Kıyamet bugün kopacak!

kizlar korkmayin kiyamet müminlerin üzerine kopmayacak :)
hem daha cok alametler var bekleyin hele mehdi as cikacak isa as inecek arkasinda namaz kilacak insaALLAH

Ay ben bunu çok merak ediyorum ya, keşke görebilsem. İnşallah görmek nasip olur diyeceğim de kim bilir ne zaman inecekler.

biz mehdiyi görmeyiz kızlar benim tahinimce zaten öyle büyük alametler saadet döneminde olur bence:26:

ay inşallah son nefesimize kadar hep inancımızı korur ve yaşarız ...
evet daha bir çok alamet gerçekleşmedi

evet canim önemli olan son nefes gayret etmeliyiz farzlari yerine getirmeliyiz dinde kesinlikle taviz olmaz bak koskoca osmanli taviz verdi paramparca oldu

kisi sevdigi ile beraberdir :)
evet canim ihvanlardaniz insaALLAH
gecenlerde cok tatli biri ile tanistim oda senin gibi üni okumus birakmis suanda medresede :)
bizler gec uyananlardaniz canim öyle bir bagimiz oldu hamd olsun ailesine de vesile olmus cok sevindim...

biz mehdiyi görmeyiz kızlar benim tahinimce zaten öyle büyük alametler saadet döneminde olur bence:26:

valla tatlim bazi duyumlara göre, burda nekadar dogru yazmam ama yazicam suanda hayattaymis...
ama biliyorsunuz o nun da kendinden haberi yok 40 yasinda göreve basliyacakmis...

valla tatlim bazi duyumlara göre, burda nekadar dogru yazmam ama yazicam suanda hayattaymis...
ama biliyorsunuz o nun da kendinden haberi yok 40 yasinda göreve basliyacakmis...

hmm doğru olabilir tabi :26:

Çok sevindim adına cnm Allah herkese doğru olan bir yolu nasip etsin ben bu yolu seçtim en önemli sebepleri de sünnete sımsıkı sarılmaları oldu.
Evet benim de tanıdıdıklarım var üni. den dönen veya fizik öğretmenliği yapmış ama çok geç dönen yani çok var.
Yanlış anlaşılmasın eğitime karşı değilim,ama görduklerim çok kötü ne diyeyim burda açmayalım bu konuları en iyisi :)

Ay ben bunu çok merak ediyorum ya, keşke görebilsem. İnşallah görmek nasip olur diyeceğim de kim bilir ne zaman inecekler.

bir yerde seyretmistim hangi videoydu unuttum :)
300 alim bir yerde toplandiktan 72 ay sonra piyasaya cikacak diye bazilari da Efendi hz sancagi ona vericekmis diyor dogrusunu ALLAHcc bilir

Bunlara inanan var mi la hala

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatta,aramızda mı

Son düzenleme:

tatlim islamda egitim alinmiyacak diye birsey yok ki zaten tam tersi,
ilim ilim ilim ama system yanlis malesef mesela abd de bile erkek kizlar kolejleri ayri düsün yani haa türkiyede de öyle bir sistem gelmis olsa hic sorun olmuyacak insaALLAHda gelir...

Evet işte bunu ayrıntılı konuşmak isterdim çünkü çok yanlış anlaşılan bir konu bir de eğitim çok kalitesiz insanlar okulda bozuluyor ahlak denen birşey kalmıyor kuzenlerimden göruyorum bunun tek sebebi okul ortamları değil umarım yanlış anlaşılmaz ayrıca ünve gidip özgür olan ve birçok şeyi rahatca yapabilen hatta sırf kız için giden vs vs ne diyeyim insan yyavrusunu böyle bi eğitim sistemine kolay kolay teslim etmek istemiyor.Hatta bir gün o fizik hocası çekti bir kızı liseli kızım bu soruyu bil en kolayı dedi eğer bilmiyorsan vay aldığın eğitime dedi soru a kare - b kare nin açılımı idi ve kız bu ne ya diyerek baktı ve kaldı yani gidiyorlar sınıfları geçiyorlar ama öyle işte

Mysa nur benim israrim yardimci olurum dedin ya bazi seyler takiliyor bazen derstte olmuyor hem iki sohbet iyi olur elime gectigi saatte yazmam cnm zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamm canim dedim ya elimden geldigi kadar yardimci olurum insaALLAH ama esim numara isine kiziyo malesef asiri kiskanc
sen esine söyle sana face acsin ordan hem daha rahat konusuruz bak burda da 5 dk bir mesaj atiliyor bu sistemide degistirseler iyi olur :)

Canım faceden ekler misin beni mesaj olarak adresimi göndercektim ama posta ktunun dolu

evet anliyorum ne demek istedigini canim bizim burda gözümüzün önünde neler oluyor ((
sen birde uni den yaziyorsun burda 6 -7 sinifa gidenleri görsen icler acisi ya
simdi lütfen kimse yanlis anlamasin ama bu bir gercek erken yasta cocuklari evlendirilmesin diyenler bakin bakayim etrafiniza (8-9 yas kast etmiyorum)
13 yasdan basliyor kizlar resmen erkeklerin pesinde esimin talebeleri var kizlar kapiya dayandi bizim, ben kovaladim onlari ufak ufak kizlar ((
okulun yanina yeni okul yapiliyordu insaat halinde bir ufak kiz resmen teklif etmis oraya gidelim diye ( yahu daha neler duycaz insan gercekten cok üzülüyor resmen ahlaki cöküs yasiyoruz (
burada yasadigim yerde gecen senemi neydi yalan olmasin 13 yasinda ki kiz hamile??? sok olduk ama bunlar hep neyden kaynaklaniyor???
bunalri bir düsünmek lazim...

ayy konu kizarmis aydan nerelere gedi :))))))))
ama bizim ay hala kizarmadi

aynen canım :)
aman kızarmasın korkuyoz :)

Hayırlı geceler,
yazdıklarınızı okudum da, karma eğitime karşısınız sanırım, kızlar ve erkekler ayrı okursa iyi olur sanıyorsunuz lakin yanılıyorsunuz, şimdi de var kız liseleri, erkek liseleri, gidip görün rica ediyorum, kızlar erkek lisesi, erkekler kız lisesi önlerindeler, yasaklar herzaman caziptir.

Ve kızların durumundan bahsetmişsiniz, hiç kusura bakmayın bunun okulla uzaktan yakından alakası yok, iş ailede biter, gidinde sorun bakalım o okulların öğretmenlerine, velilere kızınız okula makyajlı geliyor dediğinde ne cevap veriyor veliler.

Benim kızımda genç kız neden okula mankenlik ajansına gider gibi değilde öğrenci gibi gidiyor, demek ki hikmet bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…