birdecok beğenerek almıştım bildiğiniz yakaları turuncu olmuş annemede söyleyemedim ama cok üzüldüm bunun cıkma yöntemi yokmu banada yardım edin :2:Eki Görüntüle 1119219 Eki Görüntüle 1119218 Eki Görüntüle 1119217 Eki Görüntüle 1119215 resimlerdeki tişört kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?