Kıyamet koptu..

İşten gelince git ve kocana sarıl nomu. Sevmesen çoktan bırakırdın onu. Tamam o da ailelere söylemiş sen de söylemişsin. O konuyu da burda bitirin.

Gerçekten rahatsız olmam eşimin rahatını düşünürüm.
Mantıksız olan hiç bir kisitlamaya gelemem..
Yapmam da..

Herşeye rağmen tavrinizi yanlis buldum.
Esinizin dedigi gibi dolmusla birakmak ta sacma.. diyorum ya bazen bizler farketmesek bile sacma bir tavrimiz olabiliyor.
Evlilikte dogrusuyla yanlisiyla birbirine sarilmak dünya hayatindan mutlu olmayi sagliyor sadece

Biz akılsızız demek ki bilemiyoruz kötü niyetli insanları.

Sizi tebrik ediyorum. Bu konuda sonuna kadar haklusiniz.
31 yıldır çalışma hayatindayim. Eşim asla karışamaz. Başta karışmak istedi ağzının payını alınca 26 yıldır susar.

Ben araba mevzusuna takilmadim da esinizin abisiyle konusurken esiniz hakkinda " gerizekali " demenize takildim.. Cok agir olmus..
Adam sahiplenmis ne guzel.. Bir onceki okudugum konuda kocasi konu sahibini gecenin bi vakti arabadan indirip oylece birakip gidiyor ama sizin esiniz " dolmusla da olsa yaninizda olmak istiyor " Bence bu cok ince ve guzel bir davranis..
Benim icin kiz kardesime " sinem gerizekali " diyen bir kocam olsa bir daha yuzune bile bakmam

Ikinci affetmesi mi konu sahibinin ? Bunu bilmiyordum. Kafam karisti.
Onca borcun , ağlamanın üstüne yeniden mi yapmış , yoksa daha yakalanmadan önce parayı kurtarmak için mi yapmış ?

Ben sizi haklı buluyorum. Ama işler daha da çirkinleşmeden ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum. Sineye çektiğinizi zannediyorsunuz ama olacak iş değil.

eğer defaatle tekrarlanan bir kumar hadisesi varsa ayrılmanız gerekir bence. çocuk da yokken hazır. bence zorlamayın bu hatalar ufak tefek devam eder ve ömrünüzü tüketirsiniz borçla. benzer sorunlarla yaşayanlardan biliyorum 60 yaşında dırdırcı kadınlar ve ezik sünepe erkekler evliliği olarak devam ediyor böyle durumlar.

Bencede eşiniz haklı ne olursa olsun hakaret etmemeliydiniz kendi aranızda çözmek varken aileleri katmak yersiz olmus

Her zaman mantikli olani yapmak zorunda degiliz ki, ben esimi seviyorsam onun icin mantiksiz bu sey de yaparim. Binme diyorsa binmem yani bu kadar onemli degil ki. Bence haksizsin. Affettim diye her zaman istedigin gibi davranmak istiyorsun onu artik saymiyorsun ben seni affettim artik sana istedigim gibi davranabilirim denmez ki, affetiysen bosanmiyorsan unutman lazim, sifirdan baslaman lazim. Ama senin icinde kalmis her sey. Boyle patlamalar normal.

Arabaya binme olayında size pek katılmıyorum. dediğim gibi bende durumdan rahatsız olurum iş arkadaşımla tek aynı arabada olmaktan ama bunun arabada sevişme fantazisi ile alakası yok. iş arkadaşlarımı ben seçmiyorum. devlet memuruyum kurumumda çalışan kimse otomatikmen iş arkadaşım o oluyor ve merhaba merhabadan öte bir samimiyetim yok erkek arkadaşlarla. eşimin de tek başına bir kadınla mecbur olmadıkça gitmesi rahatsız eder beni.

Ama hiç eşim arabada kadınla sevişir mi acaba diye düşünmedim.

Eşi çok fazla tepki vermiş , mecburi bir durum olmuş bu kadar uzatmaya değmezdi. zaten nomu başta haklı imiş diyorum ama sonraki boşanalım lafları olmamış. konunun bu kadar uzaması zaten iki taraf için de arabaya indin bindin değil bu çok aşikar... birikim olmasa idi nomu böyle bir konudan boşanalım yada gerizekalı demezdi, adam da hatasının ezikliği olmasa idi nasıl beni dinlemezsin saksı değilim ben diye olay çıkarmazdı.

Yani tek başına araba mevzusu aslında tartışılacak bir konu bile değil... bütün sebep birikenleri geride bırakamamış olmak...

Benim bir erkek arkadaşımdan( evet maalesef sevgili olan erkek arkadaş) kadın bir öğretmen arkadaşı eve bırakmasını rica etmiş. kadın resmi nikahlı eşinin yanına gitmek için tayini çıkmış , okul dolabında ki kitaplarını boşaltmış , kitaplar fazlaca olunca benim gerizekalı arkadaşımdan rica etmiş beni eve bırakabilir misin , kitaplar fazla diye.

Benim erkek arkadaşım o kadının arkasından ne laflar saydırmıştı , yollusu mu kalmadı or... mu!!! şoka uğradım , sen ne biçim adamsın kadın bir koli kitabı taşıyamamış seni insan sanmış rica etmiş falan diye...

Hoş sonra ayrıldık ama benim arkamdan da eve kahve içmeye davet ettiğim için nemfomanyak diyordu verilmiş sadakam vardı zamanında! bu adam öğretmen yani! kimse kusura bakmasın okumakla iş sahibi olmakla iş arkadaşı olmakla adam olunmuyor işte...

Tam yorum yazıyordum bu mesajı gördüm, aşağı yukarı aynı şeyleri yazacaktım.

Araba mevzusu bir sürü tartışılmış iki uçtakiler de abartmış da abartmış. Eşler karşılıklı olarak birbirlerinin hassasiyetlerine saygı göstermeliler bitti bunu başka yerlere çekmeye gerek yok.

Bu nedenle normalde olsa nomuya haksızsın derdim ama şu durumda asla demem sebebi de sizin yazdığınız son iki paragraf bir de olayın altında yatanları az çok bilmem. Bu kadar basit sebeplerden patlıyorlar işte böyle, ve bunlar devam edecek gibi geliyor bana. Gidip sarılmayla falan geçmez böyle birikmişlikler, geçse ben de zamanında boşanmazdım.

nomunomuchua vallahi ne diyeyim bilemedim artık, ilk defa bir konunda yapacak bir yorumum yok daha önceki konularında dediklerimin tekrarı olacak çünkü.

Yuh artık...Neyse ki ben kimseye beni bırak demedim, hep yürürken görüp durdular.
Diyorum ya artık Koalina da ne öküz desinler bunlardan iyi

Neyi affetmişki? okumaya üşendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…