canım aslında haklısın ama inan kimseyle yarışa girmiyorum.eşimin babası biz evlendikten iki sene sonra vefat etti eşimde evin en büyügü erkek kardeşide hasta çalışamıyor bütün aileyle eşim ilgileniyor.her şeylerine eşim koşuyor.ailede bu kadar sorun varken niye benimle ugraşıyorlar bunu anlamış degilim ben.
Araya mesafe koymak neden bu kadar zor gelir anlamam..
Mesafe varsa sorunlar olmaz, olsa da rahatsız etmez.
Mesafe varsa, varolan sorunlar görülmez..
Söylenilen lafları takmayın diycem ama herkes ben değil tabii..
Eşin de sana hak veriyorsa, bu saatten sonra sürekli görüşmeye devam ediyorsan, hata yapıyorsun.
Senin için söylemiyorum da, burda bazı arkadaşlar, kaynana görümce dert yanıyorlar, ama her dakika da dip dibeler..Bu nasıl iş anlamam? Sevmediğim, bana batan bir insanla kim olursa olsun sık görüşmem ben..
Şimdiye kadar söylenenleri unutmaya çalışın.O onu dedi ben bunu dedim, ohoooo işin yoksa uğraş, ay hiç gelemem laf salatası işlerine...
Sık sık görüşmeyin arkadaşım...
Bunun çözümü bu, inanın,başka birşey değil..
Güzelim yasini basini almis lakin yinede böyle cahilce konusmalar yapan bir kadinin lafini bu denli kafana takmakla inanki hatanin büyügü sende...
Birak ya konussun dursun, gül, gec, tiye al, dalgaya vur....niye bu kadar üzülüyorsunki?
Ohhh ne güzel cocuklarimda bize cekti...Ohh ikiside size benzemedi cok sükür...deyip niye sen sinir olacagina onu sinir etmiyorsun?
O seni üzdügnün ve kirdignin gayet tabi farkinda ve hosuna giderek buna devam ediyor...fakat sen gülüp gecer onu dalgaya alirsan oda amacina ulasamicak...
Ona firsati veren sensin.....
aynı model bendede var ama ben bide birlikte yaşıyorum. allahtan eşlerimiz destekçimiz yoksa katil eder böyleleri insanı. tuttuğumuz evi beğenmedi aldığımız eşyaları beğenmedi. yanına taşındık yatağımdan halımdan hiç bişeyimi beğenmedi son teknoloji çamaşır makinama bile bahane buldu çok uzun sürede yıkıyormuş niye araştırmamışız. başımızda büyüklük yapıp geldinmi be yapıyor bu çocuklar diye sordun mu demek istiyor her lafında ama tutuyorum kendimi.eşyaları alırken acele etmeyin ne gerek var bilmem ne diye eşimle kavgalar etti.1,5 yıllık nişan süresince bir mendilimle bile ilgilenmedi herşeyi kendimiz kendi emeğimizle yaptık.
şimdi birlikte yaşıyoruz yok eltin halı aldı sen de al. yok eltin palto aldı sende al. yok o onu aldı sende yap.eltim 500 lirayı gözünü kırpmadan bir paltoya verir ama ben 100 liralık paltoyu alsammı diye 2 kış düşündüm. onun durumuyla benimki bir değil Allah'a şükür halimden memnunum halım varmış yokmuş tabaklarım eski modaymış koltukarım bilmem ne marka değilmiş diye hiç kafama takmadım ama o yaptı sende yap demesi sinirime dokuyor.
valla çok haklısın.hata bende neden bu kadar takıyorum ki sanırım kimseeyle paylaşamadıgım içinmiş buraya yazdım degerli yorumlarınız aklımı başıma getirdi.içime ata ata hep olumsuz düşündügümü anladım.bundan sonra kendileri söyler kendileri dinlerler.çok tşk ederim.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?