Kıyamet kopsa bizden bilecek

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Babamla ilgili çogu kez konu açtım. Belki nasıl bir insan oldugunu hatırlarsınız.Bugün cidden akşama kadar birşeyim yoktu..Akşam eve geldi gene bize kızdı. Sebebi de şu; kardeşimin eşi hamileydi 2 3 haftalık. Çocugu düşmüş. Babam sizin yüzünüzden diyor. Bize çok yakın oturuyor. Biz gidip gelmiyoruz. O da sürekli annesine ablasına gidiyor.Neymiş sahip çıkmamışız çocuk düşmüş. Bu arada annesine falan arabayla gidiyor. Ordada birşey yapmıyor.Zaten çalışmıyor. Bize kızdı bayaa babam. Ondan cidden nefret ediyorum. Bazıları gene atandır diyecekler ama kendimi kescem çenesinden bıktım o derece. 3 ay sonra evleneceğim inşallah. Onunla uzun süre görüşmek istemiyorum. Gelecek ay ev arayacağız.Ben ev tuttugımuzu ona söylemeyecegim. Çünkü evimi de göstermeyecegim. Zaten bi tv bi yatak alcak. Onu da adresi veririm onla bi alakası olmayacaj. Zaten ilgisiz sorumsuz bi insan. Kendine bir kadın bulmuş. Ona gidiyor, onda kalıyor. İçip içip huzursuzluk çıkarıyor. Akrabalar da atandır atan diyor. Çok doldum cidden 😪😪😪

2-3 hafta ne ya, bebek zaten son adet tarihinden hesaplanır. Erken gebelik testi yapıp, erkenden sevinip herkese haber verip günü gelip adet olunca falan mı 'düştü' dediler?
Bence babanın kafa going to go.
Normal degil kesinlikle.
Gidiş tarihine bir şey kalmamış. O zamana kadar ne kadar az muhattap olursan o kadar iyi. Odandan çıkma, mümkünse yemeğini önceden ye-karnim tok de sonra ye.ya da diyet yapıyorum de,hiç yeme.
Aynı evin içinde karşılaşmamaya gayret et.
Görmezden muhatap olmazsan bu kadar rahatsız olmazsin

Gidene kadar idare et şu durumda başka yapacak bi şey yok . Bebeğin düşmesiyle de alakanız yok görüşmediğiniz insanın bebeğini nasıl düşünebilirsiniz kavga tartışma falan da yok . Bu arada 2 3 haftalık bebek nasıl oluyor 😂

2-3 hafta ne ya, bebek zaten son adet tarihinden hesaplanır. Erken gebelik testi yapıp, erkenden sevinip herkese haber verip günü gelip adet olunca falan mı 'düştü' dediler?
Bende babanın kafa going to go.
Normal degil kesinlikle.
Gidiş tarihine bir şey kalmamış. O zamana kadar ne kadar az muhattap olursan o kadar iyi. Odandan çıkma, mümkünse yemeğini önceden ye-karnim tok de sonra ye.ya da diyet yapıyorum de,hiç yeme.
Aynı evin içinde karşılaşmamaya gayret et.
Görmezden muhatap olmazsan bu kadar rahatsız olmazsin
İşe gidiyor. Akşam geliyor. Bende kpss çalışıyorum.Ev 2 artı 1.Diger oda giriş. Öbür oda yatak odası ve karanlık. Salonda çalışıyorum. Tabi gündüz evde olunca yatak odasında falan çalışıyorum. Belim agrıyor diye hastahaneye gittiler. Sonra doktor sanırım test yapmış hamile çıkmıs

Gidene kadar idare et şu durumda başka yapacak bi şey yok . Bebeğin düşmesiyle de alakanız yok görüşmediğiniz insanın bebeğini nasıl düşünebilirsiniz kavga tartışma falan da yok . Bu arada 2 3 haftalık bebek nasıl oluyor 😂
Pek anlamıyorum da 2 3 haftalık hamıleymıs. Bız gıtmedıgımız için sahıplenmemısız bebek dusmus

Babamla ilgili çogu kez konu açtım. Belki nasıl bir insan oldugunu hatırlarsınız.Bugün cidden akşama kadar birşeyim yoktu..Akşam eve geldi gene bize kızdı. Sebebi de şu; kardeşimin eşi hamileydi 2 3 haftalık. Çocugu düşmüş. Babam sizin yüzünüzden diyor. Bize çok yakın oturuyor. Biz gidip gelmiyoruz. O da sürekli annesine ablasına gidiyor.Neymiş sahip çıkmamışız çocuk düşmüş. Bu arada annesine falan arabayla gidiyor. Ordada birşey yapmıyor.Zaten çalışmıyor. Bize kızdı bayaa babam. Ondan cidden nefret ediyorum. Bazıları gene atandır diyecekler ama kendimi kescem çenesinden bıktım o derece. 3 ay sonra evleneceğim inşallah. Onunla uzun süre görüşmek istemiyorum. Gelecek ay ev arayacağız.Ben ev tuttugımuzu ona söylemeyecegim. Çünkü evimi de göstermeyecegim. Zaten bi tv bi yatak alcak. Onu da adresi veririm onla bi alakası olmayacaj. Zaten ilgisiz sorumsuz bi insan. Kendine bir kadın bulmuş. Ona gidiyor, onda kalıyor. İçip içip huzursuzluk çıkarıyor. Akrabalar da atandır atan diyor. Çok doldum cidden 😪😪😪
Annen hayatta degil mi

Baban yaşlanınca siz bakın da kendi başlarına kalmasın diye atandır diyorlar bence.

Sahiplenip ne yapacaktınız? Babanız tuhafmış.
Yanı haftada en az 2 3 gün gıtmemızı ıstıyor. Ben suan sınava hazırlanıyorum. Son 3 ay kaldı. Gıdıp orda bos oturamam. Bız gıtmedıgımız ıcın annesıne ablasına gıdıyormus. Bu yuzden bebek dustu dıyor

Yanı haftada en az 2 3 gün gıtmemızı ıstıyor. Ben suan sınava hazırlanıyorum. Son 3 ay kaldı. Gıdıp orda bos oturamam. Bız gıtmedıgımız ıcın annesıne ablasına gıdıyormus. Bu yuzden bebek dustu dıyor
İlk 2 aydaki düşükler genellikle sağlıksız gebeliklerde oluyor. Yapacak pek bir şey yok ama bu durum o babaya nasıl anlatılır bilemem.

İlk 2 aydaki düşükler genellikle sağlıksız gebeliklerde oluyor. Yapacak pek bir şey yok ama bu durum o babaya nasıl anlatılır bilemem.
Evet anlamaz. Kalkıp böyle birşey desek bi de buna bagırır. Yani olcagı varsa evinde oturuncada olur

Şurda 3 ayın kalmış canım sabret alttan al sonra görüşmezsin. Kıyamıyorsa hizmetçi tutsun yengene baban:sinirli:
Allahtan gıdıyorum. Burda olsam git ev işini yap der kesın öyle bır ınsan. Ben üniversite okurken ondan para almadım, şimdide calısmıyorum para almıyorum. Insan demez mi bu kız evladı paraya ihtiyacı olur. Böyle bır ınsan bunlar.bu yasıma kadar agzıma etti. Kufur hakaret... Benım sımdı psikolojim bozuk. Onun koyduğu ısmı bıle kullanmak istemiyorum. Herkese söylerken utanıyorum. Dugun sonrası degıstırcem ınsallah. Gram sevmiyorum

İnşallah eşinle çok mutlu olursun o günlerini hiç hatırlamazsın:KK200: benim nişanlımın babasıda senin baban gibi hergün içki sabahlara kadar söylenir bir lirada yardım etmedi bize.O da iyi hissetmiyordu tanıdığımda ama şimdi gayet iyi hiç umursamıyor bile :halay: sende öyle olacaksın inşallah kendin aile olacaksın ortak düşüneceksin hep:nazar::anne::KK54:

Kaçıncı konunuz bu babanızla ilgili tamam evleneceksiniz işte kurtulacaksınız bu kadar sene beraber yaşamışsınız az daha sabredin yani. Biraz da saçma geliyor konularınız ne alaka düşükten de sizi sorumlu tutuyor ki ayrıca 2-3 haftalık gebelik daha kan testinde ancak çıkar ne düşüğü yahu. Ne zaman hamileliği haber verdi de ne ara düştü anlamadım ben o hamilelik bile değildir daha kimyasaldır değeri yükselmiş sonra düşmüştür ve regl olmuştur bu kadar kısa zamanda neler olup bitmiş. Kadınlarla beraberse siz biliyorsanız anneniz bilmiyor mu nasıl kabul ediyor?

İnşallah eşinle çok mutlu olursun o günlerini hiç hatırlamazsın:KK200: benim nişanlımın babasıda senin baban gibi hergün içki sabahlara kadar söylenir bir lirada yardım etmedi bize.O da iyi hissetmiyordu tanıdığımda ama şimdi gayet iyi hiç umursamıyor bile :halay: sende öyle olacaksın inşallah kendin aile olacaksın ortak düşüneceksin hep:nazar::anne::KK54:
Umarım öyle olur. Ben pek gorusmek ıstemıyorum cunku psikolojimı bozuyor babam😪

Back
X