kizlar korkmayin kiyamet müminlerin üzerine kopmayacak :)
hem daha cok alametler var bekleyin hele mehdi as cikacak isa as inecek arkasinda namaz kilacak insaALLAH
ay inşallah son nefesimize kadar hep inancımızı korur ve yaşarız ...
evet daha bir çok alamet gerçekleşmedi
Yani nasıl desem bağlıyım diyemem çünkü kurslarında medreselerinde talebe veya hoca değilim. Ama sohbetetlerine giderim hocaannelerin, M.efendinin tefsirlerini cübbelinin kitaplarını okururm onların izindeyim diyelim kuran yolunda rehberlerim oldular.Ama mesela ünv. okuyorum ordan çok ısrar eden oldu bırak kursa gel vs ama yapamadım.
Sen?
biz mehdiyi görmeyiz kızlar benim tahinimce zaten öyle büyük alametler saadet döneminde olur bence:26:
valla tatlim bazi duyumlara göre, burda nekadar dogru yazmam ama yazicam suanda hayattaymis...
ama biliyorsunuz o nun da kendinden haberi yok 40 yasinda göreve basliyacakmis...
evet canim önemli olan son nefes gayret etmeliyiz farzlari yerine getirmeliyiz dinde kesinlikle taviz olmaz bak koskoca osmanli taviz verdi paramparca oldu
kisi sevdigi ile beraberdir :)
evet canim ihvanlardaniz insaALLAH
gecenlerde cok tatli biri ile tanistim oda senin gibi üni okumus birakmis suanda medresede :)
bizler gec uyananlardaniz canim öyle bir bagimiz oldu hamd olsun ailesine de vesile olmus cok sevindim...
Ay ben bunu çok merak ediyorum ya, keşke görebilsem. İnşallah görmek nasip olur diyeceğim de kim bilir ne zaman inecekler.
[h=2]Mars, Dünya ve Güneş bu gece aynı çizgi üzerinde hizalanacak. Nadir görülen astrolojik olay sonucu Ay kan kırmızısına dönüşecek, Güneş kararacak. İncil'e göre bu durum kıyametin habercisi.[/h]
Gökbilimcilerin iple çektiği gün geldi. Mars, Dünya ve Güneş bu gece aynı çizgide hizalanacak. 778 günde bir yaşanan astronojik olayda Mars ile Dünya'nın Güneş'e olan hizaları arasında yaklaşık 87 milyon kilometre olacak. Gökyüzündeki şölende Ay 'kan kırmızı'na dönüşücek, Güneş ise kararacak. Mars gece gökyüzünde sıradan bir gecede görebileceğiniz en parlak yıldızdan tam 10 kat parlak gözükecek. NASA'nın Tetrad denilen 4 Ay tutulmasının da yaşanacağı 28 Eylül'e kadar olan süreçte Ay'ın kan kırmızı görüleceğini açıklaması ise Hristiyan dünyasında paniğe neden oldu. Çünkü 4 kan kırmızı Ay Hristiyanlara göre kıyametin habercisi. Kral James İncil'inde Hz. İsa'nın kıyamet kopmadan önce dünyaya ikinci kez geldiği zamanın 'Gökyüzünde 4 kan kırmızısı Ay' görünecek' şeklinde ifade edilmesi kıyamet senaristlerini harekete geçirdi. NASA, bu yılki gibi Tetrad'ın 500 yılda 3 kez yaşandığına dikkat çekmesi bile paniği yatıştırmaya yetmedi.
HER BİRİNDE DİN SAVAŞLARI ÇIKTI
Son iki bin yılda yaşanan 4 kırmızı dolunaylı tutulmaları değerlendiren ABD'nin Teksas eyaletinin San Antonio Kilisesi Papazı, yazar John Hagee, "Her biri dünyaya felaketleri getirdi" diyor. Aynı zamanda yazar olan Hagee, inancını şu temellere dayandırıyor:
1493'teki ilk tetrad: İspanyol Engizisyonu hristiyanlaştırmayı hedefledikleri Müslümanlarla Yahudilere eşi benzeri görülmedik işkenceler yaptı. Engizisyon mahkemelerinde katledilmekten kurtulanlar Avrupa'dan sürüldü.
1949: İsrail Arap savaşı:4 bin asker ve 2 bin 400 sivil öldü. 15 bin kişi kayboldu. 1967: İsrail Arap 6 gün savaşları. İsrail ile Arap komşuları Mısır, Ürdün ve Suriye arasında başlayan Irak, Suudi arabistan, Sudan, Tunus, Fas ve Cezayir de asker ve silah yardımıyla katıldığı savaş İsrail üstünlüğüyle bitti. Savaşta 21 bin kişi öldü, 45 bin kişi yaralandı.
http://gundem.milliyet.com.tr/kiyamet-bugun-kopacak-/gundem/detay/1864567/default.htm
valla tatlim bazi duyumlara göre, burda nekadar dogru yazmam ama yazicam suanda hayattaymis...
ama biliyorsunuz o nun da kendinden haberi yok 40 yasinda göreve basliyacakmis...
Ay ben bunu çok merak ediyorum ya, keşke görebilsem. İnşallah görmek nasip olur diyeceğim de kim bilir ne zaman inecekler.
Çok sevindim adına cnm Allah herkese doğru olan bir yolu nasip etsin ben bu yolu seçtim en önemli sebepleri de sünnete sımsıkı sarılmaları oldu.
Evet benim de tanıdıdıklarım var üni. den dönen veya fizik öğretmenliği yapmış ama çok geç dönen yani çok var.
Yanlış anlaşılmasın eğitime karşı değilim,ama görduklerim çok kötü ne diyeyim burda açmayalım bu konuları en iyisi :)
Hayatta,aramızda mı
Hayatta,aramızda mı
hmm doğru olabilir tabi :26:
tatlim islamda egitim alinmiyacak diye birsey yok ki zaten tam tersi,
ilim ilim ilim ama system yanlis malesef mesela abd de bile erkek kizlar kolejleri ayri düsün yani haa türkiyede de öyle bir sistem gelmis olsa hic sorun olmuyacak insaALLAHda gelir...
Mysa nur benim israrim yardimci olurum dedin ya bazi seyler takiliyor bazen derstte olmuyor hem iki sohbet iyi olur elime gectigi saatte yazmam cnm zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamm canim dedim ya elimden geldigi kadar yardimci olurum insaALLAH ama esim numara isine kiziyo malesefasiri kiskanc
sen esine söyle sana face acsin ordan hem daha rahat konusuruz bak burda da 5 dk bir mesaj atiliyor bu sistemide degistirseler iyi olur :)
Evet işte bunu ayrıntılı konuşmak isterdim çünkü çok yanlış anlaşılan bir konu bir de eğitim çok kalitesiz insanlar okulda bozuluyor ahlak denen birşey kalmıyor kuzenlerimden göruyorum bunun tek sebebi okul ortamları değil umarım yanlış anlaşılmaz ayrıca ünve gidip özgür olan ve birçok şeyi rahatca yapabilen hatta sırf kız için giden vs vs ne diyeyim insan yyavrusunu böyle bi eğitim sistemine kolay kolay teslim etmek istemiyor.Hatta bir gün o fizik hocası çekti bir kızı liseli kızım bu soruyu bil en kolayı dedi eğer bilmiyorsan vay aldığın eğitime dedi soru a kare - b kare nin açılımı idi ve kız bu ne ya diyerek baktı ve kaldı yani gidiyorlar sınıfları geçiyorlar ama öyle işte
evet anliyorum ne demek istedigini canim bizim burda gözümüzün önünde neler oluyor((
sen birde uni den yaziyorsun burda 6 -7 sinifa gidenleri görsen icler acisi ya
simdi lütfen kimse yanlis anlamasin ama bu bir gercek erken yasta cocuklari evlendirilmesin diyenler bakin bakayim etrafiniza (8-9 yas kast etmiyorum)
13 yasdan basliyor kizlar resmen erkeklerin pesinde esimin talebeleri var kizlar kapiya dayandi bizim, ben kovaladim onlari ufak ufak kizlar((
okulun yanina yeni okul yapiliyordu insaat halinde bir ufak kiz resmen teklif etmis oraya gidelim diye( yahu daha neler duycaz insan gercekten cok üzülüyor resmen ahlaki cöküs yasiyoruz (
burada yasadigim yerde gecen senemi neydi yalan olmasin 13 yasinda ki kiz hamile??? sok olduk ama bunlar hep neyden kaynaklaniyor???
bunalri bir düsünmek lazim...
ayy konu kizarmis aydan nerelere gedi :))))))))
ama bizim ay hala kizarmadi
Canım faceden ekler misin beni mesaj olarak adresimi göndercektim ama posta ktunun dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?