Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgi boyle birsey degil, ayrilin.Orta gelirli düz bir ailede büyüdüm istediğim her şey için çalıştım 21 yaşındayım bayadir görüşmediğim benimle benzer ailede büyümüş 5 senelik bir arkadaşım var uzatmayalım kızın şu an bir iliskisi var 1 senedir benim de bir ilişkim var kız çalışmıyor sürekli tatiller alışverişler geziyor en pahalı mekanlarda doğum günü kutlar en iyi markaları giyer çok mu parası var hayır benimde aynı şekilde şimdi ilişkisi de ona göre çocuk prenses gibi davranıyor ona ben sevgilimle bazen buluşup sahilde çekirdek kola yaparken onun için sahil manzarali restorana benim iki günlük maaşım ödeniyor fakir edebiyati yapamam ama çevremde cocoukluk arkadaşım hatta ablam bile şu an yeni iliski yaptı hepsi benle aynı ekonomik sınıfta iken ilişkileri ile sınıf atladılar diğer arkadaşıma doğum günü için pırlanta alındı 25-30 binlik bir şey ve bunlar 4 aylık sevgili beni yargılamanızi istemem sadece gerçekten empati yaparsanız sevinirim ben de daha iyilerini haledicek kadar çok şey verdim hatta bekaretimi bile verdim ona ama onun bunları alicağı bir işi bile yok ben it gibi çalışıyorm ve arkadaşlarım prenses gibi yaşıyor günün sonunda en çok ben seviliyorm hakkını yiyemem ama elle tutulur bir şey değil sevgi karın doyurmuyor işte siz olsanız ne yapardınız çok ikilemdeyim sanki bu ilişkiyi bitirirsem bir daha beni bu kadar seven birini bulamam ve bende onu seviyorum ama kendime haksızlık edip geleceğimi heba mı ediyorm bilmiyorum bana ikinizde çalışın yapın demeyin herkes biliyor adam akıllı meslek sahibi olmayan biri az önce anlattığım çocuklar gibi eşşek yükü paraları öyle kazanamaz hayal dünyasında değilim.biraz uzun yazdım cevaplarsanız sevinirim yargılanmak değil empati istiyorum onu gerçekten seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum bunu hissediyorum da ama işte ben varlık içinden çıkıp çalışmayı sevmeyen bir adamla evlenip şu an mutlu olduğunu savunan bir annenin kızıyım ve annemin hayatını yaşamak istemiyorum cidden bilmiyorum ortada hiç birşey yokken ona hadi ben sıkıldım yokum artık ta diyemem lütfen akıl verin
Daha şimdiden anası rolüne girmişsin sana neden prenses gibi davransın bu çocukçocuğum gibi hatta nasıl tarif edilir bilmiyorum bu his elimde olsa herşeyi veririm ona
Çevrenizdeki insanları kıskandığınız sürece bir yere varamazsınız. Herkesin maddi manevi imkanları farklı, ilişki dinamiği farklı, sevgiyi gösterme şekli farklı vs.cocukluk arkadaşım hatta ablam bile şu an yeni iliski yaptı hepsi benle aynı ekonomik sınıfta iken ilişkileri ile sınıf atladılar diğer arkadaşıma doğum günü için pırlanta alındı 25-30 binlik bir şey
Daha iyi şeyleri hak etmek için bekaretimi verdim cümlesi gerçekten hiç hoş değil. Sevgi böyle bir şey değil. Sizin sorununuz kendinizle. Ben mesela sevdiğim insanların güzel imkanlar içerisinde olmasından, güzel ilişkiler yaşamasından mutlu olurum. Neden benim böyle bir ilişkim yok diye düşünmem. Herkes yaşaması gerekeni yaşıyor.daha iyilerini hakedicek kadar çok şey verdim hatta bekaretimi bile verdim ona ama onun bunları alicağı bir işi bile yok
Ayrılın, çocuğun da günahına girmeyin.Orta gelirli düz bir ailede büyüdüm istediğim her şey için çalıştım 21 yaşındayım bayadir görüşmediğim benimle benzer ailede büyümüş 5 senelik bir arkadaşım var uzatmayalım kızın şu an bir iliskisi var 1 senedir benim de bir ilişkim var kız çalışmıyor sürekli tatiller alışverişler geziyor en pahalı mekanlarda doğum günü kutlar en iyi markaları giyer çok mu parası var hayır benimde aynı şekilde şimdi ilişkisi de ona göre çocuk prenses gibi davranıyor ona ben sevgilimle bazen buluşup sahilde çekirdek kola yaparken onun için sahil manzarali restorana benim iki günlük maaşım ödeniyor fakir edebiyati yapamam ama çevremde cocoukluk arkadaşım hatta ablam bile şu an yeni iliski yaptı hepsi benle aynı ekonomik sınıfta iken ilişkileri ile sınıf atladılar diğer arkadaşıma doğum günü için pırlanta alındı 25-30 binlik bir şey ve bunlar 4 aylık sevgili beni yargılamanızi istemem sadece gerçekten empati yaparsanız sevinirim ben de daha iyilerini haledicek kadar çok şey verdim hatta bekaretimi bile verdim ona ama onun bunları alicağı bir işi bile yok ben it gibi çalışıyorm ve arkadaşlarım prenses gibi yaşıyor günün sonunda en çok ben seviliyorm hakkını yiyemem ama elle tutulur bir şey değil sevgi karın doyurmuyor işte siz olsanız ne yapardınız çok ikilemdeyim sanki bu ilişkiyi bitirirsem bir daha beni bu kadar seven birini bulamam ve bende onu seviyorum ama kendime haksızlık edip geleceğimi heba mı ediyorm bilmiyorum bana ikinizde çalışın yapın demeyin herkes biliyor adam akıllı meslek sahibi olmayan biri az önce anlattığım çocuklar gibi eşşek yükü paraları öyle kazanamaz hayal dünyasında değilim.biraz uzun yazdım cevaplarsanız sevinirim yargılanmak değil empati istiyorum onu gerçekten seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum bunu hissediyorum da ama işte ben varlık içinden çıkıp çalışmayı sevmeyen bir adamla evlenip şu an mutlu olduğunu savunan bir annenin kızıyım ve annemin hayatını yaşamak istemiyorum cidden bilmiyorum ortada hiç birşey yokken ona hadi ben sıkıldım yokum artık ta diyemem lütfen akıl verin
Babamın evinde gördüm annem sayesinde şu an bende kurumsal bir şirkette nispeten iyi maaşa çalışıyorum ama karşı taraftan benden biraz fazlasını vermesini bekliyorum sadeceAnnemin çok güzel bir öğüdü vardı evlenirken, babanın evinde görmediğini kocanın evinden beklemeyeceksin diye.
Adamlar sizin finansörünüz değil. Sizin sevginiz sizi doyurmaz çünkü o sevgi değil.
Adam olmayan paranın nesini verecek sence?Babamın evinde gördüm annem sayesinde şu an bende kurumsal bir şirkette nispeten iyi maaşa çalışıyorum ama karşı taraftan benden biraz fazlasını vermesini bekliyorum sadece
Yani sadece yargılama yapılmamasını bekledim çünkü çalışan kızların beni anliycagini düşündüm ben emek verirken onun vermemesi daha doğrusu verememesi ama istediğiniz yorumu yapmakta özgürsünüz herkese saygı duyarımOnu demeyin, bunu söylemeyin, aman o konuya girmeyin, sakın şuna değinmeyin diye diye bize yazacak bir şey bırakmamışsın ki. Sana kimse istediğin cevabı vermez burada.