Kıyamet koptu..

Demek ki abuk subuklarmis koa

Demek ki abuk subuklarmis koa
Bunca yıllık hayatımda şu İstanbul'da karşılaştığım kadar abuk sabuk insanla karşılaşmadım. Selam versen bile sıkıntı...Büyük şehirlerin geneli böyle galiba o yüzden varsın öküz desinler bana artık çoğu adama selam bile vermiyorum. Böyle çirkin şeylerle karşılaşacağıma.

Heh tam o düşüncelerle yaptım ben de.
Hatta sayende çalışmak zorundayim da kusura bakma deyip gittim.
nomu, bu üstten ben lütfettim daha da edicem napıyım yaklaşımınla işin(iz) zor olan olmuş, tercih ettiğin sevgiye yazık edip içini boşaltıyorsun maalesef imalı tavırların ve sözlerinle..üzüldüm gerçekten şu noktadan itibaren

Kucuk yerde yasiyorum cogu insanin seceresini biliyorum sanirim ondan rahatim ..
Allah kolaylik versin

Buraya yeni taşındık.
Ben nasıl bulayim onu ararken hayatta yetisemem dedim diye velim olmayı önerdi
:) Neyse işte, mantıksız ama bak yine de teklif.
Koalina bu arada, bir keresinde ben de birinin arabasına bindim. Bu kişiyi her gün görüyordum, yani tanışalı çok olmasa da her gün gördüğüm biriydi. Neyse işte bu da bana hafta sonu gezelim deyince, reddettim. Bir daha da gördüğümde konuşmadım. Yakışıksız bir teklifti, evet arabadayken yaptı teklifi. Fakat bunu yapacak kişi araba haricinde bir yerde de yapabilirdi. Yani her gün gördüğüm için, sarkacak fırsatı zaten vardı.
Yani mayasını gösterdi, ben de biletini kestim.

Bence küçük yerlerde de böyle artık Koalina.
Hatta oralar bana daha kötü hissettiriyor.

Canim ama sinirlenince böyle oluyorum.
Ondan beklediğim üstüme gelmemesiydi

AMAN AMMA uzatmışlar arabaya binme mevzusunu yahu
aklı başında bir bayan aklı basında bir insanı bilir
güvenir biner
ne olmuş ben iş arkadslarımın bazen erken cıkmak istediğimizde arabasına biniyorum hatta özel söfor gibi bu ne ya diyerek öne oturuyorum
eşimde görse bana indigimde bişey demez güvenir çünkü bilir beni

sıkıntılı bir kavga olmuş, ama seni de patlatmış yani anneni araması falan tek bu olaydan patlamamışsın. ben seni haklı buldum açıkçası. ama yine de biraz zaman verin birbirinize, biraz sakinleşin, sonra oturup konuşup halledersiniz.

nomunomuchua
Okuyoz mi kiz baska bi bolum karar verdim ben ne olursa olsun yazcam hukuk
Boyle de dik kafaliyim iste
Nasil olsa 10 yil sonra 40 olcam
OKusam da okumasam da
Icimde kalmaz en azindan ..
Ben de yüksek lisansa karar verdim..
Alese hazırlancam :)
Sonra da ne kısmet olursa o..
Hadi hayırlısı..

Para su veya bu sebeplerden dolayı olmayabilir,normaldir. Ama bu durumda değil. Kumar yüzünden oluşan parasizlikla,diğer durumlardan oluşan parasızlık bir olur mu?

Kumar adı altında para kaybetmiş evet ama bir defaya mahsus bir hata yapmış. Aldanmis , daha iyi bir hayat sunarım diye aldanmis.

Kumar daimi olursa affedilemez ancak bu tamamen yanlış bir ise para yatırma gibi bir şey.

Kabahatini aklamiyorum ama yola devam ediliyorsa gerek yok bunları konuşmaya diyorum.

1SEN SİZLE TANIŞMAK İSTERİM

Bence küçük yerlerde de böyle artık Koalina.
Hatta oralar bana daha kötü hissettiriyor.

Canim ama sinirlenince böyle oluyorum.
Ondan beklediğim üstüme gelmemesiydi
sürekli darp ediyosun işte adamı..o da kendini gösterecek yer arıyor bulamayınca daha da saçmalıyor..mantıksız mantıksız işler..yapma nomu.bak bizim de evimize geçen yıl 10 bin civarı para giriyordu ve borç ödedim durdum, eşimin çalışma durumu da yoktu..arada çeki düzen vermek için uyardım ama huzursuzken kazandığım milyon lirayı napıyım ben..daha geçen hafta süpriz bi borç daha çıktı(bizim borçlar dikkatsizlik, savurganlık,müsriflik vs yüzünden) ama neyse ki paramız vardı(bebeğime biriktirdiğim para) tek kelime etmedim, kendisi ezildi,büzüldü bütün gün..ama olağanüstü bi çabası var toparlama konusunda o çabayı görmesem eyvallah ben de burda sana gaz verenler gibi kalaylardım kocamı/kocanı iki dakika da çekmezdim..bu adam değil mi bütün paranın kontrolünü sana verip gelip senden harçlık alan hala geleceğiniz için hayaller kuran..çaba varsa canımı yesin karşımdaki herkimse..lütfen diyorum nomu lütfen

1SEN SİZLE TANIŞMAK İSTERİM

Teşekkür ederim begenilerin için. Sadece uzaktan gördüğüm kadarıyla yazabiliyorum. Ve bildiğim bir şey var , hayat arkadaşı kolay bulunmuyor. Ve en iyi hayat arkadaşlıkların bile çok fazla yokuş yolları oluyor.
Kolay değil birlikte ömür devirmek. Birbirini yer gibi kavga edilmesine karşıyım. Insanın eline hiçbir şey geçmiyor.
..
Küçük harfle yazmanız gerekiyor, uzaklaştırma sebebi diye biliyorum.

Ilk bastaki olayda bende is arkadasimla giderdim orda sen haklisin ama olay ordan cikmis sizin kendiniz kaybedip abiyi arayip sayip doktuklerinizle cirkinlesmis. Adam bu kadar lafa ne yapsin sakin bile kalmis. Senin yaptiginu esin yapsaydi senin icinden canavar cikmaz daha fena seyler cikardi orasi kesin. Benim esimde bazen sizin gibi oluyo. Ben ona diyorumki tartismaninda bir adabi vardir. Bilmiyorsan agzini acmayacaksin.. nacizane...

Hayir bir defaya mahsus degil. Yola devam edildikten, affedildikten sonra gizlice yine oynanmis. Yaklasik 6 ay sonra. Elden borc alinmis, kredi karti acilmis.

Yani durum anlattiginiz gibi degil. Yanlis bir yatirim yapmakla alakasi yok; suregelen yalan ve kandirma, yenen haklar var ortada.

Konu sahibi her konuyu kendinizi suclu gostermeyi basaracak sekilde acabildiginiz icin tebrik ederim. Zira kocanizin yanlislariyla bunu yapabilmek buyuk yetenek istiyor.

Bu adam kucuk degil, bir kere degil, bana gore iyi niyetle de degil, cok buyuk yanlislar yapti.

Siz affettiniz ve yuzune vuruyorsaniz da iyi yapiyorsunuz. Zira tepki gormedigi bir eylemi bitirmez insanlar, nicin bitirsinler?

Siz bu kadar buyuk fedakarliklar yapmisken, tutup da sizi annenizle tehdit edemez, mantikdisi isteklerde bulunamaz, simariklik da yapamaz. Bu kadar basit.

Son düzenleme:

Ben seni haklı buldum. Eşin mağaradan dün mü çıktı? Toplantı varsa gidilir. Ne olmuş ya arkadaşının arabasına bindiysen? Kafaya düşünce,tarzına, art niyete bak.

Konuşma benimle bilmem ne artistlikler. Nasıl adamlarla nasıl baskı dolu hayatlar yaşıyorsunuz, kendinize bunu nasıl layık görüyorsunuz.

Adama bak ya ahahahahha eve gel ben seni dolmuşla götürürüm. Eşimin işinde gücünde, kendi sosyal çevresi olan bir kadın olmasına deliriyorum demiyor da, başka her şeye laf ediyor.

tamam tşk ler

Kavganiza sahit olmadigim icin net bir sey soylemek istemiyorum ama yazdiklarinizdan anladigim kadariyla oyle asiri buyuk bir kavga degil? Esiniz dayanamamis sizi korkutmak amacli uzerinize yurumus?

Acikcasi benim esim de boyle konularda esinizle ayni dusunuyor-du. Bana cok garip gelse de itiraz etmemeye, dikkat etmeye calisirim hep. -du dedim cunku uzun zamandir bu mevzu uzerine konusmadik, universitede akademik personel olarak calismaya basladiktan sonra kiskancligi baya azaldi, ki zamaninda onun bana yaptiklarini birkac kez ona yaptigimda (bilerek, simdi de sen yasa gor nasilmis amaciyla) cok rijit oldugumu soylemisligi vardir.

Demek istedigim ben oyle cok ciddi bir tartisma oldugunu anlayamadim ama eger oyleydi ise de esinize hak veriyorum, ama bu size hak vermedigim anlamina gelmiyor tabii ki. Ama sizin yerinizde olsam taksi ile gitmeyi tercih ederdim, onceden is cikisina taksi cagirirdim. Baska turlu yetisemeyeceginizi ifade etmissiniz cunku. Bir de boyle konularda esinize hak vermeye calisin derim, adam sizi dusunuyor olmasa umursamazdi zaten. Bu devirde ne yazik ki insan babasina bile guvenemiyor, is arkadasina nasil guvenecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…