• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamet koptu..

Gelen her yoruma cevabın kocamı sizden iyi tanıyorum siz benim kadar bilmiyosunuz ...konuyu ilk açtığında da bilmiyoduk sen biliyodun, fikir sormanın amacı neydi, o zamanda pekala kocanın neden öyle davrandığını kestirebilmiş olman gerekirdi, açıklamaları hemen kabul gördüğüne göre baştan beri ve içten içe sen de diyodun adam haklı diye

Bir konu sahibini dibine kadar haklı buluyorum ve sen haklısının savaşını veriyorum ilk defa tövbe estağfurullah

Azminizi, sabrınızı gerçekten takdir ediyorum. Gelen bildirimi okuyunca yazmadan duramadım yine.
Başka üyelere karşı savunmak kolay da konu sahibini, kendisine karşı savunmak hakikaten yorucu geliyor.

Hicbir şeyin farkında olmayıp "kocam haklı çünkü beyim bilir" diyen bir kadın olsa kendisine getirmek için yazılır da şu durumda şahsen boşa kürek cektigimi hissediyorum.

Umarım verdiginiz örnekteki gibi kötü durumlarla karşılaşmaz.
Gerci ev içindeki huzursuzluk, aynı konu üzerinde tekrarlanan tartışmalar ve saygısızlık bile bana yeterdi.
Yalnızca bir hayatımız var ve bunu bizi üzen insanlara adamak, mutsuzlugu hayatımızda kabullendigimiz kronik bir problem yapmak için yaşam sandıgımızdan da kısa.

Bu borç olayı olmasa da on numara bir koca değildi maalesef :)
O zamanda ailesinin dangozluklarini görmeyen, beklediğim tepkileri veremeyen uyuzun tekiydi.

Ama başka artıları var elbette.

Ya o tepki verememe halleri hemen herkeste var. sırf bu yüzden evlenmekten korkar oldum neredeyse. benim dünyalar tatlısı babam bile anneme zamanında cektirmis bu konudan :sinirli: hos simdi annemle flört ediyolar :KK200:

Konu artık kocanı aklamaya döndü nomu, teoriler gelir sende hayır öyle değil böyle dersin daha sayfalarca

Konu amacına ulaştı diye düşünüyorum, alacağını aldın bize anlatacaklarını anlattın, açık kaldıkça gayri ihtiyari yazıyoruz ve ikili itişmeden öteye geçmiyor

Dilersen kapattır bu konuyu barışmış olarak kal hafızalarımızda, neyse ne artık veleddalin amin

Bu arada ben rol yapıyo yapmıyo kısmına hiç girmedim ama yaptığım yorumlar 1 saatlik tepkisine değil genel melankolinin sebebinin çoğunlukla enişte yüzünden olduğunu düşünüyorum, şahsi fikrim elbette

Bu arada ben rol yapıyo yapmıyo kısmına hiç girmedim ama yaptığım yorumlar 1 saatlik tepkisine değil genel melankolinin sebebinin çoğunlukla enişte yüzünden olduğunu düşünüyorum, şahsi fikrim elbette

Ben de benim her mutsuzluğumun evliliğime bağlanmasından sıkıldım ama.
Benim hayatımdaki tek kavram koca değil.
Çalışan, farklı insanlarla diyaloğu olan bir kadınım.
Türlü türlü arıza çıkıyor karşıma.
Hepsine dair ciddi anlamda üzülüyor oluşum dönüp dolaşıp bu talihsiz evliliğe
bağlanıyor.

Hayır benim evliliğimde sorunlarım olmasa da o konulara aynı derecede üzülecektim ben.
Kendimi biliyorum.
Ama Kk'nın süper bayanları insanı kendinden de iyi bilir değil mi?

Neyse gerçekten konumu kapatabilir misin Mune Mune abla?
Teşekkür ederim şimdiden.:)

bağlanıyor.

Hayır benim evliliğimde sorunlarım olmasa da o konulara aynı derecede üzülecektim ben.
Kendimi biliyorum.

Elbette kendinden iyi bilemeyiz ama yazdığından anladığım bu çıkarımı sadece benim yapmadığım, başkaları da dedi herhalde evliliğin yüzünden diye, yüzük konusu bile taharete bağlandı laf lafı açıyo,yapacak bişey yok burası da böyle bi yer

Elbette kendinden iyi bilemeyiz ama yazdığından anladığım bu çıkarımı sadece benim yapmadığım, başkaları da dedi herhalde evliliğin yüzünden diye, yüzük konusu bile taharete bağlandı laf lafı açıyo,yapacak bişey yok burası da böyle bi yer

Böyle bir yer olmasın, sorunlar birbirinden bağımsız değerlendirilebilsin.

Şahsen ben bunu yapabiliyorum.

Eşiyle ilgili iki konu arasında bağlantı kurarım elbette.
Bak böyle olmuştu üzerinde onun etkisi var o yüzden böylesin diye.

Genel bir pişmanlığım, kendimde gördüğüm bir yetersizlik, iş ortamında olan derdim.
Her şey ama her şey evliliğimdeki bu soruna bağlanıyor yahu..

Belim ağrıyor desem kocan yüzünden diyecekler neredeyse :)

Akıl var mantık var.

İnsanlar burada dertlerini paylaşıyorlar diye pişman ediliyor.

Bağımsız değerlendirme çok zor değil..

Böyle bir yer olmasın, sorunlar birbirinden bağımsız değerlendirilebilsin.

Şahsen ben bunu yapabiliyorum.

Eşiyle ilgili iki konu arasında bağlantı kurarım elbette.
Bak böyle olmuştu üzerinde onun etkisi var o yüzden böylesin diye.

Genel bir pişmanlığım, kendimde gördüğüm bir yetersizlik, iş ortamında olan derdim.
Her şey ama her şey evliliğimdeki bu soruna bağlanıyor yahu..

Belim ağrıyor desem kocan yüzünden diyecekler neredeyse :)

Akıl var mantık var.

İnsanlar burada dertlerini paylaşıyorlar diye pişman ediliyor.

Bağımsız değerlendirme çok zor değil..

En azından senin bu konun için bunu ben de yaptım konu kocandı borçtu iş toplantısıydı ve ona göre de yorum yaptım

En azından senin bu konun için bunu ben de yaptım konu kocandı borçtu iş toplantısıydı ve ona göre de yorum yaptım

Ama benim genel melankolimi de tamamıyla sen de evliliğime bağladın.

Tek derdim bu evlilik olsaydı keşke hayat daha kolay olurdu.
Ben mesela 2 aydır borçlar için üzülmüyorum hiç, onu umursayacak kadar boş değil beynim.

Türlü türlü sıkıntılarla boğuşuyorum.

Hepsinin faturasını da eşime kesmek kolay ama yanlış olurdu.

Neyse adam olacak kız boşver.

Bugün pazar ve ben şimdiden pazartesinin yasını tutuyorum.

Biri bunu da eşime, kumar borcuna bağlar şimdi.
Ben diğer dert konularının içinde kaybolup gideyim en iyisi..

bağlanıyor.

Kendimi biliyorum.

________

Back
X