Boşvermek en iyisi.Midem rahatsız zaten .Yanlış anladınız tekrar okuyun bence yada boş verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşvermek en iyisi.Midem rahatsız zaten .Yanlış anladınız tekrar okuyun bence yada boş verin
Cevabınız için teşekkürler özel değilse eşiniz nasıl şu anki durumuna geldi ben daha zengin birini istemiyorum onu çok seviyorum sadece düzenli bir işi olsun benimki kadar en azından istiyorum maddi şeyler haricî prenses muamelesi görüyorum zaten karşı tarafada gösteriyorum hastalandı diye kaç yüz km gidip çorba falan yaptım karşılık için değil onu çok seviyorum ama işte düşünmeden edemiyorum kaba tabirle ileriki yıllarda ne bok yiycez biz diye21 yaşındasınız aşağı yukarı sizinle aynı yaşta olan insanların çok büyük bir çoğunluğu zaten ya öğrencidir ya da işe yeni başlamıştır. Öyle har vurup harman savuracak para iyi ihtimalle aileden kötü ihtimalle illegal yollardan anca gelir o yaşlarda.
Sevgilinizin zengin olmamasından öte güzel bir mesleği olacak potansiyeli var mı, çalışkan mı, sorumluluk sahibi mi gibi sorular daha önemli olmalı. Prenses gibi davranılması için illa zengin biriyle birlikte olmak zorunda değilsiniz. Eşim, bana karşı her zaman çok düşünceli, anlayışlı ve özenli olmuştur. Öğrenciyken kantinden yemek ısmarlardı, gümüş bir yüzükle evlenme teklif etmişti. Şu an birlikte yurtdışı gezileri yapıyoruz, oldukça rahat yaşıyoruz. Ama davranış ve tavrı aynı. Bu parayla ilgili bir konu değil.
Bu yaşlar için çok fazla hesap kitap içindesiniz. İnsan genelde bi yaşta daha duygusal bakar olaylara. İlerideki süreçte bu karşılaştırılamalar ve beklentiler çok daha fazla olacaktır. Bence ayrılın.
İşte bunu senin değil onun düşünmesi lazım. Ayrıca kocam ya da kardeşim dışında hiçbir erkeğe hastalandı diye çorba yapmam. Sen bu kadar emek verirken onun bu kadar rahat davranması normal mi?Cevabınız için teşekkürler özel değilse eşiniz nasıl şu anki durumuna geldi ben daha zengin birini istemiyorum onu çok seviyorum sadece düzenli bir işi olsun benimki kadar en azından istiyorum maddi şeyler haricî prenses muamelesi görüyorum zaten karşı tarafada gösteriyorum hastalandı diye kaç yüz km gidip çorba falan yaptım karşılık için değil onu çok seviyorum ama işte düşünmeden edemiyorum kaba tabirle ileriki yıllarda ne bok yiycez biz diye
Valla yeni bandan geldim hiç tekrar banlanma niyetim yok yoksa yazacak çok şeyim var ama en normal haliyle yazayım hasetlik kıskançlık yaparak zaten bence karma yaratıyorsunuz + belki de bu kadar hafife alınmanız sexi bile bir şeyler almak için yapmanızdır küçük olsun büyük olsun erkekler eşek değil adam zaten bedava bedelsiz ne alcaksa almış daha neyin ilgisi alakası kadın olsun erkek olsun hiç kimse bedelini ödemediği şeyin değerini bilmez bedelden kastım para değil zaman emek beklemek bir şeyi heyecanla beklemek istemek o anın hayalini kurmak vs bunlar bence bazı şeylere anlam katar + ayrıca ilkokul çocuğu gibi parkta sahilde kola çekirdek yapmaya okeyseniz daha fazlası niye yapılsın ki ? Sizin kendinizi layık gördüğünüz durumla alakalı. Bence kişi önce kendi değerini bilecek ya ben date için kahve teklifine bile ok demiyorum ne alaka vaktim yok der geçerim 1 saatte ayak üstü tanicağım adamı da tanımim yani ama kalkıp ilk gördüğünü adamın daha ilk teklifine atlayıp bunu kabul eden de lucifer neden date lerini hep mekanlarda yapıyor diye kuduruyorsa sorun o kişidedir biraz hayatta hayır demeyi bil bu benim için uygun değil demeyi bil adamın her dediğini okeylersen adam niyetinde ısrarcı değilse samimi değilse min 3-5 ay seni bekleyemiyorsa defolsun yani sen hayır dedikçe sen kendini çektikçe böyle boş beleş insanlar otomatik elenir zatenOrta gelirli düz bir ailede büyüdüm istediğim her şey için çalıştım 21 yaşındayım bayadir görüşmediğim benimle benzer ailede büyümüş 5 senelik bir arkadaşım var uzatmayalım kızın şu an bir iliskisi var 1 senedir benim de bir ilişkim var kız çalışmıyor sürekli tatiller alışverişler geziyor en pahalı mekanlarda doğum günü kutlar en iyi markaları giyer çok mu parası var hayır benimde aynı şekilde şimdi ilişkisi de ona göre çocuk prenses gibi davranıyor ona ben sevgilimle bazen buluşup sahilde çekirdek kola yaparken onun için sahil manzarali restorana benim iki günlük maaşım ödeniyor fakir edebiyati yapamam ama çevremde cocoukluk arkadaşım hatta ablam bile şu an yeni iliski yaptı hepsi benle aynı ekonomik sınıfta iken ilişkileri ile sınıf atladılar diğer arkadaşıma doğum günü için pırlanta alındı 25-30 binlik bir şey ve bunlar 4 aylık sevgili beni yargılamanızi istemem sadece gerçekten empati yaparsanız sevinirim ben de daha iyilerini haledicek kadar çok şey verdim hatta bekaretimi bile verdim ona ama onun bunları alicağı bir işi bile yok ben it gibi çalışıyorm ve arkadaşlarım prenses gibi yaşıyor günün sonunda en çok ben seviliyorm hakkını yiyemem ama elle tutulur bir şey değil sevgi karın doyurmuyor işte siz olsanız ne yapardınız çok ikilemdeyim sanki bu ilişkiyi bitirirsem bir daha beni bu kadar seven birini bulamam ve bende onu seviyorum ama kendime haksızlık edip geleceğimi heba mı ediyorm bilmiyorum bana ikinizde çalışın yapın demeyin herkes biliyor adam akıllı meslek sahibi olmayan biri az önce anlattığım çocuklar gibi eşşek yükü paraları öyle kazanamaz hayal dünyasında değilim.biraz uzun yazdım cevaplarsanız sevinirim yargılanmak değil empati istiyorum onu gerçekten seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum bunu hissediyorum da ama işte ben varlık içinden çıkıp çalışmayı sevmeyen bir adamla evlenip şu an mutlu olduğunu savunan bir annenin kızıyım ve annemin hayatını yaşamak istemiyorum cidden bilmiyorum ortada hiç birşey yokken ona hadi ben sıkıldım yokum artık ta diyemem lütfen akıl verin
Istemiyormuş şu an ona dayımın şirketinde bir iş ayarliycaktim onu da istemedi masa başı bunalırim dedi yani ben haklıyım demiyorum ama haksız da değilimNiye calismiyor
E o zaman hata yine sende ayrıl bul daha zenginini erkeklerin köküne kırağı inmedi her zaman daha iyisi bulunur neden çalışmıyorMesleğim var zaten şu an da bunları bile iş yerinde yazıyorum işi olmayan taraf karşı taraf o yüzden sevgi karın doyurmaz dedim ona harcadığım emek ve para inanın çok fazla fesat değilim karşılığını bekliyorum başkalarının hiç bir şey yapmadan aldıkları için bu kadar çabalamak zoruma gidiyor
çalışmak istemeyen sorumsuz biri ile evlilik düşünmeyin zatenSize yorum yapma hakkını ben tanıdığım için bilmeden yorum yapma demem saçmalık olur ama gerçekten onu seviyorum ona iş ayatlamaya bile çalıştım onu bunu beğenmedi bilmem ne masa başı çalışmam daralıyorm dedi bana ama onu seviyorum inanmak zorunda değilsiniz tabi.
Yani sen olsan naparsin bir cevabında bana neredeyse orosp* yaftasi diğerinde eee sence normal mi diye sorman zaten normal olsa buraya yazmak içimi dökmem akıl almaya çalışıyorum bu saldırganlık neden anlamadımİşte bunu senin değil onun düşünmesi lazım. Ayrıca kocam ya da kardeşim dışında hiçbir erkeğe hastalandı diye çorba yapmam. Sen bu kadar emek verirken onun bu kadar rahat davranması normal mi?
Onu demeyin, bunu söylemeyin, aman o konuya girmeyin, sakın şuna değinmeyin diye diye bize yazacak bir şey bırakmamışsın ki. Sana kimse istediğin cevabı vermez burada.
Adam olmayan paranın nesini verecek sence?
Emek vermiyorsa yol vereceksin bu kadar basit. Zorlama gitmez bu işler.
İşte bunu senin değil onun düşünmesi lazım. Ayrıca kocam ya da kardeşim dışında hiçbir erkeğe hastalandı diye çorba yapmam. Sen bu kadar emek verirken onun bu kadar rahat davranması normal mi?
Yani sen olsan naparsin bir cevabında bana neredeyse orosp* yaftasi diğerinde eee sence normal mi diye sorman zaten normal olsa buraya yazmak içimi dökmem akıl almaya çalışıyorum bu saldırganlık neden anlamadım
Çalışmak istemeyen adamlara nasıl saygı sevgi duyuyorsunuz merak ediyorum boş beleş insanla ömür geçmez darlanıyormuş pirensesimiz neyse sen bakarsın buna birşey olmaz bacımIstemiyormuş şu an ona dayımın şirketinde bir iş ayarliycaktim onu da istemedi masa başı bunalırim dedi yani ben haklıyım demiyorum ama haksız da değilim
Tamam o zaman ayrılın, çalışan birini alın hayatınıza. Bekaretimi bile verdim ama istediğim hak ettiğim şeyi alamıyorum diyerek siz kendi kendinize or..... muamelesi çekiyorsunuz.Cevabınız için teşekkür ederim nezaket sınırları içinde olduğundan benim iyi bir eğitimim ve işim var daha zengin birini istemiyorum onu istiyorm ama onunla olan bir gelecekte sürekli parayı yada onun meslek edinmesini düşünmüyorum belki benim aklım yetmez 3. Bir yol vardır diye yazdım buraya ama ne orobsuluğum kaldı ne fesatlığm...
Haksiz oldugun sey sevistin diye maddi seyler bu cok cirkin insan kendine nasil yakistirirIstemiyormuş şu an ona dayımın şirketinde bir iş ayarliycaktim onu da istemedi masa başı bunalırim dedi yani ben haklıyım demiyorum ama haksız da değilim
Sizinkini ödünç alsam olmaz mı sizede komisyonunu veririmSizin alma verme dengesi şaşmış, ne demek bekaretinizi VERDİĞİNİZ adam size pırlanta almıyor, boğaz manzaralarına karşı yemeğe götürmüyor, yazıklar olsun, ayrılın.
Ama size bunları verecek olana sizin verecek bekaretiniz kalmamış onu nasıl halledersiniz bilemem.
Ifade dilim yanlış olmuş alınganlık değil kendimi doğru anlatamadım diye fazla gerildim bir iki kişi insan gibi gerçekten empati yapıp cevap verdi gerisini de umursamıyorm artık ama tekrar okuyunca fark ettim evet kendimi eskor t gibi göstermişmBen ne okudum az önce
Yani erkek arkadaşım çalışmıyor bir gelecek göremiyorum ne yapmalıyım yazmak yerine şunları 21 yaşında gencecik bir kadından duymak dehşete düşürdü beni. Sizin kendinize açık açık yaptığınız yakıştırmayı kimse size yapmamış bu arada fesat mısınız bilmiyorum ama bence biraz alıngansınız.
Ben kendi değerini bekaret ile ölçmeyen bir kadınım o yüzden siz kendiniz gibi bekareti ticarete döken biriyle yapın bu anlaşmayı.Sizinkini ödünç alsam olmaz mı sizede komisyonunu veririm
Tamam ennn temiz ve namuslu sizsiniz hanımefendi mesaj üzerinden duygusal mastürbasyonda yaptınız umarım hep mutlu olursunuz benim gibi kaşar olmazsınız hiçBen kendi değerini bekaret ile ölçmeyen bir kadınım o yüzden siz kendiniz gibi bekareti ticarete döken biriyle yapın bu anlaşmayı.
Artık yapılacak bir anlaşma yokBen kendi değerini bekaret ile ölçmeyen bir kadınım o yüzden siz kendiniz gibi bekareti ticarete döken biriyle yapın bu anlaşmayı.