- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Babamla ilgili çogu kez konu açtım. Belki nasıl bir insan oldugunu hatırlarsınız.Bugün cidden akşama kadar birşeyim yoktu..Akşam eve geldi gene bize kızdı. Sebebi de şu; kardeşimin eşi hamileydi 2 3 haftalık. Çocugu düşmüş. Babam sizin yüzünüzden diyor. Bize çok yakın oturuyor. Biz gidip gelmiyoruz. O da sürekli annesine ablasına gidiyor.Neymiş sahip çıkmamışız çocuk düşmüş. Bu arada annesine falan arabayla gidiyor. Ordada birşey yapmıyor.Zaten çalışmıyor. Bize kızdı bayaa babam. Ondan cidden nefret ediyorum. Bazıları gene atandır diyecekler ama kendimi kescem çenesinden bıktım o derece. 3 ay sonra evleneceğim inşallah. Onunla uzun süre görüşmek istemiyorum. Gelecek ay ev arayacağız.Ben ev tuttugımuzu ona söylemeyecegim. Çünkü evimi de göstermeyecegim. Zaten bi tv bi yatak alcak. Onu da adresi veririm onla bi alakası olmayacaj. Zaten ilgisiz sorumsuz bi insan. Kendine bir kadın bulmuş. Ona gidiyor, onda kalıyor. İçip içip huzursuzluk çıkarıyor. Akrabalar da atandır atan diyor. Çok doldum cidden