• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIYAS YAPIYOR MUSUNUZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bul bir yasli zengin sonra bol bol marka fotosu at

Ne berbat bir zihniyetiniz var yahu

BIZ üc senedir tatile cikmadik evi degistirdik borca girdik dolabim da bir tane marka elbise yok

En yakin kiz arkadasimin dolabi marka elbise dolu ama gel Gör ki her allahin günü kocasiyla girtlak girtlaga kavga dövüs

Sevgi sizin zannetiginiz sey degil ayrica Organ bagislamis gibi bekaretten bahsetmeniz de igrenc

Yani sadece yargılama yapılmamasını bekledim çünkü çalışan kızların beni anliycagini düşündüm ben emek verirken onun vermemesi daha doğrusu verememesi ama istediğiniz yorumu yapmakta özgürsünüz herkese saygı duyarım
Niye calismiyor

Bekareti vermek nedir ya nasil bir tabir bu. Karsiliksiz mi verdiniz yani sizin icin cinsellik tek tarafli heralde. Cinsellik iki tarafinda hosnut oldugu bir nevi mutluluk alışverişidir. Siz simdi bu ilişkide birsey almadiniz mi anlamadim olaylara bakisiniz cok yanlis

Adam olmayan paranın nesini verecek sence?
Çalışma gayreti göstericek bana seneye nişan yapalım demek yerine seneye kadar en azından düzenli bir iş bulucak bunları onunla da konuştum ama burda sadece benzer durumu yaşayan birinden akıl almak istedim

Yani sadece yargılama yapılmamasını bekledim çünkü çalışan kızların beni anliycagini düşündüm ben emek verirken onun vermemesi daha doğrusu verememesi ama istediğiniz yorumu yapmakta özgürsünüz herkese saygı duyarım
Emek vermiyorsa yol vereceksin bu kadar basit. Zorlama gitmez bu işler.

Orta gelirli düz bir ailede büyüdüm istediğim her şey için çalıştım 21 yaşındayım bayadir görüşmediğim benimle benzer ailede büyümüş 5 senelik bir arkadaşım var uzatmayalım kızın şu an bir iliskisi var 1 senedir benim de bir ilişkim var kız çalışmıyor sürekli tatiller alışverişler geziyor en pahalı mekanlarda doğum günü kutlar en iyi markaları giyer çok mu parası var hayır benimde aynı şekilde şimdi ilişkisi de ona göre çocuk prenses gibi davranıyor ona ben sevgilimle bazen buluşup sahilde çekirdek kola yaparken onun için sahil manzarali restorana benim iki günlük maaşım ödeniyor fakir edebiyati yapamam ama çevremde cocoukluk arkadaşım hatta ablam bile şu an yeni iliski yaptı hepsi benle aynı ekonomik sınıfta iken ilişkileri ile sınıf atladılar diğer arkadaşıma doğum günü için pırlanta alındı 25-30 binlik bir şey ve bunlar 4 aylık sevgili beni yargılamanızi istemem sadece gerçekten empati yaparsanız sevinirim ben de daha iyilerini haledicek kadar çok şey verdim hatta bekaretimi bile verdim ona ama onun bunları alicağı bir işi bile yok ben it gibi çalışıyorm ve arkadaşlarım prenses gibi yaşıyor günün sonunda en çok ben seviliyorm hakkını yiyemem ama elle tutulur bir şey değil sevgi karın doyurmuyor işte siz olsanız ne yapardınız çok ikilemdeyim sanki bu ilişkiyi bitirirsem bir daha beni bu kadar seven birini bulamam ve bende onu seviyorum ama kendime haksızlık edip geleceğimi heba mı ediyorm bilmiyorum bana ikinizde çalışın yapın demeyin herkes biliyor adam akıllı meslek sahibi olmayan biri az önce anlattığım çocuklar gibi eşşek yükü paraları öyle kazanamaz hayal dünyasında değilim.biraz uzun yazdım cevaplarsanız sevinirim yargılanmak değil empati istiyorum onu gerçekten seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum bunu hissediyorum da ama işte ben varlık içinden çıkıp çalışmayı sevmeyen bir adamla evlenip şu an mutlu olduğunu savunan bir annenin kızıyım ve annemin hayatını yaşamak istemiyorum cidden bilmiyorum ortada hiç birşey yokken ona hadi ben sıkıldım yokum artık ta diyemem lütfen akıl verin
Lüks mekanlarda doğum günü partileri 30-40 binlik pırlantalar için bekaretinizi mi verdiniz?Yanlış mı anladım.

Kıyas mutsuzluktur. Kimseyle kendimi kıyaslamam. Elinizdekilerden memnun değilseniz bırakın. Yada kıyasa gitmeden elinizdekiyle mutlu olun. Siz sevgilinizi sevmiyorsunuz ama çok net belli yoksa böyle kıyasa girmezdiniz.

Ne kadar fesat birisin ya çok dertleniyorsan git sen de zengin birini bul tabii o kadar sevilir misin bilmiyorum. Ayrıca prenses gibi davranılmadığın ilişkide kalma. Daha 21 yaşındasın mesleğini eline al her şeyi kendin zaten yaparsın. İçinde fesatlık haset olduğu sürece hiçbir işin rast gitmez
Mesleğim var zaten şu an da bunları bile iş yerinde yazıyorum işi olmayan taraf karşı taraf o yüzden sevgi karın doyurmaz dedim ona harcadığım emek ve para inanın çok fazla fesat değilim karşılığını bekliyorum başkalarının hiç bir şey yapmadan aldıkları için bu kadar çabalamak zoruma gidiyor

Çalışma gayreti göstericek bana seneye nişan yapalım demek yerine seneye kadar en azından düzenli bir iş bulucak bunları onunla da konuştum ama burda sadece benzer durumu yaşayan birinden akıl almak istedim
Çalışma azmi yoksa bundan rahatsızsanız ayrılın. Bu başka bir şey ama milletle kıyaslayıp sonra neden diye sormak başka bir şey.

Sizin alma verme dengesi şaşmış, ne demek bekaretinizi VERDİĞİNİZ adam size pırlanta almıyor, boğaz manzaralarına karşı yemeğe götürmüyor, yazıklar olsun, ayrılın.
Ama size bunları verecek olana sizin verecek bekaretiniz kalmamış onu nasıl halledersiniz bilemem.

Böyle bir şey değilden kastınız gördüğüm yada gösterdiğim sevgiyi küçümsemekse size kendimi ispatlamaya çalışmam ama onu seviyorum yani çocuğum gibi hatta nasıl tarif edilir bilmiyorum bu his elimde olsa herşeyi veririm ona ama işte evlenirsek 5 sene sonra kira için kavga edip birbirini yiyen çiftlerden oluruz ve onun bir işi bile yok cevabınız için teşekkür ederim ama lütfen sevgimi eleştirmeyin
Kanita ihtiyac duymadim "hatta bekaretimi bile verdim" cümlesindeki altyazi bana yetti.

Tesekkurler, sevgi bu degil.

Mesleğim var zaten şu an da bunları bile iş yerinde yazıyorum işi olmayan taraf karşı taraf o yüzden sevgi karın doyurmaz dedim ona harcadığım emek ve para inanın çok fazla fesat değilim karşılığını bekliyorum başkalarının hiç bir şey yapmadan aldıkları için bu kadar çabalamak zoruma gidiyor
İlişkide karşılıklı çaba olur ama bunu bir şeyler yapılsın diye yapmayız. Siz baştan çabayı niye gösteriyorsunuz çok belli. O zaman bu çabayı zengin koca için gösterin.

E tamam işte siz de sevgilinize vermişsiniz. Hep erkek mi maddi olarak verecek, biraz da kadınlar versin 😂

Sevgilinizden ayrılın, beklentinizi karşılayacak birileriyle birlikte olun. Kimsenin ilişkisine özenmeyin, onun ne yaşadığını bilemezsiniz. Belki de ödediği başka bedeller vardır. Yaşınız genç, eğitiminize odaklanın, iyi bir gelir ve yüksek yaşam standardını siz yakalayın. Emin olun daha mutlu olacaksınız
Cevabınız için teşekkür ederim nezaket sınırları içinde olduğundan benim iyi bir eğitimim ve işim var daha zengin birini istemiyorum onu istiyorm ama onunla olan bir gelecekte sürekli parayı yada onun meslek edinmesini düşünmüyorum belki benim aklım yetmez 3. Bir yol vardır diye yazdım buraya ama ne orobsuluğum kaldı ne fesatlığm...

Kıyas mutsuzluktur. Kimseyle kendimi kıyaslamam. Elinizdekilerden memnun değilseniz bırakın. Yada kıyasa gitmeden elinizdekiyle mutlu olun. Siz sevgilinizi sevmiyorsunuz ama çok net belli yoksa böyle kıyasa girmezdiniz.
Size yorum yapma hakkını ben tanıdığım için bilmeden yorum yapma demem saçmalık olur ama gerçekten onu seviyorum ona iş ayatlamaya bile çalıştım onu bunu beğenmedi bilmem ne masa başı çalışmam daralıyorm dedi bana ama onu seviyorum inanmak zorunda değilsiniz tabi.

Lüks mekanlarda doğum günü partileri 30-40 binlik pırlantalar için bekaretinizi mi verdiniz?Yanlış mı anladım.
Yanlış anladınız tekrar okuyun bence yada boş verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X