Kıyamet koptu..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.526
798
Iyi geceler hanımlar.
Saatlerdir kendime gelemedim.
Çok ciddi sorunlar yaşadık ama en kötü kavgamizda bile böylesi yaşanmadı.

4 buçuk yıldır ilk kez eşim olacak adamdan korktum..

Açıkçası bilen bir kaç kişi beni de hatalı buldu.
Yine de şahsen kendimde suç bulmuyorum.
Ama sizin de fikrinizi almak istedim.

Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Bu toplantıya benimle birlikte gidecek olan iş arkadaşı vardı.
Düşünün aynı anda çıkıyoruz aynı yere gideceğiz kendisinin özel aracı var.
Bu durumda onunla gitmemin en mantıklı olan olduğunu düşündüm.
Yalan söylemek içime sinmedi açıkçası..
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.

Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.

Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.

Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..

Gittim döndüm surat bir karış.
Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Bu benimle başa çıkamayip annemden vuruyor beni.
Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.

Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .

Ben de evet şaka yaptı işi gücü yok falana kivirdim.

Ama içten içe sinir olmuşum.
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.

Ama cidden çok sinirlendim.

Hepsini duydu.
Geldi sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Sinirlerim gerildi ben ağladım.

Sonra abisi onu aradı.
Onunla konuşurken o da ağladı.
Beni umursamiyor hiç takmiyor.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.

Zaten izni yokmuş çok bunalmış da mis mis mış..

Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.

Soruyorum şimdi ben mi yaptim ?

Mantıklı olan arkadaşınızın sizi götürmesi ama çok net bi şekilde istemediğini söylemiş.. keşke daha sakin kalsaydiniz bu sefer geç kalıp bu konuyu kökten konusacaginiz bi zaman olsaydı..

Ona gerizekalı demissiniz abisine..
Kendimi onun yerine koydum da..
Offf..
Ona ne kadar kizsaniz da ailesine soylemeniz hem de bu laf yenilir yutulur değil.. delirmesi normal..

Size kızdı diye kizmissiniz aslında.. çok büyümüş olay.. umarım tatlıya bağlanır..

Nomu ... bu yazdıkların hiç normal değil , farkındaysan ...
Tartışma neden çıktı ... arabaya bindin binmedin değil mesele ...
Mesele anneler/abiler neden aranıyor ?
Koca koca insanlar neden birbiriniz için birbirnizin ailesine "alın şunu diye" şikayet ediyorsunuz ?

İş çığrından çıkmış evet ...

Hiç te hoş olmamış .

Konunun sebebine gelince ... eşim benim rahatsız hem de çok rahatsız olacağım bir şeyi gözümün içine baka baka yapsa .... bende bozulurum .

Abisini arayıp eşiniz hakkında huzur vermiyor gerizekalı diye kücümsemeniz hos olmamıs. Eşiniz gitme dediyse gitmeyip taksi cagırsaydınız. Kibarca eşimi bekliyorum o bırakcak diyip reddedebilirsiniz bundan sonra bir fikir benimki tabiki sizin hayatınız sizin tercihiniz ama hayat arkadasınızı dinlemeniz gerekirdi bence. Ama bir nevi eşinil dolmus şizde ateşlemissiniz şu kkda eşiniz haklı diyeceğimi düşünmezdim ama eşiniz haklı bence

Alamadım.
Zaten iyi bir dönemde değilim. .
Üzerine mantıksız kiskancliklari sinirlerimi bozdu. :s
Evlilik bu bitme durumu başlayınca şakası yok. İlerde pişman olmamak için şimdi kendinizde hata gördüğünüz yerleri düzeltin kabullenin ilerde bitse bile pişman olmayın seviyorsanız elimden geleni yaptım dersiniz en azından

Aslında ben de seni hatalı buldum.madem esin istemiyor ısrarla binmeseydin keske..eşlerin birbirini çok kısıtlaması taraftarı değilim ama herkesin bazı kriterleri olabilir.esin de demek ki başka bir erkeğin arabasına yalnız binilmesinden hoslanmiyor o zaman binmemeli diye dusunuyorum.hadi oldu diyelim sonrası da çok yanlış abisini aramasaydin keske.onu karıştırmamak gerekirdi.esin baya sinirlenmiş çok da haksız bulamadım ben.

Ayy evet ama çok uyuz etti beni.

Güzellikle ikna edemedim mantıklı olana.
Mantıksız israrina uff sus tamam karisma deyip bildiğimi okudum.
Sonra olanlar oldu..

Ne yalan soyleyeyim esinize hak verdim ben de istemem arabada tek erkek olarak o olsun.. ayrica esiniz madem bu konuda bu kadar hassas taksi tutsun o zmn her seferinde ( ki gec kalacaginizi biliyo).
Bilemedim her ikinizde cok dolmussunuz bu olayda patlama nedeni olmus gibi..

Acıdım valla eşine Nasıl eşim bir bayanı aracıyla götürdüğünü duysam delireceğim gibi eşin de kızmakta haklı.İşyeri hesap etmek zorunda 25 dk da yetişilmeyecek gibiyse iletirsin gerekli yerlere.Götüren kişi olmasa ne olacaktı.Saygı olmadı mı olmaz.Eşinizi yerin dibine sokmuşsunuz.

Nomu evliliği yürüteceksen adamın başına kakmadan yürüteceksin arkadaşım. madem affettin hatasını geriye dönüp bakmayacaksın.

Yok yapamam ömür boyu çıkmaz içimden diyorsan boşan gitsin.

Ya bunun onunla ilgisi yok ki ama o sözünün gecmemesini oraya bağladı.
Artık onu koca olarak takmayisim bundanmis gibi.
Ilgisi yok. Ben bu mantiksizligi her türlü kabul etmezdim.

Yara var ya ama olay o..

Nomu senin onun en ufak saçmalığına tahammülün kalmamış onun da kendini senin üzerinde koca vasfına hissetmeye yönelik bi ihtiyacı var,ona karşılık bulamadığı için kontrolünü kaybetmiş sanırım kötü olmuş üzüldüm.
Arkadaş arabasına binmekte bana göre de bi sakınca yok. Ama adam erken uyanıp götürmek istemiş seni,dolmuşla ya da eşekle, en azından düşünmüş. Orda bi güç,eş sözü dinleniyor hissine cevap arama var. Keşke ben işimi bilirim yerime,olur deyip onla gitseydin. Anlıyorum o kadar çilesini çektin ama devam ettirmek istiyorsan gerçekten böyle şeyleri de dikkate alsan daha da uzaklaşmazsınız birbirinizden. Onun ortalığı yıkıp dağıtmasına şaşırmadım ben ama keşke daha fazla gömmesen adamı

Sizin haki olduğunuz hiç bir yan bulamadım maalesef ısrarla yapma dediği şeyi inatla yapmanız ayrı bir kavga sebebi.

Abisini arayıp gerizekalı huzur vermiyor bunu alın diye söyledikleriniz benim için boşanma sebebi bile sayılabilir. Çok hatalisiniz özellikle abisini aradığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…